"Системата - 60" - тема 52

• 63 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
от 86.6 кг вчера днес показа 57.9 .кгПриятен ден от мен и внимавайте с пързалките Wink
Я пак? -28.7 за един ден Simple Smile

# 136
  • Варна
Но пък кантаря от 86.6 кг вчера днес показа 57.9 .кг.

Как мечтая и на мен да ми се случи за един ден... Smile

# 137
andjela 09 - искам и аз такъв кантар... мечта.
Аз от 10 дни съм вече на системата, реших че, трябва да спра само да ви чета и да се включа по активно.
Имам малко за сваляне само 10 кг хахаха, нищо работа за 42 годишното ми тяло. Знам че ще стане трудно и по бавно, но имам търпение и воля за сега.
Резултата за 10 дни и - 2 кг, важно е че си имам и см на талия, корем-паласки и ханш и следя и тях стриктно.
Успех на всички!

# 138
  • Сливен
AnguishedИзвинявайте момичета голяма грешка в писането видях и коригирах вчера бях 86.6 кг днес показа 85.9 кг ама какво ми става днес незнам. То и на шега да е толкова кг за ден не искам да сваля .извинявайте. Споко не съм се засегнала нося на майтап и аз доста се посмях .Тази вечер ще стоя гладна на гости уж за кафе, а мъжете се запиха Grinning

# 139
gpym4e вярвам, че правиш двоен Тулуп и скоро ще добавиш Аксел към волната програма Wink)

galiushana добре дошла, за два месеца ще стопиш всичко излишно Simple Smile

Ден 053:
з(9:00): Огромно парче кекс с орехи и всякакви хубавинки, сметана с кисело мляко, компот от праскови и малко овесени ядки с пудра захар (закуска за шампиони Simple Smile))
о1(13:30): пиле с ориз - част 1
о2(16:00): пиле с ориз - част 2
в(20:00): салата от цвекло, морков и целина с бучка сирене (малко ядки и сушени плодове за разкош)

# 140
  • София
Здравейте, момичета !
Честита Баба Марта! Heart

Аз вчера бях на " моно диета"  Simple Smile  3 пъти пилешка супа. Имах дълъг хубав ден и нямах време да мисля каква да ям, а в този студ не ми беше до кисело мляко вечерта Simple Smile Та ... да .

Днес:

з: 2 варени яйца с бучка сирене Ммммм божествени.
о: салата цвекло и моркови с варена риба, май сьомгова пъстърва, за сущито я купих и остана.
в: свинско месо с черен дроб;

Между храненнията ако изгладнея ям плод.

galiushana
Добре дошла, много добър резултат имаш , браво!

# 141
  • Варна
galiushana, добре дошла и успех!

Ох, как ми се смя днес годеника. Станах като ламята Спаска. Снощи сготвиха любимата ми салата с майонеза и кисели краставички, мусака, торта... Аз само хапнах малко кашкавал и прясно мляко. Че като почнах да закусвам, чак на него му се дояде Laughing Вика:"Каква е тази диета?"
Резултатът си имаше. Дано все така продължава. Лек ден, момичета и честита баба Марта!

З. мусака, торта, салата с майонеза О. крем супа и картофена запеканка В. печено пилешко

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:54 от gpym4e

# 142
  • Сливен
Честита Баба Марта дами!  Днес е много приятно тук слънце  грее без вятър е въобще прекрасен зимен ден.
galiushana добре дошла и браво на теб
За днес -
З- кафе и 2 ф с масло и мерудия
0- омлет със сирене и домати със сирене
В- кис мляко 2 сухара и сирене.
Прекрасен ден!

# 143
Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!

Денят изглежда все едно съм се оляла, но не съм Simple Smile

Ден 054:
з1(10:00): питка с шепа орехи и сирене
з2(11:30): две парчета кекс с бъз - не остана време да изям тази част с предната
з3(12:30): две парчета кокосов кекс - отидох набързо да честитя Баба Марта и ...
о(14:00): доста солено кисело зеле със свинско
сз(15:00): печени със сол тиквени семки - около 5-7 шепи - въобще не се усетих... почнах с една семка, уж,  за да ги опитам и се опомних след поредната шепа... и ... после още малко...
в(21:00): кисело мляко с ябълка и канела - вечерята започнах в 19:00, но реално я изядох между 20:30 и 21:00...

# 144
  • Сливен
Добро утро!  Днес съм + 100 гр и то как не снощи в 20:00 ч хапнах  несистемно(3 принцеси) пак малко ме е наказал кантара. Днес :
3- кафе и 3 принцеси с кайма
0- омлет и домати със сирене
В- кис мляко 2 сухара и сирене.
Лек ден от мен!

# 145
andjela 09 ако бяха три принца, щяхме да ти простим по-лесно Wink)))))

Ден 055:
з(10:30): две парчета кекс
о(12:30): джулан, свинско шишче + салата цвекло и моркови с лимон - мотае ми се пред очите едно картофено пюре, което вървеше с джулана.., но за сега го игнорирам. Бях планувала да си оставя месата за вечеря, а да изям картофеното пюре със салата на обяд.., но... като озверял човек нападнах мръвката в първия момент, в който имах достъп до нея Simple Smile))
в(19:00): Редакция  - в крайна сметка се докопах до една ябълка Simple Smile)
//няма да мога по-рано, а и след това съм на плуване... вероятно ще я пропусна (трябва да разкарам пюрето до края на работния ден, че като нищо ще го мушна преди плуването...)//

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 20:33 от Лебед

# 146
  • USA
Здравейте!
Не съм писала доста дни, менюто ми е все едно и също. В последно време си хапвам за обяд едни индийски палачинки (доса), правя ги с разни лещи, боб и кафяв ориз. Чудя се дали мога да ги смесвам тези всички?

От миналата седмица нямам минус, за тази май пак няма да имам, но поне не качвам Simple Smile. Упражнения правя през ден-два, мързи ме.

З: банан, индийски палачинки, мляко с нес, малко лешници
О: зелева салата, индийски палачинки, мляко с како
В: салам

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 18:41 от maimun77

# 147
  • на вълнолома
"...И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!"
Здравейте, момичета и честит 3 март!
Менюто от вчера:
з. - овесени ядки с кисело мляко и ябълка
о. - пълнени тиквички със сирене и яйце, филия ръжен хляб и портокал
в. -подобие на плодова салата Simple Smile, кисело мляко с ябълка
Нещо напоследък не съм много гладна вечерта, но гледам да хапна малко, че да не прегладнея посред нощите. При вас така ли е? Иначе си стоя с единия свален килограм, едва две седмици са минали, то съм и пред МЦ ( в този период ми се подува корема обикновено), но се гледам в огледалото корема ми се е поприбрал!
Прекрасни почивни дни!

# 148
  • Сливен
Честит празник и от мен!
За съжаление принцове не открих Stuck Out Tongue Winking Eyeзатова днес пак на принцеси
З- кафе и 2 фил с кашкавал и домат и 1 ф със сладко
0- скумрия на скара и салата домати
В - избор между риба и мляко и сухар
Пред МЦ съм и корема се поду, но ми се хапва и сладко, затова, че на закуска ще бъде .Прекрасен ден от мен!

# 149
Честит най-български празник момичета!
Ден 056:
з(12:00): две палачинки с мед и орехи, една с луканка и една с топени сиренца - мляс! (счупих една чиния пълна до горе с палачинки правени в помещение, в което температурата беше 2 градуса, скимтях от яд на глупостта си, добре, че половинката не си беше изял неговите... та, малко кротнах)
о(14:00): салата зеле, домати, краставици, лук и т.н. две чинии :Р + картофена салата
в(20:00): KFC - пържени пилешки части, гледах да махам панировката, но уви... изядох доста...

Общи условия

Активация на акаунт