Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Тази песен ми е любима.От промото към епизод 40.

https://www.youtube.com/watch?v=m_Fa3AYYXBI

# 241
Зачудих се откъде, за Бога, я намериха Grinning Една хавлийка да му бяха опасали или халат, ако не ще да се разголва Grinning

Той май няма проблем с разголването си, ние също Grinning

# 242
За това "разголване" на Буковска се разбра каква й е цената, но за Вергов не споменаха нищо дали е получил допълнителен хонорар за секс сцената.

# 243
За него е било удоволствие Wink

# 244
Аз все още не вярвам, че са й дали допълнително пари за онази сцена. Първо, имат си договори, които сигурно описват и тези неща, и второ - там нямаше пък никакви голотии, тя се е разголвала къде къде повече (Дунав мост Wink )

А Вергов и Диана(защо никой не коментира нея, и тя беше в сценатаа) бяха замъглени хахаххахха

# 245
От един момент на известност нататък всички актьори изискват допълнително възнаграждение при заснемане на по-специални сцени. Това си е нормално да се опитват да осребрят адекватно всяка атракция която създават. Жалко е само, че тези по-малко известните когато научават как някои с които работят заедно за една сцена ще получат повече от годишното им възнаграждение как ще се почувстват.

# 246
Дона, колко пък да са били замъглени, по моите представи тяхната сцена беше доста по-трудна, интимна и изискваща най-общо казано разголване, без въобще да имам предвид простото сваляне на дрехи, за да се изиграе, в сравнение с тази на Виолета и Пешо.

Но и аз мисля като Яху, актьорите с утвърдени имена не ги правят тия неща даром.

# 247
Коментирали сте кабинета на Кръстева, ами този на Жекова, за два различни със сигурна, че съм я виждала....може и да са повече Joy

# 248
Този на Жекова е направо луксозен сравнен с мазето на Катя. Но нали трябва да събира редовно всички сестри вътре за да им се кара.  Трябва да има място къде да ги строи в редица и да им се прави на велика.

# 249
Имах  предвид, че бяха два различни кабинета Simple Smile

Възнаграждението за подобни сцени, ако имат подобни клаузи в договорите, ще получат пари, иначе не могат да предявяват никакви претенции за нещо повече. Винаги по-утвърдените имена получават повече пари от по-новите лица, това е навсякъде, пример за това в Теория за големият взрив 5-ма получаваха 1милион на епизод, а другите им двама колеги само 250хиляди.
Четох за цената на сцената на Буковска, подобни неща са конфенденциални и няма реално как да знаят чак такива подробности от договорите им , а ако част от договора е публично обявен в този случай щеше да се знае колко получават на епизод, а не за тази сцена колко е получила.....пък и то за кое по точно да се плати, нищо заголено не видях, освен два глезена и малко бедро, за разлика от Вергов и Диана, на които бих им дала бонус за сцената им Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 19:01 от maichetoo0o

# 250
Аз мисля, че за секс сцените винаги си има отделни клаузи, защото подписването на договор няма как да те задължи да участваш в такива. Така че според мен това си се уточнява допълнително, не всеки актьор е съгласен да се съблича и да прави секс пред сцена. От тази гледна точка мога само да поздравя нашите герои за смелостта:)

# 251
Това между Вили и Пецко  пък беше един секс - първо се сбиха , а после  той грухтеше върху нея , но се водеше  секс-сцена .

# 252
  • Разпиляна във въображението
Онова върху Банков може да си е било и негово. Някак естествено си му стои.

# 253
Това между Вили и Пецко  пък беше един секс - първо се сбиха , а после  той грухтеше върху нея , но се водеше  секс-сцена .
Нали, аз си мислех, че се бият отне ми известно време докато осъзная, че вече  правят секс  Joy

# 254
Ако без тази сцена можеха да спестят малко пари за някой по-добър актьор аз щях да съм съгласен да я пропуснат. Можеха само да загатнат, че се е случила. И без това не ми беше приятна за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт