Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 126 789
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Во истина воскресе, Свет, Нина, Силистра и всяко влязло момиче!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Нека има сила в ръцете ви и вяра в душите ви!
Нека чудото на възкресението сбъдне всичките ви мечти!
Нека доброто винаги да ви съпътства и надеждата никога да не ви напуска!
Нека да добруваме! Весел празник!

# 91
Честит Великден! Исус Христос е казал за Себе Си: "Аз съм възкресението и живота!". Пролетта го доказва.
Последната снимка в ИГ на ММА, струва ми се стара. Коментарите бяха отворени, но сега не.
Хубава неделя!

https://www.instagram.com/p/BhR8vudgC6_D4G1p6vJPxC8zW4BUghyIRGCB … aken-by=alakurt79

# 92
Здравейте момичета  bouquet
Снимката и видеото ги взех от рускините, ИГ мисля, че е фенски.
На втория линк има видео, пак кучешко.

https://www.instagram.com/p/Bhbros_noe6/
https://www.instagram.com/p/Bhbros_noe6/

# 93
  • София

Здравей, Силистра и всички, които евентуално ще навестите нашите патрони. Вчера и днес МАА е доста деен. Публикувал е две клипчета в снап-чата - едното пак се целува с кучето Тони, а на другото пак пътува за някъде, но е много радостен. Феновете му, които ги пускат в ФБ коментират, че от доста време не е бил така щастлив. В неговия ИГ днес е публикувал стара снимка /така мисля/ със синьо дънково яке. От много време бившето негово момиче Селин  не се явяваше, но днес е сложила в ИГ един огромен жълт лимон с очила и феновете и задават въпроси трудно ли се живее с Алакурт и това той ли е, но отговор няма. Възможно е да не са вече заедно, което се говори от есента и самата тя го оповести или са се събрали пак, но може да е с друга, защото някой го снима. Най- вероятно скоро да разберем, но аз съм доволна, че изглежда добре и е усмихнат и радостен.
https://www.instagram.com/p/BheBDqgAhMJeYQyzoFc2CN7oH0usu4yucpDB … aken-by=alakurt79

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 17:21 от Nina NN

# 94
  • София
https://www.instagram.com/p/BhcNb4VnnmhgJ1ks9z55g3RI_WMxYSlf4xpH … aken-by=dhoroteya
Силистра, слагам и лимона на Доротея/Селин. Дано се отвори!

Силистра, мила пак съм аз. Бързам да споделя новината, която прочетох при рускините, че Мехмет Фатих с Кенан И. ще бъде спрян на 5-ти епизод. Много нисък рейтинг и не се харесва в Турция. Дали пък за това МАА е радостен? Аз се радвам, защото този проект е много слаб и Фатих е  смешен, въпреки превъзнасянията на някой мами. Не струва!  Хубава вечер и до скоро.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 18:33 от Nina NN

# 95
Нина,  здравей мила, много хубава новина,  радвам се.  Много му е пет епизода, актьора им е стар и грохнал. Приятна вечер ти желая   Hug

Нина, сега четох и нашите мами от една тема, толкова са захласнати, че нямам думи. Казват, че рускините били писали, че предния филм за Мехмет ІІ бил финализиран на пети епизод, не се отнасяло за този сериал. Една я успокояват да не реве, че сериала им щял да продължава.
Ще видим кой се е объркал  bouquet

И да знаеш, че от онази тема и те ни четат и даже цитират. Колкото и да са влюбени в актьора, това не го прави подходящ за ролята, наистина изглежда  "стар и грохнал".

Определено не е "от злоба и завист някои хора изглупяват" а четем историята.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 10:09 от Silistra_SS

# 96

Скрит текст:
Мехмед Акиф Алакърт намигна на играча!

Mehmet Akif Alakurt, който е достигнал огромна фенска база с неговата линия Adanalı, е на дневен ред да оповести посланията си със своите последователи. Алакюрт, който се е установил в чужбина, след като е обяснил, че е напуснал играта в резултат на това, че не е имал проект след коляното на Аданали, е намигнал от социалните медии. Списанието - 14.04.2018 01:15 Аданалий Мехмед Акиф Алакюрт, който изрази съжалението си за всяка възможност в коляното, последователите му "Мараз Али" в дневния ред на дебата за посланието на поканата.

Източник: Gecce.com
аз https://www.gecce.com.tr/haber-mehmet-akif-alakurt-oyunculuga-goz-kirp

newsm78 newsm78 newsm78

Честно казано ,нищо не разбрах...само едно намигане... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy

# 97
  • София
Добро утро!
Силистра, здравей! Пиша от телефона и малко ми е трудно, но не мога да се сдържа след като прочетох това което си писала.  Мисля, че всеки има право да изказва своето мнение и това което си казала е много точно. Аз също съм казала своето мнение, че сериала за Фатих с Кенан И. е слаб и нищо не струва. Това е мое мнение, а както изглежда от убийствено ниския рейтинг и на много други. Много се подразних и от това, че те сравняват сериала с Мехмет Акиф Алакурт и този новия. Сериала от 2013 -та година  е свален  поради политически причини и се е харесвал много, докато този  тръгна с фалстарт, което показва, че даже продуцентите не са доволни.  Аз също  гледах Фатих с МАА  и смятам, че няма по добър от него за този герой /не само носът му е дълъг/. Не случайно във форумите пишат ONLY MEHMET AKIF IS FATIH! Отново ще кажа, че нямам нищо против някои да си харесват и превъзнасят някой артист, или да не го одобряват, но не ми харесва, когато се правят необосновани сравнения.
Свет, здравей!
Това, което видях е пак някакви писания  - нови или стари не знам, но последно в ФБ чета, че много са се активизирали феновете на МАА  и непрекъснато го подканят за нов проект.  Хубав ден момичета!

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 08:00 от Nina NN

# 98
  • София
Добра вечер! Преди малко МАА е публикувал в ИГ прекрасна негова снимка - широко усмихнат и се вижда една дамска ръка с пръстенче с диамант. Какво да ни говори това? Дали пък не се е сгодил? Дано скоро разберем на какво се дължи радостното му настроение. Има още снимки във ФБ и всички са много хубави, но са заключени. Чао за сега.

https://www.facebook.com/MehmetAkifAlakurtOfficalPage/photos/a.7 … 770976646/?type=3

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 09:07 от Nina NN

# 99
Добро утро, хубав ден ви желая bouquet
Докато сутринта успея, Нина ме изпревари, Ето снимката с пръстенчето и две други нови.

# 100
Здравейте, момичета. Hug
Поглеждам  при вас от време на време. Blush Една новина ви нося. В туитър се разпространява, аз нали чета Хилеон феновете /феновете на младата двойка от "Ти си моята Родина"/ Blush, те са като стрели- всичко знаят. Grinning И видях, че разпространяват информация за новата продукция за Мехмед Фатих. Последната 7 серия ще се излъчи на 1 май.
Сериалът ще бъде финализиран поради огромния бюджет, който не отговаря на получените резултати /рейтинги/. Хилеоните защото се ядосваха, че заради тази продукция бе пренебрегвана "Ти си моята Родина",  та  сега малко ехидно пишат "гюле- гюле" Satisfied
https://twitter.com/Lejlaf/status/986285225792634880
Не споделям тази новина със злорадство. В този много скъп и рекламиран сериал е инвестиран труда на много хора- актьори, сценични екипи и т.н. Жалко за похарчените милиони, време и труд на много хора. И за друго жалко- с това преждевременно приключване на такава скъпа историческа продукция направо се удря брадва на историческите сериали. Sad Причините за това са много, включително политически. Искаха да направят мега пропаганден сериал, вложиха много, резултата се видя. Неглижираха друг, успешен сериал, който проповядва кемалистки идеи. Все пак "Ти си моята родина"  направи  два сезона, въпреки всички спънки, проблеми, неглижиране и сменените сценаристи през втория сезон. Да, опитаха се от Канал Д и от продуцентите 03Медия, очевидно под давление, да внушат на турската публика и на международните зрители, че завладяването на Константинопол е по-важно от  реформите на Ататюрк, но не успяха. Hands V

Не се учудвайте, че сравнявам двата сериала. Не е само защото съм голям фен на "Ти си моята родина". Имаше особено голямо пренебрегване на нашия за сметка на силно промотирания нов "Фатих". Не съм гледала сериала на същата тема с Мехмед Алакурт- защото разбрах, че са го спрели. Може би все пак през лятото ще  го гледам- докъдето е. Предполагам, че ще намеря разлика с новия, от който досега съм гледала 1 серия с усилия- и разликата ще бъде именно в пропагандата.
Държа да кажа пак- не обезценявам труда на актьорите, екипа, сценичните труженици, не. Да не ме разберат  погрешно навестяващите тук от други теми. Smiley Напротив, жалко за всички усилия. Дано се поучат от грешките си, но не вярвам.
Хубава вечер на вас! Hug

# 101
  • София
Добро утро!
Ончее, здравей!
Прочетох написаното от теб и съм съгласна с всичко. Харесва ми интелигентният ти изказ и разсъжденията ти. Въпреки, че няма да се хареса на някои от пишещите във форумите, но аз ще кажа, че  новия сериал за Фатих не ми харесва. За да не съм голословна изгледах  насила три епизода, но съм разочарована от сценария и кастинга на артистите, а за  Кенан И. само ще кажа - неподходящ. Ако го  финализират след седма серия, само ще спечелят, защото  ще си икономисат големите пари, които пръскат за нищо. На ясно съм, че исторически филми и сериали се правят много трудно и много от тях са несполучливи  /справка и от Българската кинематография/.  Единствения исторически турски сериал, който съм изгледала от начало до край и смятам, че е ненадминат шедьовър е Великолепният век - Сюлейман. Хубав ден.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 13:17 от Nina NN

# 102
Здравейте момичета  bouquet
Благодаря ви за изчерпателните коментари и анализи, това за новия Фатих беше предопределено още преди началото. Колко пъти снимаха първа серия докато пуснат филма. Не съм разочарована, че смятат да го приключат, Мисля, че на последната серия от снощи рейтинга му падна още малко.
Момичета, няколко дни ще съм извън града, няма да мога да пиша но ще се опитам да ви следя.
Нина, Онч,е пишете за всичко което научите  newsm51

# 103
    Слънце,да ни донесеш баклава....ох,окапах се и....дано видиш Мехметя....😄😄😄

# 104
Слънцеееееееее,  нося, нося, и локум нося  Hug
Мехмет не го видях, не дойде където бях аз.

Общи условия

Активация на акаунт