Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?
, него го събра федерацията от плажа да спасява и този сезон листи и прочие и да е гръб на Самохин и отбора. От плажа септември тръгна Алексей и ей на четворен и на кратката събра. Човека си бе приключил състезателната кариера и довиждане си взе и искаше помощ да започне като хората треньорска дейност- Аз заради историята зад неговия сегашен сезон му се радвам до тук каквото и да направи а той отговорен и не случайно ветеран.

аааа черпя. 2 мои големи любимки сред безбройните ми любимци на пиедестала днес - Софя и Вивека. Ама как ме зарадваха.
. Сеньорите -
.
. Слабо съдийство/не ми хареса като цяло.
с раздаването му току така. Евдокимова-Базин съвсем прилично за тях изпълнение. Тесари-Фиорети също. Marie-Jade-Romain упорито продължават да не обръщат внимание на намеците от съдиите. Juulia TURKKILA / Matthias VERSLUIS изцяло добро впечатление и реален sb старт. Испанските дуети бяха тези които ми докараха едно от двете излишни ми вълнения
след като двата дуета на два пъти плътно един след друг на леда
. Lilah FEAR / Lewis GIBSON волния танц също днес не бе най-доброто изпълнение а го чаках, разочароваха ме малко но все пак им благодаря че чух, макар и за много кратко Майкъл на леда. Другите туизли на Жулин днес също се поправиха. Толкоз за двата руски дуета в последната група. Наталия -Максим днес капитализираха правилната си статегия с треньорката им, браво на тях, голямо браво, може да бъдат дадени за пример на редица други дуети дето се мотаят дълго време вместо да ....Но колкото харсвам тангото им , толко не харесвам волния им танц. Шарлен-Марко и Барбара нейсе с медал на ЕП. Много изстрадан и заслужен медал. Да не ми се сърдят Анна-Лука но закъсняха поне със сезон и половина да сложат точка на състезателната си кариера
Барбара и Рафаел според мен някой пък ще пробият някой бортик, дано са затстраховани. Бортиците имам предвид.
че иначе за къде сме без Diavolo . 

.

, при толкоз наситен календар като този на тениса, скоро ще те зарадва Рафа, само да е здрав.