Ама толкова са захласнати, така са влюбени, че да си помисли човек, че няма по хубав сериал.

Има друга тема, в която пишат за Фатих, там няма такива прехласвания, публикуват историческа информация, мнения и изобщо разни неща. Темата е за исторически сериали, та затова пишат и за новия. Аз лично там предпочитам да поглеждам. Не го правя често, защото още не съм започнала да гледам "Фатих", чакам български превод. Възнамерявам да го гледам, защото по принцип не пропускам исторически продукции.
Знаете, този сериал си е направо "държавна поръчка", тръгна с голяма реклама, заради него пренебрегнаха други добри и успешни сериали на Канал Д и съответните продуценти. Та и аз си имам едно наум, но ще го гледам, да видим в какво направиха такива големи инвестиции продуцентите от 03Медия.
Та ето я другата тема, в която пишат за Фатих- информативно, без прехласване, слагам я в спойлер-
Преди около година, когато започнах да гледам "Ти си моята Родина" първо попаднах на едната тема, в видях написано името на сериала. Не искам много да говоря, но в нея са все едно не фенове, а антифенове на "Ти си моята Родина". Наистина не ми се говори за обстановката при тях.
Добре, че случайно открих, че има друга тема за сериала. Там хората са спокойни, разсъждаваме си за сюжета, героите, сценария, публикуваме информация, исторически справки, аз пускам и музика от саундрака и не само
И най-важното за мен- приемат факта, че често имам различно мнение, приемат и фенските ми пристрастия, които са различни от техните. 
Всичко това го пиша, защото и за новия грандиозен проект за завладяването на Константинопол може да се прочете доста спокойно и обективно в темата за историческите сериали, ако имате интерес.

...пак с кучета
...направо бяс ме хваща...какво толкова намира в тез животни тва момче....
...то, и аз имах куче...ама чак пък толкоз....