КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 139
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря на всички за съветите! Беше ми притеснено през чужд сайт да резервирам,но щом е изпробван ,ще се опитам и аз!

# 556
  • Варна
Здравейте,  след 2 дена и аз заминавам на круиз - западно средиземноморие .  Отдавна съм си направила маршрута, единствено за Неапол и посещение на Помпей с влак се чудя достатъчно ли ще е времето от 14 до 20 ч. (това е обявеното време за престой на кораба, така че реално е по малко)  или да търсим някакви екскурзии с  автобус?

# 557
Здравейте,има ли  някой за MERAVIGLIA за 13 ноември от Каляри!

# 558
Скоро никой не е пускал промоционални круизи ... аз следя няколко за Август, но още не мога да реша кой точно да бъде.
Някой може ли да помогне за намирането на добра цена на Princess Regal - Baltic Capitals с дата на качване 06 Август ?
За 17.08 намирам, но за 06.08 намирам само вътрешна кабина над 2000$ / човек, което не ме устройва Simple Smile
Благодаря предварително!

# 559
  • До морето
Здравейте, търся круиз за Ноември. Дъщеря ми на 18.11 има РД и искам да го съчетаем с круиз. 2 възрастни с 2 деца. Надявам се на хубаво време, затова средиземноморието може би е най-удачно като маршрут. Идеи?

# 560
  • Бургас
След едногодишно лутане и умуване и аз най-накрая резервирах круиз през vivavoyage.co.uk.
Цената излиза значително по-добре, отколкото през официалния сайт на Норвижън.
Депозитът е само 90 паунда и вчера ми звъняха от Англия, за да им продиктувам отново номера на кредитната карта. Не знам какво не се е  получило при първоначалната резервация и наистина успяха да изтеглят парите вчера, след обаждането им.
Та, дестинацията е Аляска, а корабът BLISS.
Ще давам отзиви догодина, месец май. Simple Smile

# 561
Мнение за costa neo Riviera. Предложиха ни маршрут Мале ,Мале,  коломбо , гоа -индия, мумбай, мумбай

# 562
Мнение за costa neo Riviera. Предложиха ни маршрут Мале ,Мале,  коломбо , гоа -индия, мумбай, мумбай
На какви цени и за кога???

# 563
Мнение за costa neo Riviera. Предложиха ни маршрут Мале ,Мале,  коломбо , гоа -индия, мумбай, мумбай

И аз се редя за отзиви. Имаше го на ласт минута през март за 199евро ако не ме лъже паметта Simple Smile

# 564
  • sofia
Аз в Индия не отивам по никакъв повод!
Много близки и познати бяха-отзивите са ад под небето и мизерия!

# 565
Офертата е 3 нощувки в малдиви и круиз от 15 декември. Цената общо 1600 евро на човек със самолетни билети, хотел и круиз

# 566
Офертата е 3 нощувки в малдиви и круиз от 15 декември. Цената общо 1600 евро на човек със самолетни билети, хотел и круиз

Вижда ми се скъпо, пуснах бърз сърч в Каяка, на пръв поглед полети от рода на 660-700долара на човек с Emirates, Turkish, Lufthansa. Круизът е 330евро, така че около 1750-1800лв излиза на човек без 3те нощувки в хотел. Остават около 1400лв на човек, които смятам ще са предостатъчно за нощувките.

# 567
Благодаря ви

# 568
Аз съм работила на този круиз.Повечето са почиващи от Малдивите поне 7-10 дена и после круиза.Иначе няма смисъл пътуването с връщане от Индия.

# 569
  • Mediterraneo
1300 евро на човек, ол инклузив,  с включени полети Мадрид- Хавана- Мадрид. Круизът е декември- Куба,Джамайка, Кайман, Мексико. С Опера.
Как ви се струва цената, през агенция е?

Общи условия

Активация на акаунт