"Системата - 60" - тема 52

• 63 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Здравейте дами. Изчистих +(1 кг)  и за 2 седмици съм - 3,400 кг. Много съм доволна. Околните забелязват промяната. За днес менюто е :
З- кафе и 3 мини рогчета
0- заек с лук и чесън(чомлек)
В- кис мляко, 2 сухара и сирене.
Успешен ден от мен!

# 121
  • USA
andjela, браво! Продължавай все така!

З: палачинки с кленов сироп и орехи, мляко с нес
О: печен грах, мляко с нес, не бях гладна за повече
В: ябълка, парче кашкавал, мляко с какао

Днес упражнения за горна част.

# 122
  • София
Здравейте, сладурки!

В петък ми свърши захранването от житният режим. Уикенда ми беше толкова натоварено, че нищо не съм следила като храна. Тази сутрин, децата заминаха за Пампорово, не ме питайте какво ми е ( в една от двете области с червен код) ...после....закъснях за работа , студено ми е .... Та искам да каже, че утре ще се притегля и се връщам към системата Simple Smile
Още не мога да се организирам да спортувам , имам само салса 2 пъти седмично, е пак е нещо.
Хубав режимен ден на всички! Heart

# 123
  • Сливен
Здравейте. Е няма такъв студ :anguished:lagertha очакваме те Благодаря maimun77 старая се. Мисля, че посвикнах. Пред МЦ съм подута се чувствам и задържам вода. Днес кантара показа + 600 гр, а нямам прегрешения. За днес
З- кафе и 3 мини рогчета
О- пил пържола и печени чушки
В- кис мляко и 2 сухара и сирене. Лек ден от мен и бягайте на топло, че аз днес днес цял ден съм отвън на студа.

# 124
Много е красив днешният зимен ден!
Lagertha ще се насладят на пътуването и още повече на престоя!

Ден 050:
з(11:00): две парчета кекс и питка
о(16:30): две свински вратни пържоли с двойна салата зеле и моркови
в: не си спомням, но вероятно след този късен обяд - нищо

Добре, че си бях заредила раницата с храна - няма време за друго...  Simple Smile)

Ден 051:
з(9:30): две парчета кекс, питка със сирене и шепа орехи (да живее закуската!)
о(16:30): ръжени сухари
в(19:00): ябълка
в2(22:00): две топени сиренца, парченце луканка и бадем с малиново вино (много добре ми дойдоха!)

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 22:28 от Лебед

# 125
  • Варна
Здравейте, дами. От днес пак съм с вас. Казах на годеника, че ако не поотслабна, няма да се омъжа и сега ще си пазя диетата.
Днес: З. кренвиршка и кола, О. Картофена супа и миш-маш. В. Прясно мляко и мандаринка.
Нямахме ток за час, но сега така духа, че не мога да се зарадвам на зимата. Иначе през деня беше приятно. Даже повечето хора по улиците и я офиса бяха много весели. Може би се радваха на снега.

# 126
Andjela, браво страхотен резултат продължавай все така момиче. Меню за два дни:
З - палачинки със сладко от праскови
О - пил.бутче салата зеле с моркови
В - зеле

З - 1/2 шоколад и две смокини от бурканчето със сладко
О - шакшука не съм сигурна дали е системно и една филия с лютеница, чене ми стигна
Междинна закуска - ябълка
В - кис.мляко с ябълка
Момичета вечерните салати с какво овкусявате, напр.шопска или зеле с моркови и още може ли според вас да вечерям с катък с печен пипер.
Хайде лека и топла вечер на всички

# 127
  • София
Добро зимно утро, системки!
Децата пристигнаха благополучно вчера и се забавляват. Аз сутринта на път за работа се насладих на хубавият зимен ден. Много обичам сняг! Точно в момента е страхотно за една снежна игра, но трябва и да се работи Simple Smile

Така. Равносметката след захранването е 64,500кг Sad Нищо не съм свалила, но може би на обиколки имам свале, понеше се усещам по свита малко , а и имам много повече енегия от преди. Тъй като днес си бях решила да се връща към системата , снощи злоупотребих с вечерята Simple Smile Та какво то било било, днес съм тук. Цел 53кг.

з: Домашен хляб с маслини и няколко крайчета от сушито дето останах акато го рязах.
О: суши ( не е май много системно, но това направих. Отдавна ме молят.)
В: кисело мляко с плодове или месо;

В момента ми е гладно и мисля да хапна плод.

Момичета вечерните салати с какво овкусявате, напр.шопска или зеле с моркови
Зехтин, лимон, сол.

може ли според вас да вечерям с катък с печен пипер.
Може според мен.

# 128
  • Сливен
Привет дами.
Lagrtha браво бях сигурна, че всичко е наред с тях. Успех със системата ще постигнеш целта си.
grym4e - хубава новина годеник да вие честито вталявай се спокойно той ще свикне няма накъде:grinning
Днес е зимна приказка тихо и спокойно си вали без вятър .За днес ще е това:
3- кафе 3 тънки парчета кекс и 1 мини рогче
0- боб чорба
В-домати с ориз
Спокоен ден от мен.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 13:11 от andjela 09

# 129
Здравейте момичета.
 Lagertha относно сушито за обяд:
 КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ НА ОБЯД?
- Може и първо и второ, и салата, щом са в един прием на храна, тоест не е задължително да се яде на обяд само супа, или само второ, можете и двете.
- Разрешено е да се яде суши от всякакъв вид.
Аз обаче днес на обяд се изложих имахме мусака и не и устоях единствено ме успокоява, че ядох в 12:30, та менюто беше:
З: два крем карамела
О: мусака с кис.мляко
В: кюфте и кебапче.
Утре ще се постарая всичко да е ок. Лека дами.

# 130
Radostina Velikova, салатите вечер ги овкусявам основно с лимон, солта замествам със сирене Simple Smile), но ако салата е купена и предварително овкусена (въобще не си го слагам на сърце) си я изяждам с кеф, независимо с какво е овкусена.
Погледнах менюто ти от вчера, за обяд стандартната мусака не е системна.

Ден 052:
з(9:00): питка, сирене, шепа орехи, две парчета кекс
о(12:30): картофени кюфтета, шопска салата, малко картофена салата и много бъркани яйца със сирене - малко ми беше в повече
в: пропуснах - много несериозно от моя страна, но докато се завъртя и станало твърде късно

# 131
  • София
Lagertha относно сушито за обяд:
- Разрешено е да се яде суши от всякакъв вид.
Ммм супер, благодаря! Забравила съм Simple Smile

Вчера вечерята ми беше месо но в 20:00ч. което не е ме притеснява толкова зарадиотслабването, а защото когато вечерям късно сутрин се чувствам зле Sad Сега ми се спи и пия лимонов сок и дъвча магданоз, с надежда да се съвзема .

Днес правих пилешка супа, уж за обяд, ноо не можах да и устоя и хапнах и на закуска. Та за днес май целия ден ще ям пилешка супа. Сутринта с хляб и за обяд без Simple Smile . За вечря не знам.

Реших първа цел да ми е 58 кг. че 53 ми се виждат далеч Simple Smile

# 132
  • Варна
Здравейте пак!

Двата дни в Системата си дадоха резултат, даже със стабилно хапване сутрин. На обяд - супа и основно /миш-маш, картофен огретен/. За вечеря - прясно мляко, а вчера хапнах и малко миш-маш. То си е основно зеленчуци и сирене. Доколкото помня може малко яйца в някое ястие да сложиш и в другите варианти за вечеря. Резултатът е почти кг минус и спокоен сън.  Wink Сега имам време само за 1 път тренировки сутрин, но пък тренираме фигурно пързаляне всеки ден по улиците.  Joy

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 13:40 от gpym4e

# 133
Знам Лебед, но какво да се прави човещинка. То вредните и не системни храни са до 12 така че половин грях 😂. Днес менюто е:
З: крем карамел
О: млечна салата с пържола
В: не съм я измислила, но при нас в магазините провизиите свършват, плодове няма все пак втори ден вали и духа силен вятър, че ще видим

# 134
  • Сливен
Привет дами .Днес е бяла снежна приказка. Успях да поиграя с малкия навън. За днес съм приготвила
З- кафе и 3 парчета кекс
0- наденица и салата домати
В- двуомя се още между домати с ориз и кис мляко 2 сухара и сирене
От 3 дни малко вода пия няма и 2 л за ден. Трябва да се стягам.Но пук кантаря от 86.6 кг вчера днес показа 85.9 .кгПриятен ден от мен и внимавайте с пързалките Wink

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 14:47 от andjela 09

Общи условия

Активация на акаунт