Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 126 791
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета  bouquet
Вижте каква информация намерих за Джансу и прословутия Фатих който е на път да се провали с гръм и трясък.

Джансу Дере също стана жертва на обир! Изключително популярната актриса от "Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка" наскоро е заварила дома си в истанбулския квартал Бебек ограбен. Имуществото, което е било откраднато, възлиза на 500 000 турски лири! Крадците определено не са си играли на дребно, тъй като са откраднали всичките бижута и аксеспари на Джансу, но не са докоснали IPad-а и лаптопа ѝ. Актрисата, снимаща се в момента в интернет-сериала на PuhuTV "Самоличност" (Sahsiyet), е платила скъпо за това, че не е държала ценните си вещи в сейф. Дере, разбира се, е подала жалба в полицията.

ШОК! Най-чаканият нов сериал този телевизионен сезон приключва само шест седмици след старта си! Екипът на историческата драма "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) взе решение да я финализира, тъй като не постигна желания успех. Проектът с участието на Кенан Имирзалъоулу в главната роля, който бе най-големият коз на KanalD тази година, ще приключи с последен шести епизод във вторник в обичайното си разписание след 20.00 часа. "Мехмед, завоевателя" не оправда огромните очаквания към себе си и отбеляза под 5% рейтинг, победен от всички останали prime-time сериали, ротиращи се във вторник. Драмата не е предизвикала интерес и сред чуждестранните продуценти на провелия се филмов фестивал в Кан. Резултатите, които отбелязва, са крайно недостатъчни за мащабна продукция от толкова висок ранг, в която са вложени крупни средства. Именно затова ако не се случи чудо в последния момент, сериалът приключва до дни.

# 106
Слънцеееееееее,  нося, нося, и локум нося  Hug
Мехмет не го видях, не дойде където бях аз.

wavey Hug

Eххххх.Слънце ти хубаво си донесла армаган ,ама...много далечко сме ,бе мила.... ooooh! Whistling Joy Joy JoyВидях ,че хубави си прекарвате...радвам се много за теб ...за всички вас...УФФФФФ...кога ли  и аз ще видя Станбула... Thinking Joy Joy Joy
Трябваше да отскочиш и до гори Тилилейски,белким срещнеш там нашия Ага.... Naughty Joy Joy Joy
Жалко за Джансу... Sad, а пък за сериала с Кенан...не съм го заглеждала ,аз по принцип не обичам исторически сериали...но ,много сериали се финализират до 3.4.5 серии...Аз в момента гледам Богатство и е толкова свеж ,с толкова красиви артисти ...либов ,романтика ...е има и борба за наследство...доста срещан сюжет...тааааа...вече 2 серии рейтинга е ужасен...и се  моля да не го спрат ...да му дадат шанс...незнам вече комшулука какво обича да гледа...незнам.... newsm78

Момичета ... Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
  • София
Привет!
Силистра, здравей и добре дошла! Сигурна съм, че си много доволна и с много прекрасни впечатления!
Лоши новини за Джансу, но се надявам  да си възстанови загубите. Непрекъснато играе и е доста добре платена актриса. Гледах я в "Майка", а сега повторението по БТВ "Лейди "  и смятам, че  много израсна, много е добра. В новия сериал "Личност" изглежда много добре, но не съм изгледала всички серии и ще трябва да наваксвам. За приключилия Фатих / знаеш моето мнение/ не ми се пише, защото изчетох много сълзливи писания от това, че го финализират, но това вече е факт.
Свет, здравей! Аз също изгледах първите две серии на "Богатство" и определено ми хареса. Също недоумявам, защо е толкова нисък рейтинга. Какво харесват тези турци /туркини/ знам ли? За спиране още не се говори, има  време ще се разбере, но до тогава ще го гледаме. Лека вечер момичета.

# 108
# 109
Добро утро bouquet
Нина, Слънце  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  имам незабравими спомени, мнооооооого съм доволна и щастлива, че можах да видя всичко това.
Слънце, направи всичко възможно и иди, няма да съжаляваш.
Нашия патрон намалил брадата, но още може да се желае.
Приятен и усмихнат ден момичета.

# 110
  • София
Привет!
Здравей, Силистра! Знаех си, знаех си, че ще останеш много доволна и отново ще отидеш. Да 2010 година не бях ходила, много пътувам, но за там нямах интерес. От тогава, обаче ходя всяка година и винаги съм все по впечатлена и по очарована. Ходила съм и пролет и есен, но най-хубавото време е това през,  което ти беше. Сигурна съм, че пак ще отидеш и ще откриеш още много красоти. Освен историческите обекти, които се посещават и са безброй,  съм посетила сама къщата на "Листопад" ,  ресторанта на Фатмагюл - "Кухнята на розата", джамията на Сюлейман Великолепни с неговото и на Хюрем тюрбета, много от кварталите в Европейската и Азиатската част, където живеят много от познатите ни артисти.
Свет, благодаря за снимката на МАА, която е нова. Снощи видях и в ИГ на сестра му, клипче в което те двамата стрелят с пушка и се смеят. Също и на кучето Тони, което обикаля двора на вилата му в Каш. Хубав ден ви желая момичета.

# 111
Привет девойки  bouquet
Сега го прочетох, новия Фатих е финализиран. Има фрагман на шести епизод, финалния. Всички били вече разпуснати, и няма как да е иначе. Рейтинга му от снощи на пети епизод е 2,06.
Приятен ден ви желая bouquet

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 13:15 от Silistra_SS

# 112
  • София
Привет!
Силистра, здравей!
Разбрах от теб, че рейтинга на Фатих с Кенан И. е плачевен. Турците не търпят такъв провал. Не злорадствам.  Само искам да кажа, че от другите теми сравняваха този провал със спирането и на "Завоевателя /Фатих султан/ от 2013 г с Мехмет Акиф Алакурт, за което не са прави. Не може да има сравнение, даже само и за това, че Фатих с МАА е финализиран на 10 епизод /има превод на български до 6-ти епизод/. Имало е и там интрига, но тя е била от друго естество. Рейтинга  е бил доста добър, а Мехмет Акиф е много очарователен  и единствения актьор, талантливо пресъздал до сега истинския Фатих. Хубав ден.

# 113
  • София
Привет!
Силистра, здравей!
Разбрах от теб, че рейтинга на Фатих с Кенан И. е плачевен. Турците не търпят такъв провал. Не злорадствам.  Само искам да кажа, че от другите теми сравняваха този провал със спирането и на "Завоевателя /Фатих султан/ от 2013 г с Мехмет Акиф Алакурт, за което не са прави. Не може да има сравнение, даже само и за това, че Фатих с МАА е финализиран на 10 епизод /има превод на български до 6-ти епизод/. Имало е и там интрига, но тя е била от друго естество. Рейтинга  е бил доста добър, а Мехмет Акиф е много очарователен  и единствения актьор, талантливо пресъздал до сега истинския Фатих. Хубав ден.
Привет!
Силистра, hoş geldin! Хванала си фестивала на лалетата, макар че разказват, че тази година е най-слабата, защото нещо са им били болни луковиците.
Нашето момче се е развихрило нещо с клипчета вчера - гонитби по плажа с кучетата, стрелби по нощите, барбекюта...
Нина, Fatih 2013 са само 5 епизода и всичките са преведени със субтитри на български.
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2018 5 години по-късно ще завърши със 6 епизода. Дори и да имаше рейтинг и повече епизоди, просто всичко, което е творено за Фатих е слабо, защото най-добрият и най-близко до истинския е Мехмет Акиф.

# 114
  • София
Марги, привет!
Наистина превода на български език на "Завоевателя /Фатих-султан/ 2013 г. е  включително 5-ти епизод, /аз съм писала до 6-ти/, защото  в плейлистата на vbox 7се водят 10 епизода /10-ти финален/. Възможно е да са разделени, но така са номерирани. Аз сега го установих това, защото бях гледала само преведените. Сега, като ми остане време ще се постарая да се уверя дали нещо не е съкратено, но днес на това се натъкнах. Сериала си заслужава да се гледа най-вече за прекрасната игра и очарование на МАА. За мен той е единствения артист на който му подхожда  да представи Фатих - Завоевателя и което много сполучливо прави. Хубава вечер и до скоро.

# 115
Марго, Нина, здравейте момичета bouquet
Марго, видях и лалетата в парка Емирган, видях и Света София, Свети Стефан, двореца Долма бахче , разходих се и до Азия. Както писах и по нагоре, много се радвам, че можах да видя всичко това.
Приятен ден ви желая.

Момичета, дайте линк за нашия Фатих с бг. субс, че нещо не се справих с търсенето newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 16:56 от Silistra_SS

# 116
Добро утро девойки bouquet
Няколко нови снимки на Мехмет.

# 117
  • София
Силистра, здравей!
Благодаря за новите снимки на МАА със сестра му Нилгюн  и племенницата Хелин.. Последните дни те са му гостували в Каш.  В ИГ и ФБ имаше много клипчета, които Нилгюн качваше. Мехмет Акиф изглеждаше радостен, което и мен ме радва. Днес Нилгюн е качила в ИГ снимки от Ескишехир, град който се намира по пътя за Истанбул / на  около 350 км /. Вероятно сестра му и племенницата Хелин пътуват за Истанбул. Дали и той е с тях или е останал във вилаета си и кучетата ще разберем по късно.  Хубав ден и до скоро.

# 118
Добър ден... Hug
Ето един Мехметчо от фейса... Rolling Eyes Laughing

# 119
 Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде една нова и от мен bouquet

Момичета, дайте линк за нашия Фатих с бг. субс, че нещо не се справих с търсенето

Общи условия

Активация на акаунт