За тези, които четат любовни романи №30

• 101 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз прочетох "Кристалният залив", не останах очарована нещо.

# 136
  • Стара Загора
А кои са дукесите?

# 137
  • София
Аз чета дукесите...към книгата за Джема чак се сетих, че съм ги чела но нищо Joy Много забавен период, с тия перуки и корабчета по главите

И аз чета дукесите, и да попитам коя по ред е книгата за Джема ...
Петата – https://www.goodreads.com/book/show/5742909-this-duchess-of-mine

Отчаяните херцогини на Елоиза Джеймс, които коментирахме по-рано.

Само да вметна, че съвсем скоро излиза десетата Треска – https://www.goodreads.com/book/show/35457273-high-voltage Обаче съм забравила какво стана в предишната, трябва да си я припомня.

# 138
Няма ги преведени всички, нали?

# 139
  • Варна
В предната Треска, Мак стана фейска кралица, изпяха песента на сътворението и оправиха всичко без Крисчън. Влейн/Крус остана жив. Сега ще е пак книга за Дани, надявам се да бъде за Дани и Райордън. Нали онзи пич почина, забравих как се казваше гаджето й.
Нямам търпение, харесвам си ги.

# 140
  • София
Хм, предишната за Дани хич не я харесах. Обаче пък него го харесвам. Раздвоена съм Thinking

# 141
  • Варна
Хм, предишната за Дани хич не я харесах. Обаче пък него го харесвам. Раздвоена съм Thinking
И аз много го харесвам него! Чакам с нетърпение. Май щеше да има книга и за Крисчън

# 142
Мерси за напомнянето за Треска, една от книгите, които очаквам с нетърпение тази година.

# 143
  • В къщурката на хълма на феите
ЕГАТИ!!! Изтървала съм темата!! И се чудя спряхме да четем ли, снега ли ни затрупа интернета!! Както е видно съм будна в 3:09ч заради Звяра .. мнооооооооого добра книга, поревах си, посмях се и сега айде наново чакане ..

# 144
Рейвънел съм ги пропуснала, вие представяте ли си ?!? Някъде са пропаднали и дори не съм ги започвала, снощи го разбрах. Сега бързам да наваксам!
Моля ви, някой като се докопа до Треска , да пише тук с ГОЛЕМИ букви , че книгата е в ръчичките му Grinning  Зарязвам всичко за нея, Рйодан .. охх... така се надявам да има хепи енд за него и Дани, романтика, сърца..

# 145
Да, направо с линк, да теглим и четем. На КММ май си й се пише, подозирам че книгата пак ще свърши с драма и пак ще чакаме следващата...хем ми се чете, хем не. Да направи истински СПИН офф,  а не така половинчато.

# 146
Приключих снощи късно Някой, който бди над мен и страшно ми хареса 😍 Това е първия роман на историческа тематика, романтична де, който чета от години и много се посмях, хубаво ми подейства. Днес ще подхвана нещо по-съвременно Моето преди и твоето сега на Джордан Стела и имам хубаво предчувствие 😁

# 147
  • варненка от София
Цяла седмица дървена ваканция ми се отрази добре, попрочетох разни неща и останах доволна.

Първо прочетох съвременния вариант на Гордост и предразсъдъци - "Открий любовта" на Къртис Ситенфелд, свежо беше, забавно и като цяло приятно книжле.

След това си взех на един български автор Радослав Гизгинджиев - "Повече от любов" - бях изключително скептична, но ме грабна корицата, а и с рекох, като е наш автор да го подкрепя купувайки книгата. Как пише този човек, грабва те от първата дума и не те пуска, буквално на един дъх я изчетох, накара ме да мисля, накара ме да плача, след нея бях като тресната с мокър парцал, много проблеми разглежда и изобщо останах приятно изненадана, една от книгите които остава човек да я помни. Много други чета и честно казано ми се сливат сюжети, герои, истории, но това е книга, която се помни, различна и интересна, поне за мен.

Днес прочетох продължението на Саманта Йънг - "Всяко малко нещо", ами харесвам я как пише тази жена, голям кеф беше и се надявам да има продължение, макар че не видях за сега да има, дано е в процес на писане, че има за кого да пише, останаха ми неясни някои сюжетни нишки и неразнищени двойки.

И сега като наваксаме с някои от уроците с детето ще започна избухването на Тиара Букс с 4-тата книга от Хард инк. Общо взето блажени празници, с много книжки и кеф.

# 148
  • ВАРНА

Първо прочетох съвременния вариант на Гордост и предразсъдъци - "Открий любовта" на Къртис Ситенфелд, свежо беше, забавно и като цяло приятно книжле.

Днес прочетох продължението на Саманта Йънг - "Всяко малко нещо", ами харесвам я как пише тази жена, голям кеф беше и се надявам да има продължение, макар че не видях за сега да има, дано е в процес на писане, че има за кого да пише, останаха ми неясни някои сюжетни нишки и неразнищени двойки.

Има ли ги някъде в електронен вариант ?

# 149
  • варненка от София

Има ли ги някъде в електронен вариант ?

Не зная, всичките ги четох на хартия и са нови и не зная някой успял ли е да ги качи. Във Варна съм, бих могла да ти ги дам да ги четеш на хартия.

Общи условия

Активация на акаунт