За тези, които четат любовни романи №30

• 101 123
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Едва ли я има качена някъде, защото е издадена 2018г.

# 151
 Току що завърших "Думи в тъмносиньо" на Кат Кроули и мога да кажа, че ужасно, ама ужасно много ми хареса. Емоционална и затрогваща, просто не можех да я оставя.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
  • Разпиляна във въображението
Една от книгите, които страшно много ми харесаха миналата година.

Подхванах не много на сериозно Някой, който бди над мен на Клейпас.

# 153
  • София
Хареса ми резюмето на „Всяко малко нещо“- Саманта Йънг.

# 154
  • варненка от София

Много, много е готина, обичам я тая Саманта и ми е мъчно, че свърши. Надявам се да има продължение, поне да го пише.

# 155
Току що завърших "Думи в тъмносиньо" на Кат Кроули и мога да кажа, че ужасно, ама ужасно много ми хареса. Емоционална и затрогваща, просто не можех да я оставя.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ще я прочета, че нещо напоследък нищо не ме грабва

# 156
  • Варна
Привет и от мен Simple Smile До сеага само четях, но реших и да се разпиша.
И аз наскоро си купих "думи в тъмно синьо ", но не съм я започнала.
Ако някой може да ми помогне търся си поредицата на Лора Кей, много ще съм благодарна!

# 157
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох "Някой, който бди над мен", определено ми хареса, нямам търпение да издадат и другите Simple Smile

# 158
Прочетох "Някой, който бди над мен", определено ми хареса, нямам търпение да издадат и другите Simple Smile
Geia, и аз така Simple Smile Мислех, че ще ми дойде твърде сладникава, но и аз ще чакам останалите с ентусиазъм Simple Smile
Иначе аз продължавам с Моето преди и твоето Сега, но до този момент нещо ми се точи и главната започна да ми става антипатичта на моменти...Дано до края все пак ме изненада приятно...

# 159
  • София

Много, много е готина, обичам я тая Саманта и ми е мъчно, че свърши. Надявам се да има продължение, поне да го пише.

Днес, ако имам време, може да отскоча до някоя от големите книжарници. Ти такава реклама ѝ направи. Wink

# 160
Здравейте,
Някой знае ли кога ще бъде издадена трета част от "Кралете на бърбъна"?

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Geia, и аз така Simple Smile Мислех, че ще ми дойде твърде сладникава, но и аз ще чакам останалите с ентусиазъм Simple Smile
Иначе аз продължавам с Моето преди и твоето Сега, но до този момент нещо ми се точи и главната започна да ми става антипатичта на моменти...Дано до края все пак ме изненада приятно...

Ами честно казано не се оказа сладникава, не беше блудкава, просто този път беше написана без излишни неща Simple Smile Хареса ми даже и криминалната нишка вътре Simple Smile

# 162
Започнах https://www.goodreads.com/book/show/38093467-kissing-the-boss и засега много ми харесва. Забавна и сладка модерна история за Пепеляшка.  Heart Eyes

# 163

Ами честно казано не се оказа сладникава, не беше блудкава, просто този път беше написана без излишни неща Simple Smile Хареса ми даже и криминалната нишка вътре Simple Smile

Абсолютно 🙂 Просто беше без зацикляне и действието се развиваше бързичко 🙂 Да видим с какво ще ни изненада Лайза по-нататък  😉

# 164
  • ВАРНА
Прочетох Любов под прикритие на Джули Джеймс,малко по-тегава ми беше тази сякаш ... Може би защото точно преди нея четох Сватбена лудост и определено по-забавна ми се стори ...

Общи условия

Активация на акаунт