Вижте каква информация намерих за Джансу и прословутия Фатих който е на път да се провали с гръм и трясък.
Джансу Дере също стана жертва на обир! Изключително популярната актриса от "Езел", "Великолепният век", "Завръщане" и "Майка" наскоро е заварила дома си в истанбулския квартал Бебек ограбен. Имуществото, което е било откраднато, възлиза на 500 000 турски лири! Крадците определено не са си играли на дребно, тъй като са откраднали всичките бижута и аксеспари на Джансу, но не са докоснали IPad-а и лаптопа ѝ. Актрисата, снимаща се в момента в интернет-сериала на PuhuTV "Самоличност" (Sahsiyet), е платила скъпо за това, че не е държала ценните си вещи в сейф. Дере, разбира се, е подала жалба в полицията.
ШОК! Най-чаканият нов сериал този телевизионен сезон приключва само шест седмици след старта си! Екипът на историческата драма "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) взе решение да я финализира, тъй като не постигна желания успех. Проектът с участието на Кенан Имирзалъоулу в главната роля, който бе най-големият коз на KanalD тази година, ще приключи с последен шести епизод във вторник в обичайното си разписание след 20.00 часа. "Мехмед, завоевателя" не оправда огромните очаквания към себе си и отбеляза под 5% рейтинг, победен от всички останали prime-time сериали, ротиращи се във вторник. Драмата не е предизвикала интерес и сред чуждестранните продуценти на провелия се филмов фестивал в Кан. Резултатите, които отбелязва, са крайно недостатъчни за мащабна продукция от толкова висок ранг, в която са вложени крупни средства. Именно затова ако не се случи чудо в последния момент, сериалът приключва до дни.

, а пък за сериала с Кенан...не съм го заглеждала ,аз по принцип не обичам исторически сериали...но ,много сериали се финализират до 3.4.5 серии...Аз в момента гледам Богатство и е толкова свеж ,с толкова красиви артисти ...либов ,романтика ...е има и борба за наследство...доста срещан сюжет...тааааа...вече 2 серии рейтинга е ужасен...и се моля да не го спрат ...да му дадат шанс...незнам вече комшулука какво обича да гледа...незнам....