КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 263
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Аз ако мога да купя нещо евтино, никога няма да дам за него повече... Но човек не винаги попада на ниската цена навреме, иска се търсене, чакане, а не всеки има тази възможност и време... Освен това понякога евтиното в началото, излиза по-скъпо накрая като дръпнеш "чертата" както се казва. Например вземаш много евтин круиз, но от неудобно пристанище, до където полетите са скъпи, трябват 2 нощувки в хотел преди и след круиза (защото няма полети в деня на качване и слизане), налага се да ползваш такси oт/до пристанището, защото няма никакъв трансфер до летището и т.н. Много фактори, които няма как в началото при букване на евтин круиз да предвидиш... Аз например се набутах с 90 евро за такси от порта на Венеция до Тревисо защото бързахме за полета и макар, че имах купен трансфер от Коста на място се оказа, че бил само до Марко Поло... Това никаде не го пишеше в сайта им, взеха ми парите за трансфер, който не ползвах и въпреки оплакванията ми след круиза никой не ми върна сумата...  Така че, никога не е късно човек да се "набута" за нещо... Smile
Точно това е въпроса Да знаеш как да го направиш без пари и без набутване?

# 331
  • Пловдив
Трансантлантически круиз от Европа до Карибите само за 389 Е с вкл. такси.
Дати 5-20 Април 2019

https://www.logitravel.it/crociere/transatlatico/da-guadalupe/co … cia-26413833.html

# 332
Дати 5-20 Април 2019

https://www.logitravel.it/crociere/transatlatico/da-guadalupe/co … cia-26413833.html
Това имах предвид Още малко ще ни плащат да бъдем на круиз.Кеф ти кариби кеф ти канари.Цената компенсира самолетните билети до там и то само една посока.хайде

# 333
  • Пловдив
Дати 5-20 Април 2019

Това имах предвид Още малко ще ни плащат да бъдем на круиз.Кеф ти кариби кеф ти канари.Цената компенсира самолетните билети до там и то само една посока.хайде

Самолетни билети между 200 и 300 Е в посока се намират с малко търсене и изчакване да изпадне някоя друга оферта. Simple Smile

# 334
Дати 5-20 Април 2019

Самолетни билети между 200 и 300 Е в посока се намират с малко търсене и изчакване да изпадне някоя друга оферта. Simple Smile
Даже и още надолу.Често съм пътувала да сменям кораби

# 335
Цената е ниска, но не включва пристанищни такси и също така сервиза , който го вземат последния ден при напускане на кораба (около 10 евро на ден на човек). Така че този круиз става  778 евро без сервиза... Това е вътрешна кабина най-евтиния вариант...

# 336
  • Пловдив
Цената е ниска, но не включва пристанищни такси и също така сервиза , който го вземат последния ден при напускане на кораба (около 10 евро на ден на човек). Така че този круиз става  778 евро без сервиза... Това е вътрешна кабина най-евтиния вариант...

Не, в цената са включени пристанищните такси, както съм написала и по-горе. Такса сервиз не е включена.

# 337
  • София
О, звучи страхотно, някой ще се възползва ли от тази оферта? Simple Smile

# 338
  • Пловдив
За съжаление, ние миналата година минахме по подобен маршрут и сега търсим трансантлантик до Латинска Америка - Бразилия, Аржентина...

# 339

Не, в цената са включени пристанищните такси, както съм написала и по-горе. Такса сервиз не е включена.

Не, не са влючени пристанищните такси... Опитай да резервираш както направих аз и ми даде сметката - цената 2х189 = 378 евро круиза + 2х200=400 евро пристанищни такси или тотал 778 евро за двама без сервиза (по 10 евро на ден на човек).... Същия круиз се опитах да резервирам директно от сайта на Коста, там излиза същата калкулация... 189 евро е без таксите и сервиза...

# 340
A на MSC за другата пролет за промоции къде да следя или е рано?

# 341

Не, не са влючени пристанищните такси... Опитай да резервираш както направих аз и ми даде сметката - цената 2х189 = 378 евро круиза + 2х200=400 евро пристанищни такси или тотал 778 евро за двама без сервиза (по 10 евро на ден на човек).... Същия круиз се опитах да резервирам директно от сайта на Коста, там излиза същата калкулация... 189 евро е без таксите и сервиза...
Ами вие си говорите едно и също?189+200 е цената за 1 човек с такси това е И тя това е написала Безумно ниска.а другото го има навсякъде

# 342
A на MSC за другата пролет за промоции къде да следя или е рано?
Даже много рано

# 343
  • София
Здравейте,

Първо искам да благодаря за споделеният опит и за това, че хора като мен, които никога не са пътували с кораб, имат възможност да добият толкова много информация за едно такова пътуване.
Бих искала да попитам, какво е мнението ви за този круиз:

https://www.costacruisesasia.com/pao/cruise_details/201811-USD_F … N-FO07181122.html

Ще бъда благодарна за вашите коментари.

Поздрави!

# 344
Здравейте,

Първо искам да благодаря за споделеният опит и за това, че хора като мен, които никога не са пътували с кораб, имат възможност да добият толкова много информация за едно такова пътуване.
Бих искала да попитам, какво е мнението ви за този круиз:

https://www.costacruisesasia.com/pao/cruise_details/201811-USD_F … N-FO07181122.html

Ще бъда благодарна за вашите коментари.

Поздрави!

Супер е Цената не е от най високите Но трябват евтини самолетни билети до там

Общи условия

Активация на акаунт