🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 915
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 900
Аз няма да съдя Юлияна за младия й мъж, че може след няколко години да имам зет мой връстник. Забелязала съм, че всичко, което отричаме и съдим, после идва и при нас. Тази мисъл малко ме развеселява, но за всеки случай гледам да съм по-обрана, че не се знае знае ли се...

# 901
И аз разбрах за себе си, че съм консерва след като прочетох интервюто в Ева. Съжалявам, но не приветствам това да се ражда на 50 и не разбирам как точно ще я подмлади. Това е възрастта когато най-често започва менопаузата, не си представям как се гледа бебе през този период. Пък нека съм консерва, злобна и каквато си ще там.

# 902
  • sofia
Златков щял да играе в Локо София.
Бюстът на жена му, висящ на нивото на плота, беше потресаващ.
Чудесни са си двамата.
Аз от Златка други разсъждения и не съм очаквала. От проста и грозна жена, се очаква и да е ревнива.
Другата седмица ще е гротеска.

# 903
  • София
На мен ми харесаха като двойка, абсолютно нормални ми се видяха дребните захапвания, но симпатични. Агнес наистина има проблем с гърдите, но не е дебела и като се пооправи дори ми е красива. Смятам, че и добре се представи в кухнята, единствено с второто основно имаха проблем, но храната беше достатъчна така или иначе.

Хареса ми, че салатата беше с бурата. Постараха се.

# 904
А всъщност колко е разликата на Юлияна и мъжа и? Гледала съм ги няколко пъти в предавания, но не съм запомнила. Аз уж съм отворен човек, но над 15 години разлика ми се струва прекалено много. Без значение в чия полза е. Просто са два тотално различни свята според мен.

Някой питаше за "песента" на Юлияна, 39 секунда
Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=nAQgXZVf9So

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 20:20 от помбер

# 905
Той Стъкито се сваляше още докато се загаджвал с Юлиана, била съм свидетел, като разбрах после че са двойка, ахнах. Типичен кух селски бек.

# 906
Злата бях убедена на 100%, че няма да даде 10  на Юлиана.Така и личеше, че иска да спечели, че впрегна целия арсенал от усмивки, пърхане с изкуствени мигли и умни и дълбокимислени фрази, когато беше нейната вечер.Въпросният Миро нищо чудно да го гледаме и него в някой следващ Вип Брадър, че нали съжителства с випаджийка, та и той сигурно нещо е прихванал....

# 907
  • София
Е, то аз не виждам причина Златка да даде на Юлияна 10 точки, с нищо не го е заслужила. Златка беше неприятен гост, но като домакин се представи добре и беше единствената тази седмица, която може да готви.

# 908
Той Стъкито се сваляше още докато се загаджвал с Юлиана, била съм свидетел, като разбрах после че са двойка, ахнах. Типичен кух селски бек.

И първият й съпруг, Горан, й изневеряваше. Но тя на младини беше доста...игрива, не я мислете. Депутат не се става просто хей така, щото си много умен и красив.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 15:51 от DeltaAzimut

# 909
Да, но виж я сега каква благопристойна матрона е Simple Smile
Точно те двете със Злата да отричат на другия правото на малко свобода е колкото смешно, толкова и обяснимо Simple Smile

# 910
  • Пловдив
А на Вальо кой даде 9 точки, пак ли Златка?

Общо взето според мен оценките бяха реални.
Близначките вярно, че са малки, но има стотици лесни рецепти в интернет, само да се позаинтересува човек може да изнамери и да приготви прилична вечеря. За мен те изобщо не се постараха.
Юлияна - също. Просто си направи реклама, а не вложи никакво старание в готвенето. Дори и не знаеше какво приготвя готвачът и.
Даниел знаеше какво иска да приготви, но не беше подготвен как да го направи. Явно жена му и тя не беше достатъчно опитна и някои от нещата изобщо не се получиха.
Вальо знаеше какво иска. Постара се с покупките, после с приготвянето  на част от нещата, имаше моменти, в които  наистина готвеше и това, което беше като краен резултат ми хареса.
Златка също знаеше какво иска и си го направи сама. Каквато и да е, представянето и беше отлично, всичко си беше както трябва и си заслужи победата. Която е за готвене и посрещане на гости.

# 911
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз забелязах отпуснатия бюст на жената на Златков - срамота за толкова младо момиче,да не се погрижи.
Не ми харесаха и истериите й покрай тенджерата с налягане и разни подмятания към съпруга й.Все едно с голяма досада е решила да се включи като помощник.
За мен си е злепоставяне,волно или неволно.

Нямам проблем с големи разлики в годините,но смятам,че в даден момент могат да създадат конфликтни,семейни ситуации.

Утре ще направя нова тема.

# 912
Юлиана някъде спомена ли какво прави големия й син?
Срещнах я веднъж в мутрафонските години, слезе по стълбите в новопостроена кооперация. Принцеса! Звезда сияйна! От самочувствие не ни видя нас, останалите хорица. Тогава се опитваше да ни увери, че е велик журналист. Ходила на стаж в Италия. Аз, честно, едно нейно предаване, репортаж, филм не съм видяла. После беше казано, че е голяма хубавица и се намери с нейния първи мутрон. Йоан-Дако май беше момчето, свекърът да не се обидел. Оказа се, че мутронът не е бил от романтичните, ето - в сп. Ева тя сама казва "за един романтичен жест или мила дума съм готова всичко да направя". Хъка-мъка, излюпи се дрпутат. Царят беше поканил все хубавици. После се кандидатира за кмет на София, в една реколта с Тити Ревлазов. На платеното участие при Слави, нищо смислено не я питаха по кандидатурата, само повтаряха колко е хубава. И като депутат с нищо не я знам - някой хубав закон, кауза, мъдрост. После, залюби се със Стъки. Не знам дали за Стъки чух покрай Юлиана или Стъкито направи така, че пак чухме за Юлиана. После сватба - бяла рокля с рози в Търново. После - бебе, бебе, бебе. А сега - постно заведение в общ мол, диети, бебето е факт, книга... Всичко това на фона на хилядите двойки, които мълчаливо, без Стъкита, рокли на рози, книги и молове се борят за бебе - малко й помрачава "изтънчеността" на Юлиана. В Ева разказва как 6-месечното бебе само се приспало на НГ в ресторанта... Освен като политик, журналист, ресторантьор и писател, и като майка ми е мъглява Юлиана... Но поне мернах книги в дома й. Другите и това нямаха. Тия другата седмица, горкинките, лампа нямат дори! Ще се наложи един диван чапрас да им свети! 😆

# 913
И на мен не ми хареса жена му на Златков. Да се беше понаправила малко, като за пред ТВ. 😃😂
И как му правеше злобни забележки, с тенджерата също прекали..
И после седнала отстрани да си цъка на тел. ОМГ! Да излезе някъде или поне в др стая да отиде. 😁

И аз не го разбирам това с много по - младия мъж.
ММ ми е набор, но съм склонна на няколко години разлика. Всъщност дори 10, но в полза на мъжа.
И за какво й е свеки на Юлияна у тях? Да й гледа детето и да готви? А тя какво прави? Пише книги? 😆

# 914
Юлияна беше ужасно скучна като водещ на предаване. Беше някакво модно. Но, боже мой, беше като глътнала бастун, никаква артистичност и с един грачещ глас.
После изведнъж бам! депутат.
Тя успява някак да мине между капките, защото мълчи и маскира по този начин дефицитите си.
Иначе до сега да са я разкостили.
За нея абсолютно важи препоръката: бъди красива и мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт