Безжична вертикална прахосмукачка

• 146 389
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
И аз така питах за батерията, че и за айфона питах.
Та, за съвременните батерии и уреди, не важи , това което помним като инструкции.
Науката напредва 😊

# 511
  • Бургас
Сегашните батерии умират когато се допуска уреда да работи до пълно изхабяване на батерията. Както и като стои дълго време разредена.
Така например, много често сезонни обекти на пролет се оказва че не са заредили батериите и не са ги извадили от уредите си. Стояли са цяла зима недозаредени или разредени и на пролет не могат да събудят батерията да се зареди.
А дали може да стои непрекъснато на зарядното, зависи от уреда и зарядното. Ако са направени така че като се зареди да се изключи и заспи, няма проблем. Роботите прахосмукачки, които сами си ходят на станцията са на този принцип.

# 512
За горение вертикална прахосмукачка питам
Сегашните батерии умират когато се допуска уреда да работи до пълно изхабяване на батерията. Както и като стои дълго време разредена.
Така например, много често сезонни обекти на пролет се оказва че не са заредили батериите и не са ги извадили от уредите си. Стояли са цяла зима недозаредени или разредени и на пролет не могат да събудят батерията да се зареди.
А дали може да стои непрекъснато на зарядното, зависи от уреда и зарядното. Ако са направени така че като се зареди да се изключи и заспи, няма проблем. Роботите прахосмукачки, които сами си ходят на станцията са на този принцип.

# 513
  • София
В общия случай е описано в упътването на уреда как се ползва.

# 514
  • Бургас

Мисля, че не заспива.Моята е Дайсън в10.

# 515
Ние сме с Dyson v12 и я държим постоянно на докинг станцията. За всеки модел, независимо от марката, в сайта трябва да е написано. Това е за Dyson.

# 516
  • Sofia
И аз така питах за батерията, че и за айфона питах.
Та, за съвременните батерии и уреди, не важи , това което помним като инструкции.
Науката напредва 😊
+1

# 517
  • На изток от Ада
Aз ми се иска Roborock h6 или h7...  Каква е разликата? Mоже ли някой да ми разясни за консумативите, от къде се взимат, кое се сменя най - често. Може и на лично. Благодаря предварително!

# 518
  • SF
В магазина, от който я купих, ме предупредиха да не я зареждам непрекъснато. Всяка батерия си имала определен живот, който се мери в брой цикли на зареждания. Чистя, чакам да падне напълно и зареждам. Дори не съм я монтирала на стойка на стетната.

# 519
Не я оставяй умишлено да се разреди напълно. Като падне на 15-20 процента зареждай.

# 520
  • SF
На моята няма дисплей. Не виждам колко батерия й остава.
А това с каква цел се прави?

# 521
За химията на батерията е най-добре когато напрежението е около номиналното 3,6-3,7 V. При ниско напрежение   под 3 V започват някакви неприятни реакции, които съкращават живота на батерията. Дори ако падне под определено напрежение може и да умре тотално.

# 522
  • SF
Ами на моята няма индикация още колко процента й остават.

# 523
Здравейте, момичета! Иска ми се безжична вертикална прахосмукачка, но и бюджетна 😁 В този ред на мисли, имате ли отзиви за Xiaomi и Ровента? Не съм се спряла на тези двете конкретно, просто виждам, че имат модели около 300 лв, което се вмества в бюджета.

# 524
Аз съм с две ръце за Xiaomi. Имам близки, които още преди повече от година си взеха бюджетни ( бяха около 350 лева) и до ден днешен са си много доволни от тях. И двете семейства не само си ги хвалят.
За едната само търсихме филтър, че имаха майстори и майсторът без да пита накрая с тази прахосмукачка събрал всичко. Аз мислех, че ще е за изхвърляне, но с нов филтър си работи пак.

Общи условия

Активация на акаунт