За тези, които четат любовни романи №30

• 102 443
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Е, мислех, че ще бъде нещо историческо, но подхванах втората от Войните на Посейдон, като не съм ги чела при издаването им, сега наваксвам ☺ Всъщност те са доста леки и забавни, при голяма част от диалозите се хиля с глас, особено ми допада Вен, а доколкото разбирам тази част ще е за него и Ерин, още съм съвсем в началото... Ще й се насладя през следващите нощни смени на съпруга ми 😉

# 361
  • София
Днес ми попадна реклама на "Кралска страст". Резюмето ми се стори добро. Някой да я е прочел, че търся отзиви?

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 19:03 от missence

# 362
  • Euskal Herria
И двете ги имам, обаче още не съм стигнала до тях. Докато се наканя да ги прочета, Егмонт сигурно ще пуснат и третата книга.

# 363
  • София
И двете ги имам, обаче още не съм стигнала до тях. Докато се наканя да ги прочета, Егмонт сигурно ще пуснат и третата книга.
Не знаех, че е част от поредица. Мерси за инфото. Peace

# 364
  • На правилното място в правилния момент
Аз в момента чета "Само един риск" на Симона Арнщед и засега ми върви супер. И предните две ми бяха харесали много, сега и тази. Relaxed

След това искам да започна книга, в която главната да се влюбва в шефа си или той в нея. Много харесвам такива, а съм чела само  няколко. Някакви предложения?  Thinking

Иначе  на Нора Робъртс  рядко подхващам книга, чела съм й няколко, половината, от които ми харесаха. Но Сандра Браун много си я харесвам, като искам нещо по- леко и по-лежерно прибягвам до нея. Все свежи истории, даже на някои така съм се смяла Smile

# 365
  • Плевен / София
Днес ми попадна реклама на "Кралска страст". Резюмето ми се стори добро. Някой да я е прочел, че търся отзиви?
"Кралска страст" и "Кралско желание" са част от поредица на Дженива Лий...На мен ми харесаха и очаквам  да излезе третата книга...

# 366
  • София
"Кралска страст" и "Кралско желание" са част от поредица на Дженива Лий...На мен ми харесаха и очаквам  да излезе третата книга...
Мерси много! Скоро и аз ще ги започна тогава.

# 367
Здравейте момичета Simple Smile нова съм в групата и май съм доста зад вас с материала Grinning  моля ви препоръчайте мии книга подобна на Дебора Харкнес- Аз вещицата (поредицата)  Simple Smile в настроение съм за вампири и магьосници Simple Smile а тази ми е направо любимата прочетох я над 10 пъти

# 368
Връщам си думите назад за Планината помежду ни. Започва тромаво, но послеее ... все едно си там и съпреживяваш всичко с героите. Уникален е Чарлс Мартин, така влиза под кожата, че не те оставя да мигнеш. За тези, които тепърва ще я четат - одеялата да си приготвите и едно /за по ревливите - няколко/ пакетче кърпички. Има хепи енд, но и кърпите ще влязат в употреба.
Сега започнах Ваканция в Тоскана на СЕФ, отдавна я мотам и мисля че сега и дойде момента. След суровите условия на нещо красиво и зелено и .. смешно, надявам се.
Едит: Сега вече мога да гледам филма, но мисля че това е книга която не подлежи на филмиране. Вероятно и затова е толкова слаб. А Кейт Уинслет ... ами, хич не я харесвам, посредствена ми е, но и да я харесвах по-неподходяща от нея няма за ролята. Лош кастинг.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 12:31 от evencee

# 369
  • Euskal Herria
Здравейте момичета Simple Smile нова съм в групата и май съм доста зад вас с материала Grinning  моля ви препоръчайте мии книга подобна на Дебора Харкнес- Аз вещицата (поредицата)  Simple Smile в настроение съм за вампири и магьосници Simple Smile а тази ми е направо любимата прочетох я над 10 пъти
За вампири-  поредицата на Керелин Спаркс "Рискована любов".

# 370
Здравейте момичета Simple Smile нова съм в групата и май съм доста зад вас с материала Grinning  моля ви препоръчайте мии книга подобна на Дебора Харкнес- Аз вещицата (поредицата)  Simple Smile в настроение съм за вампири и магьосници Simple Smile а тази ми е направо любимата прочетох я над 10 пъти

"Аз, вещицата" е страхотна поредица и на мен ми е една от любимите  Heart Eyes А за нещо подобно мога да препоръчам,  ако не си чела трите поредици за "Ловците на сенки" на Касандра Клеър, поредиците "Кръгът" на Нора Робъртс, "Стъкленият трон"  и "Дворовете" на Сара Дж. Маас,  "Братството на черния кинжал" от Дж. Р. Уорд, "Среднощен ловец" от Джанин Фрост," Нощни ловци" на Шерилин Кениън. Peace

А аз завърших https://www.goodreads.com/book/show/39664893-p-s-i-hate-you до средата беше добре, обаче след това малко на сапунен сериал ми заприлича. Grinning Сега обаче наистина се чудя какво да започна, с толкова много книги съм се затрупала, а изобщо не знам какво ми се чете. newsm78

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 13:31 от mi666i

# 371
  • София
Лайза К. има книги за магьосници, но аз не съм много очарована точно от тях, иначе харесвам авторката.

# 372
  • Плевен / София
За вампири-  поредицата на Керелин Спаркс "Рискована любов".
още един глас за ....поредицата на Джанин Фрост "Среднощен ловец" Кат и Боунс са ми любима двойка...а също и "Принц на нощта"
Христос Возкресе!

# 373
  • варненка от София
Христос Воскресе и от мен, мили дами! Бъдете здрави.
За един ден днес успях да изям от корица до корица "9ти ноември" на Колийн Хуувър. Затвърди м исе като любим автор и това си е. Много ми беше нестандартно, както винаги имаше нещо тежко, кахърно, момент на сълзи, момент на възход и накрая щастлив край ,какво му трябва повече на човек. Много съм доволна, съжалявам, че свърши.

Започвам поредицата на Барбара Тейлър Брадфорд за имението Кавендън, дано успее да ме грабне.

# 374
От Имението една книжка ли беше излязла или бяха повече, защото и аз исках да я започна, за да се отдалеча малко от вампирската тематика, а крими все още не ми се започва нещо...?
Иначе аз приключих втората от Атлантида снощи, хареса ми историята за   Вен и Ерин като цяло  ама края много го бяха претупали, много се подразних... Предполагам, че ще ги дочета, обаче нещо ми се разваля вкуса за тях...

Общи условия

Активация на акаунт