Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 127 476
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Flowers Four Leaf Clover

Силистра, здравей! Flowers BouquetАз също много се надявам отново да запълни екрана на телевизора.  Всички ИГ на фенове са го копирали и се надяват, но ......знае ли се какво ще стане.  МАА отново пътува и ще видиш окачил е в колата си  медальон с изобразен на него вълк - неговата емблема. Август е - време за пътуване и почивка, но дано има очаквана развръзка следващите месеци и го видим на телевизора. TvFlowers Four Leaf Clover

# 211
  • София

Привет!
Силистра, здравей!
Много искам това, което пише под снимката /афиш за  филм/  да е вярно, а то е: " 13-ти март във всички кина ще има много надежда"!
Всичко се пази в тайна, но в Турция коментират небивалия до сега рейтинг на любим артист - МАА и го приканват за нов проект. Може  да ни зарадва в скоро време, а може и да ни изтезава с очакване още. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 10:01 от Nina NN

# 212
Привет...прекрасни....😍😍😍😍😍😍
Снощи в Инстаграм попаднах на едно видео....Мехмет тренира....👍😄...После ще го копна,че сега пиша от тела и не мога...

# 213
  • София

Момичета, здравейте!
Голяма радост, голям смях е налегнал МАА. Защо ли толкова се смее, че с тази снимка е заменил старата от профила си в ИГ. На старата отиваше да стреля някой, а сега тази е много позитивна.Flowers Four Leaf Clover
Старата:

# 214
Здравейте момичета, Нина, Слънце   Hug Hug newsm51 love001
Нина, къде ги четеш тия неща, достоверен ли е източника.
До 13-ти март време колкото искаш. Той казал ли е че ще участва или че мисли да се връща.
Да не е измислица на фенове, които го приканват да се върне.
Дано е вярно ама  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
И двете продължавайте да четете и да ни информирате, току виж се окаже истина  bouquet
При рускините не съм срещала нищо такова.

# 215
  • София
О, Силистра мила! Де да знаех истината. То май никой не я знае. Рускините съвсем са заспали. Истинският му инстаграм е този, на който се залива от смях и си е сменил профилната снимка. Другите от които вземам някаква информация са фенски. Има един друг фенски сайт на който непрекъснато го подканят за нов проект и до толкова. Аз също си мисля, че  с този афиш също го подканят и се надяват на нещо /както и ние/. Много ми се иска да се зарадваме, но за сега нищо сигурно. Науча ли нещо, веднага ще свиркам. За сега хубава вечер и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 216
  • София

Скъпи момичета,
За лека нощ и сладки сънища ви представям Мехмет Акиф . Насладете му се!

ПП: Най-новата му снимка от неговия ИГ.

Още една нова снимка със Селин. Заедно са и пътуват из Турция.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 10:55 от Nina NN

# 217
  • София
Момичета, здравейте!
Отново нова снимка от ИГ на МАА. Този път със син потник и цигара. Радвам се, че всяка вечер ни представя нещо ново.

# 218
Здравейте момичета.
Нашия патрон много активен стана в последно време, снима се, показва.
Нина, благодаря, че показваш снимки bouquet но тази голата едва ли е за спокоен сън #Crazy #Crazy #Crazy

# 219
  • София
[video][/video]Привет!
Силистра, здравей!
Наистина МАА не спира напоследък да пътува и да се снима. Пътува със Селин в колата, ходи полугол по плажа, но  е усмихнат и това ме радва. Всеки ден радва феновете си с нови снимки и клипчета. Дано да е на добро!:sun_with_face:Flowers Four Leaf Clover

Джансу е в Америка!

Мехмет Акиф се смее с глас. Видях и една снимка на Селин, на която се вижда много ясно пръстен/халка/ - ще я търся и ще я сложа тук. Има си хас да е вярно, че са сгодени.   Някой от фенките на бате, които не пишат но редовно четат, ще има да припадат /не само от горещините/. Днес в София е много горещо. Хубав ден.Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 17:35 от Nina NN

# 220
  • София
https://www.facebook.com/655392204475699/videos/2230189316995972/

Видиото на което се вижда Селин с пръстена/халката/.

# 221
Нина, той за това ли е толкова радостен и усмихнат, защото ще се жени.
Радвам се за него, дано най после е открил жената която го прави щастлив.
Но да помисли и за нас малко, и нас да зарадва, заслужаваме го.

# 222
  • София
Нина, той за това ли е толкова радостен и усмихнат, защото ще се жени.
Радвам се за него, дано най после е открил жената която го прави щастлив.
Но да помисли и за нас малко, и нас да зарадва, заслужаваме го.

Силистра, нали виждаш колко е непредвидим. Дано вече се е успокоил, размислил, а и дано малката да му повлияе положително. Само разходки и ха -ха не са достатъчни за семейство. Замислих се да пиша и кучета, но последно време не ги виждам. Може тази Селин да не е кучкарка като Нурсели и да не ги разхождат както преди. Ще следя тази вечер да не би да има още приятни изненади. Хубава вечер ти желая и си почивай повече

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 20:17 от Nina NN

# 223
  • София

Силистрааа,
Сега прочетох при рускините тяхното задоволство от радостта на Мехмет и това, че е имало годеж. Не бях обърнала внимание, защото гледах само ръката на Селин с пръстена, но сега видях такъв пръстен /халка /  и на ръката на МАА. Внимателно разгледай клипчето е ще видиш. Скоро ще научим за развръзката и дано е щастлива.Flowers Four Leaf Clover

Преди една седмица МАА беше качил тази тава с тава с баклава в истинския ИГ и аз много се чудих защо. Сега ми стана ясно, че нашичкият е чарпил за годеж - сладка баклава.CakeChampagneWine Glass

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 20:50 от Nina NN

# 224
Момичета, здравейте wavey wavey

Направо не мога да повярвам на новината, но като гледам халките на ръцете им, като гледам коренно различното му спокойно и одухотворено изражение на лицето мисля, че наистина си е намерил "неговото" момиче.  Това ако е станало има голям шанс  и да обмисли от тук нататък предложения и покани за роли.
Браво на вас Силистра и Нина. Най-верните фенки! smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт