Частни училища - информативна тема 19

• 93 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
19те теми от 50 страници дискусии за 20те частни учлища, или общо 950 страници,  доближават обема на 4те тома на епоса Война и Мир, който е 1300/1500 в зависимост от изданието.
Нека да погледнем и какво пише в "специализираните" теми за училището http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1011945.msg36062260#msg36062260 Simple Smile

# 616
  • София
19те теми от 50 страници дискусии за 20те частни учлища, или общо 950 страници,  доближават обема на 4те тома на епоса Война и Мир, който е 1300/1500 в зависимост от изданието.
Нека да погледнем и какво пише в "специализираните" теми за училището http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1011945.msg36062260#msg36062260 Simple Smile
Именно, а ти искаш някой да ти преразкаже сбито Война и Мир в един пост и на база на този сбит преразказ да решиш важен въпрос за бъдещето на детето си  Grinning
И сам Толстой да пишеше тук, не би могъл да ти помогне Thinking

# 617
  • София
Наистина сме свободна да направите тема, за което искате училище и да зададете въпросите си в нея. Само че тъй като хората, които евентуално ще пишат в нея са същите, които вече са се изказвали в тази или по-старите теми и то многократно едва ли ще горят от нетърпение да напишат мнението си за пореден път.
Няма нужда да четете всичките 19 теми, информацията в най-старите вече със сигурност ще е неактуална. Прегледайте последните 5-6, в тях със сигурност ще откриете отговори на въпросите си или пък ще си набележите никовете на потребители с деца в училището, които можете да попитате за повече подробности

# 618
  • Sofia
Всъщност, навремето е доста по-вероятно да са отговаряли с охота на въпросите, защото повечето училища бяха сравнително нови и нямаше сто теми за четене (помня първите теми, по-информативни бяха и повечето хора по-откликващи). И тези, които сега са обяснили едно и също 2000 пъти, преди 10 години са го били обяснили максимум 3 пъти и не им е било толкова досадно. Реално би трябвало да няма проблем: през 2008 г. - номер 2 пита, номер 1 отговаря, през 2010 г. - 3 пита, 2 отговаря.... през 2018та - 10 пита, 9 отговаря. Но или от 2 до 9 мълчат, или не съществуват, а на номер 1 му е дотегнало вече. Wink

# 619

Всеки е свободен да използва натрупаното инфо за тези 19 теми както намери за добре. Има предостатъчно написано по същество, каквото и да казвате. Просто трябва да си отделите от времето и да го намерите, така както всички ние сме го правили първо като сме търсили информация и второ като сме давали нееднократно. Когато аз четях си бях извадила на поне 5 листа мнения, а темата беше съвсем в зората си.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 11:57 от Анонимен

# 620
  • София
Не виждам нищо лошо във въпрос за конкретно училище. Може да се включи някой с актуална информация. /Някой, който не е писал досега./ А който няма какво да каже или да добави може да си мълчи.

# 621
  • София
Ами то едно време, преди 4 години темите бяха по-информативни някак. Х примерно е доволен от училището и каже защо, У не е доволен и също си каже. Ама не се надспорваха кой е крив, кой прав. Разни хора, разни гледни точки. А ако сега Х да речем каже нещо добро все ще се появи някой Z, който ще каже, че не е така и че Х прави реклама на училището, детето му е привилигировано или укрива информация. И то на Х и У да им се отще да  пишат. Пък и сега всичко се върти по приема най-вече, а информация от училищния живот почти липсва. И аз бих посъветвала, търсещите информация да питат на лични.

# 622
Да не забравяме, че темата се следи много изкъсо от училищата. Все пак.  Grinning Та за някои или положително или нищо.

# 623
  • в страната на чудесата
Само да допълня - какво се очаква да се напише на едноредовия въпрос за Петър Берон?
Да опитам - да учи се английски. В допълнение - имат сграда, транспорт, различни занимания, някои се заплащат допълнително. В училището съществува разнообразие от семейства, личностите са от различни браншове, вкл. лековати. Обърнете се към ФБ за повече подробности и снимков материал. По отношение на НВО - седмо място е голям успех за тези деца! Браво!
Изкушавам се да постна тук скорошен призив, изпратен погрешка, за борба с наглостта на някои придружители да паркират пред училището.
Нямам идея какво става с училището втора година, но желая успех и удовлетворение на неговите клиенти.

# 624
Само да допълня - какво се очаква да се напише на едноредовия въпрос за Петър Берон?
Да опитам - да учи се английски. В допълнение - имат сграда, транспорт, различни занимания, някои се заплащат допълнително. В училището съществува разнообразие от семейства, личностите са от различни браншове, вкл. лековати. Обърнете се към ФБ за повече подробности и снимков материал. По отношение на НВО - седмо място е голям успех за тези деца! Браво!
Изкушавам се да постна тук скорошен призив, изпратен погрешка, за борба с наглостта на някои придружители да паркират пред училището.
Нямам идея какво става с училището втора година, но желая успех и удовлетворение на неговите клиенти.

+ Министерши деца Wink

# 625
Връщането назад в темите може да се окаже много подвеждащо. Най-добре преди да се правят някакви изводи, да се започне от първата тема и да се стигне до последната. Има потребители, които при приемане на детето им в дадено ЧУ се изхвърлят с огромни хвалби, сравнения, неглижиране на очевадни минуси, оправдаване на всякакви ситуации... И няколко месеца по-късно пълна противоположност на споделеното. И все пак човек не трябва да се предоверява на написаното в тези теми.

# 626
Ще игнорирам и това! Нека попишем за училищата! ЧСУ Цар Симеон Велики - едно сравнително ново училище, за което няма много коментари. Ще напиша моите впечатления от посещението ми там. Спокойно място, хубава база - слънчеви и просторни стаи, плувен басейн, тенис корт, футболно игрище, храна, притотвена в училището. Имат и магазинче, в което има неголям асортимент от био храни. Това за базата. Заместник директорката - направи ми добро впечатление. Класовете са с максимум 14 деца. Имам усещането, че там децата са щастливи. В ПУК имат 5-6 часа английски. Останах с впечатлението, че наблягат на индивидуалният подход към децата. Като цяло съм с добра нагласа към училището. Притеснението ми е относно нивото на обучение. Затова питам тук, търся мнението на  хора, чиито деца са или са били в това училище.

# 627
За мен пък това четене 19 теми назад е страхотна глупост. От първата тема до ден днешен са минали 5 години. За 5 години едно училище трябва да се е развило и да е изчистило негативите си. Или пък те да са станали в пъти по- големи.
Но, че темата отдавна не е информативна е факт.
Просто вариант е да се пише на липни на поребители с деца в съответното училище.
На мен лично 6-7 човека ми писаха по време на приемната кампания тази година. Отговорих им. Надявам се да съм им била полезна.

# 628
  • София
И колко струва това удоволствие годишно?

# 629
  • София
И колко струва това удоволствие годишно?
кое удоволствие?

Общи условия

Активация на акаунт