Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 865
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Да, моят глас е за Малкия Simple Smile Не знам какъв образ ще е, нито на баткото, но ще е голям майтап постепенно да минавате на моята страна. Вече някои го правят с Големия.

# 106
  • София
Аз мисля, че и двамата ще са положителни образи и ще се харесат на публиката, въпреки какво беше " тайното им минало". А Павлов не е красавец в никакъв случай, ама си има някакъв чар човека. Grinning

# 107
За малкия ще изразя мнение чак когато видя как играе и какъв ще е, тъй като ми е напълно непознато лице. Павлов съм го гледала само във Вездесъщият, играе добре, ще го видим тук как ще е положението и героя му. И за двамата май определящо ще е какви ще са героите им и какви ще ги сътворят. Simple Smile

# 108
За да няма чудене от кого е втория глас за "малкия" - моя е. Гледам, че има опция да се гласува три пъти и дадох моя положителен глас и за тримата нови. Давам им шанс да ми се докажат.

# 109
В промото Захариев стъпва върху лед , който се пропуква под краката му - та си мисля , че няма да го превърнат в типичния строг директор , ами може би от горе ще го натискат за разни схеми, свързани не само с пари, ами и ощетявайки персонала и той ще трябва да балансира между това да изпълнява нарежданията или да защите колегите си.

# 110
И на края леда се пука,Захариев пада и спешно звънят на чуждото тяло да се завръща от Германия:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 111
В промото Захариев стъпва върху лед , който се пропуква под краката му - та си мисля , че няма да го превърнат в типичния строг директор , ами може би от горе ще го натискат за разни схеми, свързани не само с пари, ами и ощетявайки персонала и той ще трябва да балансира между това да изпълнява нарежданията или да защите колегите си.
Предвид, че Галя го бута на промото и то с такава ехидна усмивка, за мен значи, че е сътворил огромна глупост от какъв род ще е,  не се знае и защо ще го е направил Grinning

# 112
Може пък Галя да се превърне в „злодея” в техните взаимоотношения...да не го подкрепя или да се отдаде твърде много на кариерата си.

# 113
Това би било странно за мен, особено след държанието й през 4-ти сезон, тя и Зорница нали ги обявихме за светици поради разбирането дето проявяваха към Магарето и Нашия Петър Joy , ако Галя изтрещи то тогава на ред може да е и Зорито.

# 114
Възможно е. Галя се преобразява от крайност в крайност и след като беше супер добра в миналия сезон няма как това да остане завинаги така. Отделно с това нейно изявление, че е готова да изтърпи всичките му свинщини ще видим дали наистина е способна на такава глупост.

# 115
Според мен също е напълно вероятно Галя да обърне другия край и съвсем бих я подкрепила. Тя изтърпя много неща и в работата, и в личния живот. нормално е да иска да се развива, не вярвам да я удовлетворява само името й на вратата на кабинета.
Мисля,ч е е крайно време той да я подкрепя, само че той се дърпа - страх го е от издигането на Галя. ако конфликтите между тях са в тази посока, ще ми е много интересно.

# 116
Ако конфликта е в тази посока определено ще е доста интересно. За някои мъже е трудно да приемат когато жената до тях е по-успешна, а когато е и в същата област като тях е още по-зле положението.

# 117
Ако конфликта е в тази посока определено ще е доста интересно. За някои мъже е трудно да приемат когато жената до тях е по-успешна, а когато е и в същата област като тях е още по-зле положението.

Дааа, точно!

На мен като цяло ми се гледат повече професионални конфликти и заплетени казуси, не само кой с кого се....забавлявал

# 118
Същото се опитаха да направят и с Мазов-Хинова, но Хинова просто нямаше как да го стигне и надмине колкото и да беше амбициозна. Щеше да изглежда нереално. За Галя има по-голям шанс, но за мен пак е преекспонирано как от посредствена стажантка допуснала груба грешка довела до смърт на родилка за толкова кратко време да вземе да надмине учителя си - доцент. Малко несериозно звучи, но като за филма става.

# 119
Ами те по любовната и личната посока вече са се изчерпали с тях двамата, та трябва да ги засилят другаде Grinning
yahoo, може Захариев да е много добър учител Joy

Общи условия

Активация на акаунт