"Системата - 60" - тема 52

• 63 422
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
Здравейте сладурани!  Днес кантара показа 85.100 кг.  Но очаквам и МЦ та се чудя дали да му вярвам. Че днес станах и взех решение да откажа цигарите. Та сега Бог да ми е на помощ. ( жена да диета пред цикъл отказваща цигарите ).Изобщо не уцелих периода, но дано успея! Ако някоя от вас е попадала в такава ситуация моля да сподели как това се отразява на системата.
Приятен ден!

# 151
andjela 09 никога не съм пушила, но от приятели знам - решиш ли го, няма по-подходящ момент от този, успех!

Ден 057:
з(11:30): кисело мляко с банан и орехи + една поничка с двоен шоколад :Р
о(15:30): китайско зеле с моркови, печурки с масло и кюфте, както и фреш от портокал и лимон
в(17:00): ананас (малко ми е, но мина 20:30 ще изчакам до утре)

Два дена не ходя на плуване, все сме някъде с моя човек, а и последния път ми стана нещо, та... така Simple Smile

# 152
Здравейте и от мен. Не съм писала доста време, но малкия не спи по цяла нощ вече пета или шеста не ги броя, вече съм като сумнамбул, та затова така. Покрай всичкото това бодуване(май пак зъби) не следях точно и стриктно всичко което хапвах, но детенце на първо място. Та менюто днес:
З - макарони със сирене, халва(1/2 опаковка)
Късна закуска още халва(нещо много ми се ядеше)
О - пиле с ориз
В - сирене и чаша вино(след19:30)
Лека и системна седмица от мен!

# 153
  • Сливен
Здравейте.
Лебед благодаря дано успея с тая гадна отрова.
Радост бързо оправяне на малкия.
За днес
3- кафе и 2 филий с масло суджук кашкавал домат и тиквичка на сандвич
О- свинска рибица с лапад
В- кис мляко сухар и сирене

# 154
Здравейте, позволете и аз да се присъединя към вас.
1-ви ден
5.03
З: кафе, кренвирш и два сухара
О: зелена салата с чеснов сос
Сухар с половин кренвирш
В: Мюсли с к. мляко и 4 бисквитки

# 155
  • Варна
Здравейте, позволете и аз да се присъединя към вас.
1-ви ден
5.03
З: кафе, кренвирш и два сухара
О: зелена салата с чеснов сос
Сухар с половин кренвирш
В: Мюсли с к. мляко и 4 бисквитки
Здравей и добре дошла! Вечерята не е по Системата. Мюсли и бисквити не може вечер.

# 156
Добър вечер момичета.
andjela 09, аз ги отказах като забременях и близо две години не бях пушила, а пушех доса цигари. Родих кърмих, после спрях и започнах да пия кафе като неочаквано за мен цигарата не ми липсваше. Запалих на скоро, но гледам да не се увличам и да си калявам волята, изпушила съм от тогава може би най-много 5 цигари и то не всеки ден ами така като нещо не ми и наред тогава паля,  успокоява ме някак.
Добре дошла Chory, да вечерята не е по системата. Постарай се всичко "вредно" да ядеш до обяд(бисквити, шоколад, чипс, садкиши, банички и т.н) то и аз се изкушавам понякога вечер, но важното е да сме постоянни и да се постараем прегрешенията да са минимални. Свиква се. Аз все си повтарям, че мога и утре сутрин да го хапна това изкушение👿. Та менюто днес:
З - (нямаше никакво време) малко от сока на един компот от праскови
О - кис.зеле с пилешко долно бутче, чаша вино, малко петрохан и едно печено пил.крилце
В - пропуснах но, към 20:00 чаша вино и малко сирене
Лека момичета и стискайте палци малчо да спи тази нощ, че ще се гръмна 😍🔫😵

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 21:42 от Radostina Velikova

# 157
Radostina Velikova стискам!
Chory добре дошла, погледни правилата на режима от първата страница, вечерите са ти 7 варианта - много грубо ти ги описвам: мляко + плод, мляко + зеленчук, мляко + ръжени сухари, ориз + плод, ориз + зеленчук, плод + зеленчук, месо Simple Smile

Ден 058:
з(8:30): кисело мляко + банан + орехи
о(14:30): курбан чорба, пости сърми (около 7), парче свински джулан
в(21:30): кисело мляко + топено сиренце
в2(23:45): няколко печени бадема

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 23:43 от Лебед

# 158
  • USA
Chory, добре дошла и от мен!

andjela 09,  успех с откзването от цигарите! Преди 14 г ги отказахме с ММ и съм изключително щастлива, че сме го направили тогава, а не по-късно, няма такава гадост, според мен Grinning!
Днес кантарът пак не показа минус, но вчера бях с 200 гр по-малко.

З: банан, палачинка, негърче, мляко с нес
О: печено брюкселско зеле, 2 парчета ръжен хляб с лютеница, мляко с какао
В: сигурно ще  е кисело мляко с плод.

Лека вечер!

# 159
Добро утро при нас днес вали и има мъгла, така че пак у дома. Меню:
З - една пастичка(в 3 през ноща)
О - пиле с грах
В - кис. мляко и плод
Спорен ден

# 160
  • Сливен
Привет на всички!
Chory, добре дошла  успех ще има бъди сигурна
maimun77 браво на вас с мъжлето дано и ние успеем вярно е, че такава гадост няма друга
Радост браво на теб, но ако можеш не пали повече не успокояват лъжем се ,но това е друга тема. Виждам несистемна паста в 3 ч( то как няма при това безсъние не те коря дано не прозвучи така) явно малчо пак не е спал и мама и тя. Ех тия зъби как ги мъчат. Дано минават вече, че да се наспите и успокойте вече.
Снощи и аз сгреших в 22:00 сандвич хапнах, но странно кантара не ме наказа пак съм 85.100 кг хм да няма отмъщение не вярвам ThinkingЗа днес съм приготвила
З- кафе, рогче и вафла ( в МЦ)
0- омлет с кашкавал и 2 домата
В- вероятно кис мляко, че с едната кака ще сме на кино. Спорен ден от мен

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 10:27 от andjela 09

# 161
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile приемам забележките относно вечерята
6.03
З: Половин кренвирш и сухар
Чай с мед и бонбон (една колежка черпи за РД)
О: Кренвирш, краставици и 2 сухара
В: мисля да е пълнозърнест ориз
Хубав ден Simple Smile

# 162
  • Варна
Chory, менюто ти е системно днес, но ми се струва, че направо гладуваш. Оризът може да го съчетаеш със салата, на закуска може да се отпуснеш - половин кренвирш не е ли много малко?

По празниците не съм системствала, днес пак съм в праведните редици Simple Smile

З. рогче, кола О. супа от тиквички, домати с ориз В. мляко

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 16:31 от gpym4e

# 163
  • Варна
Здравейте.Чета Ви,опитвам да се наглася на ранната вечеря..Опитах с 90-дневната,имаше резултат в началото,но мисля,че този режим е по-подходящ за мен.Имам да свалям 20 кг. 

# 164
Chory, менюто ти е системно днес, но ми се струва, че направо гладуваш. Оризът може да го съчетаеш със салата, на закуска може да се отпуснеш - половин кренвирш не е ли много малко?

По празниците не съм системствала, днес пак съм в праведните редици Simple Smile

Тази сутрин нещо не бях гладна и затова само половин кренвирш, но обикновено хапвам повече. Вечерята ме притеснява, че е толкова рано. Обикновено по това време още не съм се прибрала от работа
Малко за вдъхновение от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт