🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 932
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 135
Каза, че отчасти я е направил.

# 136
  • Варна
И за къв чемер му се мазнят?
Да не отпуска еврофондове?

# 137
За тортата каза, че имал участие. В купуването й.

# 138
  • Тра-ла-ла
Те и участниците в Брадъра му правеха  Whistling В България не е излишно да познаваш правилните хора. Не се знае кога ще се наложи да опреш до тях....ама след като те те подпрат Mr. Green

# 139
  • София
Спонсорира разни неща, вика певици да му пеят, а и такъв му е кръгът, затова някои внимават. Манчев беше отвратителен, ама явно ресторанът му се издържа от "бохемските вечери" на такива като Вальо.

Много неприятен човек, забелязах обаче, че на Юлияна не й беше приятна компанията на Михов. Единият път даже се дръпна като тоя нещо посегна към нея.

# 140
Значи мъжът ми сега намери да ми се обади и не видях края на вечерта🙄
Какво стана с чичо ви Вальо?
Дойде ли Борислав Михайлов да танцува?

# 141
  • София
Тоз дядка ако тръгне да ми дава сиренце в устата, директно съм напуснала снимачната площадка. Блякс.

# 142
Спонсорира разни неща, вика певици да му пеят, а и такъв му е кръгът, затова някои внимават. Манчев беше отвратителен, ама явно ресторанът му се издържа от "бохемските вечери" на такива като Вальо.

Много неприятен човек, забелязах обаче, че на Юлияна не й беше приятна компанията на Михов. Единият път даже се дръпна като тоя нещо посегна към нея.
При толкова млади мадами той направо я остави в ъгъла.....и за Злата подчерта , че е хубава жена и за младите ухилени близначки...! Божеее тази седмица ще е пълан цирк.....а Юлиана изглижда толкова зле.....черната Злата и тя с тази опашчица ooooh! ooooh!
Футболистът пък щял книга да чете, той не може да говори......книга ще чете! ooooh! ooooh!

# 143
  • София
Юлияна цяла вечер въртя очи на Миховите превземки, даже му отказа танц. Златето също му се дразни, но не си позволи чак така да го реже в лицето. Е, има време да й полази по нервите, а тя е джаста-праста, според мен ще го отвее в някой момент до края на седмицата. Ама бива ли така да се излага човек на тея години, то е фамилиарничене, то е самохвалство, то е глезотия. Блях...

# 144
Все още гледам..... ох, ше повърна бе!!!!!
Има ли нужда и аз да казвам, че Михов е отвратителен (По едни и същи ли си падате? към близначките - алоуууууу, дядо!!!) и че тия двете - абе мислех, че са кухи, ама чаааак толкова!!! Всичкото силиконка е по-умна от тях!!!!
Ох, тоя бил ценител, не бил коцкар! Ми то всеки мъж е ценител бе! Всеки ще се изкефи на хубава жена! А на Юлиана й е неприятно, защото в началото каза, че ПРЕДИ са били семейни приятели - познава го добре явно

# 145
Да си призная,гледам само заради Дани Simple Smile
И естествено,да клюкарстваме тук Grinning

# 146
Божееее, всички по-стари публични личности си знаят и кътните зъби. И не могат да се търпят.

# 147
Да си призная,гледам само заради Дани Simple Smile
И естествено,да клюкарстваме тук Grinning
Коя е Дани?

# 148
Футболиста Wink

# 149
  • София
Е, дами и господа, известните ни личности, които се показват по телевизията и се дават за пример, обобщавам:
не четат книги; чупят тъпомери, бариери и каквото се сетите; набеждавани за красавици; с високо самочувствие и отрицателно IQ; коцкари и съответно жени, които им се връзват.
Чудно...

Общи условия

Активация на акаунт