Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 126 788
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета  Hug

Цитат
Прескочих в съседна тема да видя какво пишат за новия Фатих, четох само последната страница.
Ама толкова са захласнати, така са влюбени, че да си помисли човек, че няма по хубав сериал.
Силистра, сигурно си надникнала в темата, която е конкретно за този сериал Grinning Там доколкото знам, се увличат най-вече по актьора, който играе в главната роля.  Grinning
Има друга тема, в която пишат за Фатих, там няма такива прехласвания, публикуват историческа информация, мнения и изобщо разни неща. Темата е за исторически сериали, та затова пишат и за новия. Аз лично там предпочитам да поглеждам. Не го правя често, защото още не съм започнала да гледам "Фатих", чакам български превод. Възнамерявам да го гледам, защото по принцип не пропускам  исторически продукции.
Знаете, този сериал си е направо "държавна поръчка", тръгна с голяма реклама, заради него пренебрегнаха други добри и успешни сериали на  Канал Д и съответните продуценти. Та и аз си имам едно наум, но ще го гледам, да видим в какво направиха такива големи инвестиции продуцентите от 03Медия. Mr. Green
Та ето я другата тема, в която пишат  за Фатих- информативно, без прехласване,  слагам я в спойлер-
Скрит текст:
Аз имах такъв случай- да попадна не където трябва Sunglasses Преди около година, когато  започнах да гледам "Ти си моята Родина" първо попаднах на едната тема, в видях  написано името на сериала. Не искам много да говоря, но в нея са все едно не фенове, а антифенове на  "Ти си моята Родина". Наистина не ми се говори за обстановката при тях. ooooh! Добре, че случайно открих, че има друга тема за сериала. Там хората са спокойни, разсъждаваме си за сюжета, героите, сценария,  публикуваме информация, исторически справки, аз пускам и музика от саундрака и не само Grinning И най-важното за мен- приемат факта, че често имам различно мнение, приемат и фенските ми пристрастия, които са различни от техните.  Peace
Всичко това го пиша, защото и за новия грандиозен проект за завладяването на Константинопол може да се прочете доста спокойно и обективно в темата за историческите сериали, ако имате интерес. Peace

# 76
Здравейте момичета  bouquet
Слънце, той Халит Ергенч няма какво друго да каже пред журналистите.
Онче, благодаря ти за разясненията и за линка, ще погледна в темата.

Знаете ли дали нашия Патрон е сам, или е намерил друга мадама.
Както се раздели с предната, съвсем се покри.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 14:18 от Silistra_SS

# 77
Здравейте, момичета!
МАА пуска напоследък клипчета в сторито си в ИГ. Единият мисля, че беше с кучета. Не знам как може да си публикува от там. Хубав следобед!
P.S. Разгадах и вече ще гледам да Ви запознавам с новите клипове.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 17:58 от tomidami

# 78
wavey Hug

Днес имаше У фейса клипче bowuu...пак с кучета Whistling...направо бяс ме хваща...какво толкова намира в тез животни тва момче.... newsm78...то, и аз имах куче...ама чак пък толкоз.... ooooh! #Crazy
Томи  Hug,пусни ако обичаш линк от инста на Мехмет...аз ги разгледах ,но доста са на брой ,а има и фенски ....
М/у другото има една снимка с кошери...наш Мехмет и пчелички ли гледа????? #Crazy,обаче не мога да я сваля на компа...ето линк...

https://www.instagram.com/p/BesZftnF0KE/

# 79
Добро утро bouquet
Слънце, тази снимка не е ли стара  newsm78 newsm78, като че ли преди година някъде я гледахме  newsm78 newsm78 newsm78
Защо не се върне на работа, пчели и кучета седнал да гледа.

# 80
Привет, момичета!
Ето ИГ на МАА: https://www.instagram.com/alakurt79/, т.е. alakurt79 и отдясно има в синьо поле бяла отметка, която показва, че е личен профил, а не фенски.
Хубав следобед!

# 81
# 82
Добро утро, взех я от рускините, май е нова newsm78 newsm78 bouquet
Взета от този ИГ, не знам дали е фенски или не  newsm78 newsm78 newsm78

https://www.instagram.com/p/BhEt1gBg5aq/

# 83
  • София
Привет, момичета!
Силистра, здравей!
Снимката, която си взела от рускините е нова и е публикувана в ИГ на Мехмет Акиф, който е негов. Той периодично го отваря и затваря и това е линка който е дала tomidami.  Нямаше ме известно време и не съм го следила постоянно, но днес видях снимката там. Линка, който е дала Марги  е фенски и снимката с кошерите е стара. От вчера във ФБ се върти едно клипче, което е ново.  МАА е в спряла кола и от отворен прозорец гали пак едно куче. Там, обаче изглежда много добре. Брадата е доста скъсена и  се усмихва на някой (някоя) седящи до него. Дано МАА се е съвзел и ни радва с нещо хубаво. Хубав ден и до скоро.

# 84
 Здравейте момичета Hug Hug Hug
Нина, видях го този клип, явно любовта му към кучетата е по голяма от тази към работата  newsm78 newsm78 newsm78
Снимката на Джансу била от новия и сериал "Личност", поне така твърдят рускините.

# 85
  • София
Привет в страстната седмица!
Мехмет Акиф си е Мехмет Акиф. Той никога повече няма да се върне към онази визия, а и животът, който води може би много повече му харесва от онзи преди. Ще ни пуска по някоя снимка и клип с кучетата, защото му е ясно, че все още се гледа някъде по света Sıla.
Нина, линкът го е сложила Свет, защото от доста време не съм писала Wink

# 86
  • София
Марги, здравей и извинявай, объркала съм се. Права си за МАА, най-вероятно ще си живее живота такъв какъвто той иска. Има все още много почитатели и води в класацията за най-добър турски актьор и то много преди другите. Непрекъснато феновете му го подканват за нов проект, но изборът е негов. Лека - полека ще бъде забравен от всички.
Силистра, мисля, че снимката на Джансу е от сериала "Майка", който в момента се излъчва по БТВ Лейди и който аз много харесвам. Там тя играе прекрасно и получи много награди и овации. Гледах само първите две серии от "Личност", а там Джансу  е с бретон и много по млада изглежда. Хубав ден.

# 87
Привет, момичета!
Силистра, здравей!
Снимката, която си взела от рускините е нова и е публикувана в ИГ на Мехмет Акиф, който е негов. Той периодично го отваря и затваря и това е линка който е дала tomidami.  Нямаше ме известно време и не съм го следила постоянно, но днес видях снимката там. Линка, който е дала Марги  е фенски и снимката с кошерите е стара. От вчера във ФБ се върти едно клипче, което е ново.  МАА е в спряла кола и от отворен прозорец гали пак едно куче. Там, обаче изглежда много добре. Брадата е доста скъсена и  се усмихва на някой (някоя) седящи до него. Дано МАА се е съвзел и ни радва с нещо хубаво. Хубав ден и до скоро.
Здравейте, момичета! Новото клипче с МАА го свалих от сторито на ИГ му, но не можах да го кача. Приятен ден на всички!

# 88
wavey Hug

Христос Воскресе ,момичета ! Grinning

Хайде...така и така чакаме Патрона да се появи ,нека да си запълним времето с нещо също толкова хубаво като сериалчето "Завръщане".В четвъртък стартира "Богатство" по ШОУ ТВ с двама прекрасни млади артисти.Пуснала съм тема ...така ,че Заповядайте... Hug

# 89
  • София
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ, СВЕТЛЕ!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!!! bouquet
ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт