Безжична вертикална прахосмукачка

• 146 379
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, момичета! Иска ми се безжична вертикална прахосмукачка, но и бюджетна 😁 В този ред на мисли, имате ли отзиви за Xiaomi и Ровента? Не съм се спряла на тези двете конкретно, просто виждам, че имат модели около 300 лв, което се вмества в бюджета.

И аз гледах Ровентите, но по-евтините изглеждат като извадени от Зрънчо, а само моделите от 600 лв нагоре изглеждаха направени от качествена пластмаса и с качествена сглобка. В крайна сметка си купих Бош за около 400 лв, от който съм супер доволна, вече няколко месеца. Днес видях, че в Зора същият модел е на промоция за 300 лв:

https://zora.bg/product/bch3all21

# 526
  • На изток от Ада
rosss, моля за модел на Xiaomi за около 350 лв.! Аз Ми се ще 2в 1 да е, да почивам и колата, но може и без малка.

# 527
Здравейте, момичета! Иска ми се безжична вертикална прахосмукачка, но и бюджетна 😁 В този ред на мисли, имате ли отзиви за Xiaomi и Ровента? Не съм се спряла на тези двете конкретно, просто виждам, че имат модели около 300 лв, което се вмества в бюджета.

И аз гледах Ровентите, но по-евтините изглеждат като извадени от Зрънчо, а само моделите от 600 лв нагоре изглеждаха направени от качествена пластмаса и с качествена сглобка. В крайна сметка си купих Бош за около 400 лв, от който съм супер доволна, вече няколко месеца. Днес видях, че в Зора същият модел е на промоция за 300 лв:

Аз съм със същата, много е добра. Чисти перфектно и килими, а по-добри и удобни приставки май в никоя друга не съм срещала.

# 528

Аз съм със същата, много е добра. Чисти перфектно и килими, а по-добри и удобни приставки май в никоя друга не съм срещала.
Много ви благодаря, момичета. И аз я гледах  и след вашите отзиви се спрях на нея окончателно. Само още едно питане: сменя ли се филтъра или е перящ се?

# 529
Перящ. Аз си поръчах и още един от сервиза, да си ги менкам, докато съхнат.

# 530
Зареждането с USB ли е, предполагам че е включено в комплекта и какви парички е филтъра?

# 531
Зареждането с USB ли е, предполагам че е включено в комплекта и какви парички е филтъра?
С кабел се зарежда, включен в комплекта, филтърът беше 20 и малко лв.

# 532
Поръчах я, момичета! Благодаря на всички отзовали се ❤️ След няколко използвания, ще мога и аз да дам отзив.

# 533
Дали някой може да сподели мнение за тази прахосмукачка?
https://shop.miele.bg/prakhosmukachki/11333410.html

# 534
  • София

Днес си я взех и аз. Зарежда се и чакам с нетърпение да изчистя утре с нея. На първо четене много ми харесва как се сглобява и разглобява, и пе филтрите се перат.
Нямам килими и площта за чистене не е много, но предната ми я пусках всеки ден.

# 535
Ние също си взехме на Бош, но модел BOSCH BCH3ALL25. Съвсем случайно попаднах на промоция в Технополис като цената при онлайн поръчка беше 339 лв. Днес за пръв път я ползвах и останах доволна. Много по-маневрена е от другата ми безжична прахосмукачка на Ровента. Харесва ми и това, че приставките и контейнерът лесно се свалят.

# 536
  • На изток от Ада
Аз се чудя за два модела на Xiaomi jummy h8 pro или Dreame xr

# 537
Имам Xiaomi Dreamer T30 и съм много доволна. Дърпа силно,  маневрена е и лесно се почиства.

# 538
Собственички на Dyson V8 Absolute +, моля да споделите как чистите прах по мебелите! За чистене на под се справя чудесно. За чистене на паяжини и прах нещо не мога да се справя. Пускам на максимална мощност и пак ми се струва слабичка. Установих, че има значение под какъв ъгъл е четката върху повърхността. Има ли други тънкости? Може би също трябва да взема допълнителни аксесоари, които са за почистване на кола, за да имам  гъвкав маркуч за по-труднодостъпни места?

# 539
  • Somewhere beyond the moon and stars
Привет!

Искам да ви попитам дали има съществена разлика в нивото на почистване между по-скъпите и по-евтините модели според вас - най-вече за това колко мощно засмуква?
И още един въпрос - повечето модели не са с воден филтър, нали така?

Виждам, че в последните мнения много хора са доволни от по-евтините Бош.
С ММ сме в дискусия и се колебаем между Unlimited Gen 2 моделите (Dyson също е вариант, макар че между двете аз предпочитам Bosch) и нещо по-бюджетно.
Прахосмукачката ни е необходима за ежедневно почистване, като имаме и кабелна прахосмукачка, която ни върши работа за седмично/основно почистване и пране на текстил.
Разбира се, ако пък много ни допадне вертикалната, ще си я ползваме като основна прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт