🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 843
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 750
Засядам пред тв с вас да обсъждаме Дани и съпруга Crazy
Жена му добре го действа.

# 751
  • На ръба..
Тази лампа е на нивото на челото на Златков?! Как не се удря в нея не знам. Момата обаче май не е пълна, а само с голяма гръдна обиколка и обиколката е тръгнала на паша 😂

# 752
  • Пловдив
Златка Бляк най после си е измила косата и си е направила прическа. Юхуууу
Плакет има да получава жената.

# 753
Не разбирам защо готвят неща, които никога не са правили и боравят с уреди, които никога не са виждали, точно в кулинарно предаване по телевизията?

# 754
Как ще е без сЮтЮен?! Не се виждат зърната. Просто е с големи бомби и гравитацията си е гравитация, каквито и държатели да се сложат.

Явно да...

Скрит текст:

# 755
  • # супернатурална #
Преди да почнете да ги храните, да си кажа, че на мен са ми много сладки. Хубавка е жена му, малко ячка, ама хубавка. Хареса ми как се изнесе от кухнята и го скастри. Разбирам я, и аз с такива тенджери не общувам.

# 756
Виждам развод скоро.
Тази все едно има кофи под тениската,като състарена надарена лека.Клатят се,клатят...
Златков скоро ще прогледне Simple Smile

# 757
Вальо Михов с тези кървясали очи изглежда като неизтрезнявал от седмица. Златка е толкова гнусна отблизо - кофти кожа, наплескана с един тон кит, проскубани изкуствени мигли, огромни устни...ми, съжалявам, нищо хубаво не виждам в тая "жена"
Даниел е толкова ниска топка, че даже не заслужава коментар.

# 758
Доматката.... newsm78 #Crazy Thinking

# 759
Доматката Joy
Тези хора как живеят , без да имат елементарни познания по готвене ? А и дете имат.
Голяма философия е тенджерата под налягане , няма какво Rolling Eyes
Наистина ли ще останат без основно ?!

# 760
  • На ръба..
Хахаха видяхте ли как направи кладенче то...не могаа 😂😂

# 761
Как ще е без сЮтЮен?! Не се виждат зърната. Просто е с големи бомби и гравитацията си е гравитация, каквито и държатели да се сложат.

Явно да...

Скрит текст:

Този сЮтЮен за да придаде такава форма трябва да е със желязна арматура Joy

# 762
Доматката и кремата сирене...

Едра, не едра, той пък да не е Ален Делон?! Зализан ром (да съм политически коректна)...

# 763
  • София
Тоя човек що не направи някакъв сос за това месо, да се готви в сос, а не сухо?

# 764
Вальо Михов с тези кървясали очи изглежда като неизтрезнявал от седмица. Златка е толкова гнусна отблизо - кофти кожа, наплескана с един тон кит, проскубани изкуствени мигли, огромни устни...ми, съжалявам, нищо хубаво не виждам в тая "жена"
Даниел е толкова ниска топка, че даже не заслужава коментар.

Да,бе, тая кожа още едно време ми направи впечатление в Брадъра. Може ли с такива претенции, а пък да не се поинтересуваш от разни процедури. Ще взема да й дам координатите на козметичката ми.

Общи условия

Активация на акаунт