Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 615
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • тук, на мястото си
Д-р Ковачев е имал връзка с колежка, която преди сватбата е избягала с друг, но за капак е преспала с брат му. Той е наранен, обиден на брат си и ревнува Зорница от Малчо.
Индио-турско-латино-хамериканска сапунка. Joy Joy Joy

# 646
Ле-ле , това е гадория 3 в 1  Rolling Eyes
Малчо ще излезе комплексар , който гребе за играчките на баткото , а той пък  си затваря очите за всичките му капризи .
Крайно време е в този сезон да го пусне сам да бръмчи и да си носи отговорност . Дано нашето момиченце го вдъхнови да се отърве от малката пиявица  Praynig

# 647
Леле, Ели, на Малчо му сложихме въжето вече Joy
Аз пък ще ти предложа друга теория. Батко и Кака се срещат и влюбват, обаче Батко е твърде сериозен и още не се е научил как да се грижи за Зори, която е привлечена от него, но се е уморила да се бори да открие доброто мъжко сърце. И тук се появява Малчо, който е ведър, усмихнат, обича живота и...Зорница Grinning
И Кака е на кръстопът - да избере ведрия Малчо, защото я разсмива или суровият Батко, когото обича, просто защото тя си пада по такива - измъчени. Grinning

# 648
Аааааа, не!!!! Малчо е добро момче! Може да е имал проблеми в миналото, но не би преспал с годеницата на брат си.

Хареса ми описанието на Fairy за Малчо. Ако се окаже така, той ще е моят човек Simple Smile

# 649
  • тук, на мястото си
Ако някой страничен ни чете сигурно си ляга от смях. JoyJoyJoy

# 650
А ако сценаристите могат да прочетат, те пък съвсем ще умрат от смях в какви посоки ни лети мисълта, а те кой знае какво са измислили Grinning

# 651
А ако сценаристите могат да прочетат, те пък съвсем ще умрат от смях в какви посоки ни лети мисълта, а те кой знае какво са измислили Grinning

По-скоро се удрят по челото - "ейййййй, как не се сетихме по-рано бе!!!"

# 652
Ели, малкият не ми се струва пиявица, напротив той сякаш ще иска да накара брат си да му повярва и да спре да го наглежда и контролира.
Интересно ми е дали/кога/от кого ще научат и двамата за връзката и с бившия директор, дали Владов-Пенев като видни клюкарки на болницата ще ги въведат в това Grinning или Зорница ще разкаже и ще си излее душевната си болка на големият .

# 653
Според мен ще научат от клюкарите. Мисля, че ще мине време, докато Зорница си излее душата пред някой от братята. Ще бъда разочарована, ако започне да плаче на нечие рамо от първите епизоди. От друга страна, клюка в болницата не се задържа дълго неразказана

# 654
Аз също се надявам, че няма.да си излива душата от ден първи и че също така няма да се хвърли на нечий врат от ден първи.

Обаче сега се замислих за символиката в имената им - Огнянова и Ковачев Joy

# 655
Stuck Out Tongue Winking EyeЖелязото се кове, докато е горещоооооо Joy

# 656
Ох, тъкмо си мислех как не ми харесват имената им Sweat Smile

Fairy, то и малкият е Ковачев, не забравяй Joy

# 657
Майче, не трябваше да го кръщават Батко - Марио. Трябваше да се казва Желязко Ковачев Joy

Малчо ще го видим дали ще му подхожда тази фамилия, ако не...ще си остане Малчо Grinning

# 658
Ох, тъкмо си мислех как не ми харесват имената им Sweat Smile

Fairy, то и малкият е Ковачев, не забравяй Joy

Като чуя това име Марио се сещам за онзи Марио от "София ден и нощ" - непоправим женкар. Joy Та затова малко не ми харесва, леко несериозно ми звучи. Виж Виктор беше друго нещо, но него сега няма да коментираме. Grin

Fairy, може нарочно да са го сложили това име Ковачев и наистина да има символика, която ще се разкрие в сериала с течение на времето. Може да ни покажат една още по-бурна любов.

# 659
Майче, не трябваше да го кръщават Батко - Марио. Трябваше да се казва Желязко Ковачев Joy

Малчо ще го видим дали ще му подхожда тази фамилия, ако не...ще си остане Малчо Grinning

Защо, Тони Ковачев си звучи доста добре, отиват си името и фамилията Simple Smile

Ох, с Желязко Ковачев щяха да падат бъзици Grinning

Общи условия

Активация на акаунт