[/quote]

Май голяма борба ще да настане, да не си сменяме потниците

и аз съм отслабнала повече от преди да забременея, но искам още 2кг да изчезнат и някои обиколки още не са в норма

Всъщност аз почнах да отслабвам докато бях бременна и след това - сега съм около -10 от преди да забременея, бях отслабнала повече, но напоследък с тия сладоледи качих кило две, може и три
АниК - Ч Е С Т И Т Р О Ж Д Е Н Д Е Н !Бъди здрава, много щастлива, обичана и все така чаровна

е жив и здрав, това е най-важното!!!

Освен, че махаме и казваме тао, тао... , показва колко голяма ще стане, а от 2-3 дни като пея "Хей, ръчички,", маха с ръцета танцува, пляска и ги мие една в друга, много е сладичка. 

, ама откакто сватята ни смъмри публично ние в таквиз работи не участваме

макар че педито не е казала да даваме.

. Изживяхме пак миналогодишния ужас, гипсираха я, искаха дори да я оставят в болницата до понеделник, но аз се обадих на личната, консултирах се, дали е нужно такова нещо и тя ми каза, че няма смисъл да оставаме след като вече е гипсирана. Трябва само да я наблюдавам и в понеделник сме на контролен. Много ми е мъчно и не мога да се нарева, защото не искам да разстроивам и останалите. Цвети е толкова кротка и тиха, а защо точно на нея й се случват такива гадости??? Не обвинявам никого, а се радвам, че не си е ударила главата или гръбнака. Сега до септември ще си е при мен, Тони също ще го спра след няколко седмици и лятото ще си ги гледам всичките и няма да ги пускам на градина. Имам чувството, че само на мен ми се случват подобни неща. Извинявайте, ако ви натоварих, но имах нужда да споделя.