КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 214
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Домино, много ти благодаря за инфото. Точно догодина, всъщност 2020 ми е планувано повторно посещение на Япония, този път с круиз, за да видим повече неща и Костата ще ни дойде страхотно. И като цена обикновено са ок, и като друго. Та, ще видя къде точно ще ходи и ще дебна. Благодаря ти! Аз едвам изчаквам да минат двете седмици, за да се кача на сийвю, бяхме се запознали на круиза в Куба с едно момиче от анимацията, българка, та тя ми каза, че се качва на Сийвю, онзи ден я питах как са нещата ,било голям кеф, кораба уникален, е, още е лудница, но каза, че ще стане. Трябва да е на вода и с пасажери след няколко дни. Интересно ми е как са го направили. След това ни чака дъъълга безкруизна пауза, та чак другата година януари се качваме пак. Къде ще ходим, за сега ще замълча, но не е толкова интересно , колкото беше тази зима. Ееехххх …. Ще ви се радвам междувременно и това е.

# 436
  • Варна
Много полезна информация за Costa Venezia. Благодаря за което! Аз се чудя, доколкото намерих инфо за кораба, не ми св вижда много подходящ за деца, но пък иначе офертата е добра. Как капарирате? Защото на мен в сайта на Коста ми дава да платя цялата сума при резервация.
Аз го платих вчера на 30% през Блу сийс- България

# 437
Първата цена от 279 евро за 5 дни с тръгване от Триест на 3 март 2019 вече е изчерпана на сайта на Коста. Все още има по тази тарифа с тръгване от бари на 4 март 2019г за 6 дни на цена от 309 евро. Аз резервирах това директно от сайта на коста, депозита беше 61 евро. Относно кораба-нсе още няма снимки от интериора, тъй като се строи, но има 3D компютърни визуализации на някой сайтове, като основно те предлагат дългият круиз от Италия до Дубай. Това е първият етап от "дългото" плаване до Йокохама. До тук сме вече три семейства българи за това първо плаване. надявам се още да се включат за да има силно бг присъствие при гостоприемните коста. Това им е първият нов кораб след близо 4 годишно мълчание. За разлика от MSC, които през тази и следващите две години ни радват  с няколко нови кораба- Меравиля, Сиявю, Сиясайд, Белисима, Грандиоза.

# 438
За съжаление, цените които посочих в началото на поста вече не са налични на сайта на Коста. За круиза от Триест-5 дневния, тарифа Бейсик е 399, а за 6 дневният от Бари на същата база е 429евро. Извинявам се ако съм подвел някой към днешна дата. Това е. Цените са динамични и се променят съобразно запълняемостта на кораба.

# 439
  • Пловдив
Благодаря  на всички за отговорите! Желая ви най-прекрасните круизи!

# 440
Първата цена от 279 евро за 5 дни с тръгване от Триест на 3 март 2019 вече е изчерпана на сайта на Коста. Все още има по тази тарифа с тръгване от бари на 4 март 2019г за 6 дни на цена от 309 евро. Аз резервирах това директно от сайта на коста, депозита беше 61 евро. Относно кораба-нсе още няма снимки от интериора, тъй като се строи, но има 3D компютърни визуализации на някой сайтове, като основно те предлагат дългият круиз от Италия до Дубай. Това е първият етап от "дългото" плаване до Йокохама. До тук сме вече три семейства българи за това първо плаване. надявам се още да се включат за да има силно бг присъствие при гостоприемните коста. Това им е първият нов кораб след близо 4 годишно мълчание. За разлика от MSC, които през тази и следващите две години ни радват  с няколко нови кораба- Меравиля, Сиявю, Сиясайд, Белисима, Грандиоза.

Какъв е маршрута, Домино?

# 441
Маршрута е Бари - Корфу - Дубровник - Здар - Триест - Дубровник - Бари. 6 нощувки на цена в мовента 429 за вътрешна гарантирана. 5 нощи е на 399 от Триест.

# 442
СНОЩИ на тържествена церемония в Генуа, Италия тържествено беше кръстен от София Лорен най-новият кораб на круизна компания MSC - Seaview

# 443
Здравейте,
ще се радвам да помогнете и на мен.До тук информацията, която получих е много важна и интересна, защото съм резервирала круиз през ноември тази година от Куба до Джордж таун ,Монтего бей и Козумел и бих искала да науча от тези ,които вече са ходили по този маршрут, как са си организирали обзорните обиколки, какво са видели и въобще малко повече информация и координати/ ако може разбира се/ ,така че и аз да се организирам от България , за да не губя от и без това малкото време , на място  с търсене на таксита или местни тур агенциил Благодаря Ви много предварително и ще бъда радостна да получа Вашите съвети.

# 444
  • София
Здравейте,
ще се радвам да помогнете и на мен.До тук информацията, която получих е много важна и интересна, защото съм резервирала круиз през ноември тази година от Куба до Джордж таун ,Монтего бей и Козумел и бих искала да науча от тези ,които вече са ходили по този маршрут, как са си организирали обзорните обиколки, какво са видели и въобще малко повече информация и координати/ ако може разбира се/ ,така че и аз да се организирам от България , за да не губя от и без това малкото време , на място  с търсене на таксита или местни тур агенциил Благодаря Ви много предварително и ще бъда радостна да получа Вашите съвети.

Разбира се, че ще помогнем...
Прочети:
http://bg-mam.ma/p/983075/36109217
http://bg-mam.ma/p/1017548/36262532
http://bg-mam.ma/p/1017548/36599510
И задавай конкретни въпроси, защото много е писано...
Да не се повтаряме и да не пишем цели страници.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 20:23 от Bled

# 445
Здравейте,
харесах този круиз :
https://www.webcroisieres.com/msc-croisieres-msc-orchestra-medit … es-ic3696011.html
Блед мисля, че беше дала линк към този сайт. Предполагам, че при него трябва да им пиша, те да видят дали имат места на тази цена, евентуално да ми се обадят или пишат - така ли се резервира? А и самият хотел на снимки и клипче не ме грабна много - може ли мнение за самия кораб?

# 446
Как да разбера дали напитките /алкохолни и безалкохолни/ са включени в цената на този круиз?
https://www.webcroisieres.com/msc-croisieres-msc-orchestra-medit … le-ic3728132.html

# 447
  • София
Здравейте,
харесах този круиз :
https://www.webcroisieres.com/msc-croisieres-msc-orchestra-medit … es-ic3696011.html
Блед мисля, че беше дала линк към този сайт. Предполагам, че при него трябва да им пиша, те да видят дали имат места на тази цена, евентуално да ми се обадят или пишат - така ли се резервира? А и самият хотел на снимки и клипче не ме грабна много - може ли мнение за самия кораб?

Няма проблем със сайта. Можеш да им пишеш и ще ти пуснат примерна оферта. След като попълниш формата.
А най-добрия вариант е обаждане  по телефона, което използвам аз. А и те го предпочитат.

Била съм на този кораб когато още беше нов. Била съм и когато остаря, след реновацията. Писала съм отдавна за него. Не е това, което беше, но още става. Но ако търсите лукса и развлечението на супер новите кораби няма да е същото.
Но както много пъти съм казвала не кораба е важното за мен, а маршрута...

Как да разбера дали напитките /алкохолни и безалкохолни/ са включени в цената на този круиз?
https://www.webcroisieres.com/msc-croisieres-msc-orchestra-medit … le-ic3728132.html

Не, не са включени...
Посочената цена е на човек, пълен пансион, без застраховка, напитки, екскурзии, такси за обслужване и лични покупки.

# 448
Благодаря Bled  bouquet
Искам да си избера круиз, при които да са включени и напитките, но не знам какво да гледам.
При някои компании се купува допълнителен пакет, при други пък зависи от вида на каютата, която ще купя, но нещо не мога да се ориентирам.
Досега не съм се качвала на круиз и ми е доста объркано  Confused

# 449
  • София
Благодаря Bled  bouquet
Искам да си избера круиз, при които да са включени и напитките, но не знам какво да гледам.
При някои компании се купува допълнителен пакет, при други пък зависи от вида на каютата, която ще купя, но нещо не мога да се ориентирам.
Досега не съм се качвала на круиз и ми е доста объркано  Confused

Зависи от компанията...По принцип най-добре да е включено, но тогава вероятно ще е скъпо. Ако не е промоция.
Пакет също е много добър вариант защото има избор...
Но избери круиза, маршрута и компанията и ще може да бъдем по-точни.
Не се притеснявай, никак не е сложно...

Общи условия

Активация на акаунт