Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 988
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Иначе глас за баткото. Simple Smile

# 136
Нали, все едно в SV-то има специален параграф за измъчена история, направо едно есе да напишат преди назначаване Grinning
Новите, дано им позволят сценаристите да общуват по-често с други освен с тези за, които ги гласят. Simple Smile
А в тая болница само мъже доценти или професори, как така една жена няма с подобна титла, майката на Мазов не я броя.

# 137
Романова се размина с доцент заради Мазов. Игри се играят навсякъде. Който се уреди.
Като гледам новия кастинг и резултатите дотук от анкетата е очевидно, че не са наблягали на визията и първоначалните впечатления. Значи трябва да ни впечатлят с останалото за да не се окаже, че са спестили от хонорари, но пък този сезон да е последен.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 18:48 от Анонимен

# 138
Току що Дария качи снимки от филма "Смъртоносна надпревара" 4. Не само Диана е участвала там значи.

# 139
Яху, я разкажи какво е станало с Романова и Мазов, та тя е останала прецакана накрая.
Майче, освен Романова, която явно е имала желание, но не се е получило, и Кръстева, няма коя друга жена да е с титла, щото останалите са все твърде млади.

Дяволо, мерси, ще намина и през онази тема Grinning

# 140
Няма много за разказване. Романова почти се беше разбрала със стария Генадиев да тръгне по пътя за доцент, но се появи големия професионалист Мазов, който Генадиев искаше да задържи заради някакви изисквания към болницата и използва идеята на Романова да предложи на Мазов да му помогне да стане доцент, ако се съгласи да остане в болницата. Тя беше бясна, но нищо не можеше да направи.

# 141
А не можеха ли и двамата да станат доценти? И защо Мазов е допуснал лекарска грешка и каква? Извинявам се за купищата въпроси, ама така е, като почнеш да гледаш нещо от края. Flushed

Яница, да, Лорина Камбурова, дето играе в Скъпи наследници, също участва в този филм.

# 142

Яница, да, Лорина Камбурова, дето играе в Скъпи наследници, също участва в този филм.

Като гледам доста български актьори са участвали там, даже и нашия Батко като Франкенщайн. Grinning

# 143
В тази болница се оказа, че мястото можело да бъде само едно и го дадоха на Мазов. Нямам представа за правилата. Мазов в миналото е бил направил някаква неволна грешка и майка му не си е замълчала и се е стигнало да бъде осъден за това(не си спомням за какво, но нямаше и значение). Ние го знаехме като голям професионалист, а тя го водеше за супер посредствен и непрекъснато го унижаваше. Заради петното в свидетелството за съдимост го отказаха да се кандидатира за шеф на болницата, а толкова се беше амбицирал, че с всички беше на нож като беше започнал да се вживява като директор предварително.

# 144
Благодаря ти от сърце, Яху Hug

# 145
  • Разпиляна във въображението
Момент, не мисля, че Генадиев крадна идеята на Романова. Напротив. Тя сама си хвърли работата в кофата, когато Генадиев я отряза. А той го направи, за да привлече Мазов в болницата и да й се вдигне реномето.

Галя има вина за родилката, НО Генадиев остави стажант при секцио, за да отиде да пие на онзи коктейл за лабораторията на Виолета. Вината е и тяхна.

За Мазов - Кръстева разбра за грешката и му каза да излезе от надпреварата.

# 146
  • Wonderland
Днес попаднах на повторението на "Семейни войни" с актьорите от Откраднат живот, и там се вълнуваха от същото "Кога Мазов е станал доцент" Joy
Yahoo, благодаря и аз за припомнянето на историята на Мазов. Стана ми любопитно като чух, че е откраднал доцентурата на Романова. Уж от началото на първи сезон гледам, а такива спомени нямам, за когото и да било Joy

Добре дошли на новите попълнения Hug

В анкетата гласувах с опция "Безразлични са ми и тримата"...sorry, not sorry Heart Ами аз още съм във фазата на отричането, какво да се прави Joy

# 147
Мириел, въобще не бих казала, че вината е И тяхна. Вината е САМО тяхна. Стажант няма как да носи отговорност и не бива да бъде оставян сам. Единственото, което тя е могла да направи, е да не се съгласява да прави секцио.

# 148
  • Разпиляна във въображението
Оставиха да затвори родилката. Генадиев май я попита ще се справи ли и после отиде на купон. Казвам и тяхна, защото основно й стоварват вината изцяло на нея.

# 149
Явно тя си е надценила възможностите, а те са постъпили абсолютно безотговорно. И как се е разминала тази история?

Общи условия

Активация на акаунт