Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 126 794
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
https://www.vbox7.com/playlist:1965466
Здравей, Силистра!
Това е линка на нашия Фатих , където има превод с бг. субтитри  на 5-те епизода. В гугъла като напишеш Фатих Завоевателя излиза това. Ако напишеш Завоевателя /султан Фатих/ излиза плейлиста от 10 епизода ,но не са преведени всички на български, а са на руски. Един епизод е разделен на два и това ме заблуди, че са 10. Така ги водят там. Изгледай нашия Фатих, мисля че ще ти хареса. Аз също започнах отново да го гледам. Хубав ден. 

# 121
  • София
Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде една нова и от мен bouquet

Момичета, дайте линк за нашия Фатих с бг. субс, че нещо не се справих с търсенето

Силистра, https://www.vbox7.com/play:b297ac65cd?p=playlist&id=2058685&order=date, но епизодите са разделени на няколко части.  От страни вървят горе-долу подред. Приятно гледане.

# 122
Марго, Нина , благодаря ви много момичета, златни сте  Hug Hug Hug newsm51 newsm51

# 123
  • София
Привет!
Силистра, здравей!
 Започна ли да гледаш нашия Фатих? Разбрах от друга тема, че в сряда по канал Д ще дават дали сериала, дали филма за Фатих. Ако разбера нещо по подробно ще пиша. Снощи бе много интересно в ИГ. МАА беше много ядосан и беше затворил своя ИГ. По късно го отвори и публикува една снимка стара на която е доста намръщен. Там беше писал следното, което Гугъл ми преведе: "Това е обидно неприлично съобщение, съжалявам за тези, които пишат и се забавляват. Напомням ви, че това е моето място/ИГ/ на което създавам последователи и приятели" Разгневил се беше за нещо но какво? Имаше и една публикация на Селин /Доротея/, много вероятно тя да го е ядосала, защото тази мадама беше сложила снимка /която сега е изтрила/  на една кукла надупила  се и отдолу пише : Kiss my ass bitch! Имаше страшно много коментари,  които я порицаваха и наричаха каква ли не, което тя си заслужи.  Една моя приятелка бе писала " Скъпа най-накрая показа истинското си лице" , което е много вярно. Може това да е разгневило МАА, но много се радвам, че и на това недоразумение Селин/Доротея/ изсвири "сектир марша" и вярвам, че той няма да е дълго време сам, ако вече не е с някоя друга. Хубав ден.
https://www.instagram.com/alakurt79/

# 124
 Hug Hug Hug Hug Hug
Нина, здравей  bouquet
Да, започнах да гледам и то с удоволствие.
Много интересна информация, чакам пак да пишеш, да знаеш. Ще е изключително интересно да дават стария Фатих веднага след новия, независимо дали филма или сериала. Голям шамар ще е bouquet

# 125
Здравейте, девойки! Hug

Вижте каква хубава снимка е постнала Джансу с режисьора на  сериала "Личост" "Онур Сайлак /нашия човек Smirk, любимият на зрителите  отрицателен герой от "Ти си моята Родина" / Текстът от Джансу: "Забележителен човек, актьор, режисьор, приятел- всичко наведнъж"

Много са готини! Hug
Някой от вас гледа ли сериала? Аз ще почакам да излязат българските субтитри.

# 126
Онче, здравей bouquet
Аз не гледам, но снимката е много хубава, Благодаря, че я споделяш с нас.

# 127
Силистра, Hug
Като започнат да го превеждат на български, ще пиша тук. Не мога да се насиля да гледам на руски, трябва да съм силно мотивирана, стига ми  "Ти си моята Родина" Grinning Но ако някой иска с руски субтитри- ще намеря линкове.
И аз да благодаря, че ми напомнихте да гледам Фатих с Мехмед Алакурт. Hug Бях се ядосала, защото го спряха, и го зарязах тогава. Но пък защо не, ще го видя дотам, докъдето са стигнали. Grinning И без това не напъвам много да завладяват Константинопол Satisfied

# 128
  • София
Привет, момичета!
Ончее, здравей!
Аз гледах от "Личност" първите три серии на руски. Сериала заслужава да се гледа. Сюжета е криминален и когато не е на български език малко затруднява, въпреки че аз се справям. Много добър сценарии и много добре изградена фабула.Джансу е коренно различна и смятам, че много добре се справя, което  вероятно  се дължи и на добрата режисура. Много съжалявам, че няма  български субтитри и недоумявам как посредствени сериали се превеждат, не се обръща внимание на качествените. Последно миналата година я гледах в "Майка" на руски, а сега отново по БТВ "Лейди" вече на български и много ми харесва. Целия сериал е много стойностен, играят големи артисти и една превъзходна малка - голяма актриса. Сега гледам онлайн и с превод на руски "Жена" , забележителен сериал с много висок рейтинг и пак нашите преводачи не му обръщат внимание. Много жалко! Дано пък оценят "Личност" и започнат да го превеждат.
Ончее, не съм сигурна кой Фатих ще прожектират в сряда по канал Д,  /филма или сериала с МАА/, но и аз ще гледам.  Филма "Фатих 1453" съм гледала отдавна, както и сериала Завоевателя /Фатих/ с МАА, но сега отново си го припомням и определено ми харесва. Хубав ден и до скоро.

# 129
Нина, сигурно филма ще прожектират. Аз съм го гледала. А сериала с Мехмед Алакурт ще си го изгледам докъдето е.
За български превод на "Личност" обещаха, че ще има. За "Жена" също съм чувала хубави отзиви, дано дочакам и за него български буквички. Blush "Майка" също вече ми е в плана, чака в чекмеджето, след като и него мога да го гледам на моя език. Blush И без това ще ми е криво, като свърши моя сериал, та ще се утеша с качествени неща. Smiley
Хубав неделен следобед на всички! Hug Flowers Strawberry

# 130
Здравейте момичета bouquet
Гледах рейтингите от снощи, пълен провал. Дори и футболната среща между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен има далеч по голям рейтинг от последната серия на новия Фатих.
Приятен ден ви желая.

# 131
  • София
https://www.instagram.com/p/BiSKDq0HY38/?taken-by=maa_wolf75
Привет!
Силистра, здравей!
Не можах да открия линк на  канал D на който да прожектират "Фатих". Нищо не открих. В ИГ, обаче МАА пак има доста публикации. Клипче от вилата си на което се вижда ръката му, която стреля с пистолет. Има и нова снимка на която е с тази Селин/Доротея. Вероятно пак са заедно, ако са се разделяли въобще. Слагам линк дано се отвори. Лека вечер.

# 132
Добро утро.
Нина, здравей  bouquet
Не знам канал D какво ще дават, но мисля, че миналата седмица по ШОУ ТВ са давали филма.
Ще се разровя, и пак ще пиша.
Ето и снимките.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 08:44 от Silistra_SS

# 133
Има клип във фейса от някакво предаване със снимка на Мехмет...и. очудени и разплакани емотикони...клипа е в ютуб,но нищо не разбрах....ако някой го види да каже за какво става дума....

# 134
  • София
https://www.instagram.com/maa_wolf75/
Привет!
Свет, здравей!
В този линк има клипчето, което се върти във ФБ. Аз също не разбирам, но май коментират сериала "Аданали". Не знам от кога е, защото МАА е с малка брада и ми се струва, че не е от сега. Има един сайт, който напоследък много често публикува във ФБ и се казва "Чакаме Мехмет Акиф Алакурт в нов проект. Чао за сега. Хубав ден.

ПП. Свет, наистина ли ще спират "Богатство" ? Пак недоразумение. Тъкмо изгледах два епизода. Ако е вярно много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт