Безжична вертикална прахосмукачка

• 146 404
  • 806
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, търся си вертикална прахосмукачка защото роботът не върши същата работа, а с едно дете и бременна с второ ми се иска нещо, с което всекидневно да минавам без да вдигам столове и т.н Имаме ламинат и 2 Шаги килима, без домашни любимци.
Спряла съм се на Филипс и дайсън. Бюджет макс 1000лв. Из всички ревюта и чуждестранни сайтове чета суперлативи за дайсън, но плюсът на Филипс за тези пари е че ще е и с мокро почистване… трудно ми е да сравня двете, та ако някой има наблюдения ще съм много благодарна на отзиви и препоръки. Благодаря!

# 496
Ползвам такъв тип прахосмукачка от около две години. Моята е от Лидъл и предвид, че дори не е от най-качествените им изпълнения съм изключително доволна от удобството. Още в началото се отървах от голямото влачещо се нещо с кабел. Сега обмислям да я сменям с нещо по-качествено и ще следя темата. Да добавя също, че може да се разкача и да се превръща в малка ръчна прахосмукачка, затова ще търся отново модел с такава опция.

Бихте ли публикували снимка на въпросната прахосмукачка. Благодаря.

# 497
  • София
Ползвам такъв тип прахосмукачка от около две години. Моята е от Лидъл и предвид, че дори не е от най-качествените им изпълнения съм изключително доволна от удобството. Още в началото се отървах от голямото влачещо се нещо с кабел. Сега обмислям да я сменям с нещо по-качествено и ще следя темата. Да добавя също, че може да се разкача и да се превръща в малка ръчна прахосмукачка, затова ще търся отново модел с такава опция.

Бихте ли публикували снимка на въпросната прахосмукачка. Благодаря.

Предполагам виждате, че постът е много стар. Въпросната прахосмукачка отдавна е покойница и не съм се сетила да я снимам приживе. Сега ползвам Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C и съм доволна също.

# 498
много информативна тема, започнах от нулата и от тук се ориентирах поне начално за какво да гледам Simple Smile

в момента се колебая между Dyson v8 Absolut, намирам я в emag, но сякаш мернах тук, че няма всички четки, които по принцип са в комплекта? отделно, че и жълтото не ми допада особено, а и като знам новите модели 11, 12 и 15 какви екстри имат, ще се чувствам сякаш съм взела нещо морално остаряло, ама пък и цената им на тези модели в пълните им версии не ми харесва хич

втората опция  - Roborock H7 също ми харесва доста, особено за цената си около 680 лв, не знам защо тук я наричате Xiaomi, ама не виждам никъде да се рекламира така

Скрит текст:
The Manufacturer

Roborock is trademarked by Beijing Rockrobo Technology Co., Ltd., which was founded in July 2014. This company specializes in the research, development, and production of robotic home cleaners. Roborock is based in Beijing, with R&D and branch offices in Shanghai and Shenzhen.
това, което ме смущава е, че когато някой ден батерията й замине, ще трябва да я хвърля, а ми се ще да не си купувам такива уреди през две-три години, ако все още могат да вършат работа

така стигнах и до Бош, като все още не знам дали има концептуални разлики между тези примерни модели

https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … BBS81PET/p/812956

https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … S8214ANM/p/812971
и
https://www.emag.bg/bezkabelna-vertikalna-prahosmukachka-bosch-u … amp;scenario_ID=4

ако някой ги има или е проучвал, ще ми е полезно да сподели Simple Smile досега сме чистили с Roomba, ама на петата година се скапа и макар и след ремонт, не върши никаква работа вече, и с обикновена жалка жична прахосмукачка, която също не се справя изобщо, имаме много пухкава котка, която просто ръси от себе си постоянно, твърди подове навсякъде и само две дребни килимчета в банята - така че най-важното е да може да разчитаме на новата за косми по мебели и подове

благодаря Simple Smile

# 499
antea,
Аз съм технически индианец и опирам до съпруга за всички уреди. Който пък е физик и му доставя удоволствие да има най- добрите уреди.
Когато взимахме първия безжичен дайсън, в магазин в Холандия, имаше изложени и Филипс и други известни за мен марки( признавам , че Дайсън ми беше напълно безизвестна). Тогава посегнах да пробвам и тях. И независимо от в пъти по- ниската им цена, мъжът ми ме възпря и каза, че са далеч от Дайсъна и като възможности, и като батерия.
Повече не попитах за тях.
Бях учудена, когато сам ми предложи да сменя Дайсъна с Роборок. Каза, че котайците отлично са ги изкопирали..
Взехме го Роборока февруари 2021. Все още не усещам капацитета на батерията да е започнал да намалява. ( само ще призная, че много пътуваме и не се ползва толкова често, но все още е като чисто нова).
Не мога да изхабя и половината батерия за доволна площ ( не искам да я цитирам) плюс стълби.

# 500
Закупих Роборок H7 преди около седмица и съм много доволна;
Върши ми идеална работа - изкара доста прахоляк от дивана Sad Минава по всики килими добре-даже и Шаги гъстокосмест; Доволна съм от липсата на кабел, лекотата , маневреност, батерия и ми е идално дъплнение към робота,  койт оползвам от 2 години; На мен ми излезе около 520 лв и си струва;

# 501
мерси, rosss, роборока ми попадна в полезрението точно заради твоите добри отзиви за него, и наистина спесификациите му са страхотни за цената

ние все пак решихме да заложим на Dyson-а, след като го разгледахме, заедно с различните дайсънски модели на живо, и взехме V12 detect slim; просто ни събра очите, страхотна е Simple Smile като включихме лазера и ми стана леко лошо какво съм си мислела, че чистим досега (предния ден подовете бяха чистени със старото нещо и мити), това е просто незаменима функция и си заслужава всяка стотинка, както и специалната четка за косми, отделно индустриалният дизайн на всяка отделна част и като съвкупност е истински модел как изглеждат страхотните инженерни решения

тествахме я, на медиум мощност изсмука чудесно и за нула време прашни натрупвания по дивана, за които не бяхме и подозирали, за подовете сигурно и еко-режимът ще върши прекрасна работа

за по-големи къщи ултимативният избор би бил V15 заради по-големия контейнер, но при това изключително лесно почистване, на мен не ми е проблем да го изпразвам често, а ми беше важно да е колкото може по-лека

чак изпитвам нетърпение да чистя, което не е много нормално, но, предполагам, нататък ще мине Sweat Smile

# 502
Върши ми идеална работа - изкара доста прахоляк от дивана Sad Минава по всики килими добре-даже и Шаги гъстокосмест; Доволна съм от липсата на кабел, лекотата , маневреност, батерия и ми е идално дъплнение към робота,  койт оползвам от 2 години; На мен ми излезе около 520 лв и си струва;
Може ли да споделите от къде намерихте тази цена? Иска ми се да взема за майка ми. Аз съм с Dyson V8 и в момента е на същата цена в емаг като роборока.

# 503
И аз поръчах Dyson V12! Утре я чакам и нямам търпение също! След доста чудене и дебнене на цена все пак се реших на тази инвестиция.

# 504
Може ли да споделите от къде намерихте тази цена? Иска ми се да взема за майка ми. Аз съм с Dyson V8 и в момента е на същата цена в емаг като роборока.
От Алиекспрес; Имаше някакви 3 дни на промоции ... или на марката или на нещо си; Трабва да се следи известно време за да се намери такава цена; Дойде за 4 дни със Спиди до вратата ни;

# 505
Здравейте,
Постоянно ли стои на зарядно прахосмукачката?

# 506
  • Бургас
Аз я изключвам.

# 507
Здравейте,
Постоянно ли стои на зарядно прахосмукачката?

Понеже ни се налага често да пътуваме, понякога ни няма с месеци. Изрично питах съпруга при това положение , къде да оставям прахосмукачките. Той каза на зарядното. Процедирам така от 2015-2016 някъде тогава взехме Дайсън V6 ( той вече не работи де 😊. Спря да ни служи февруари 2021)

# 508
  • Бургас
Ами не се ли е прецакала батерията точно заради това? Не трябва ли да се оставя от време а време да се изхаби.

* Може и да не съм в час с новите неща, това го знам от едно време и затова така процедирам.

# 509
  • София
Моята си стои на зарядното.
Не се прецаква батерията от седене включена, а от честито зареждане.
Моята е Електролукс на 4 години и започна да държи по 10 минути...
В процес на избиране на нова съм, но 1К за прахосмукачка не бих дала никога!

Общи условия

Активация на акаунт