Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 6

• 113 193
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Даяна1111 от тези, които си показала, пътвите ми допадат, вторите са малко натрапчиви за моя вкус.
Препоръчват ми Диана Петрова, някой правил ли е вежди при нея?
Когато ви препоръчат някой,най-лесното е да разгледате снимките му с вежди.
Разгледах на Диана Петрова и не ми харесват и то изобщо.Те дори са криви...
То май вече всеки прави вежди.Изкарват един курс и почват..Еми научете се първо бе и чак тогава пипайте лицата на хората..

# 241
  • Street of Dreams
Знам, че татуистите се учат върху свинска кожа, преди да започнат да работят. И пак истинското учене идва с практиката. Не виждам тези козметички къде могат да се научат, освен по лицата на клиентките, което е кофти. Може да се е прежалила някоя приятелка преди това за без пари, но не ми се вярва.

# 242
Аз съм с пресни вежди на 6 дни, на мен ми ги прави Ани Бойкова, която определено има ръка и поглед. Не правих огромни корекции, поправи формата на моите, които бяха доста различни и ги попълни. След ретуша ще кача снимка да си кажете мнението, но и сега ми харесват. Хич не ми се ще да избледняват.

# 243
Даяна 111 ти не беше ли правила вежди при д-р Тодорова ? Бяха страхотни Heart Eyes даже и аз се зачудих дали да не използвам нейните услуги . Защо се отказа от нея Simple Smile

# 244
Дияна 1111, и аз щях да питам, защо се отказа от прословутата д-р Тодорова?
Аз правих вежди при Диана Петрова миналата година, но останах леко разочарована и съм решила след Нова Година да отида на друго място. Честно казано ми писна от прехвалени козметички, които взимат баснословни за нашите стандарти суми, а след това се чудиш защо.

# 245
Аз май съм се ориентирала към Моника Благоева .

# 246
  • София
Даяна 111 ти не беше ли правила вежди при д-р Тодорова ? Бяха страхотни Heart Eyes даже и аз се зачудих дали да не използвам нейните услуги . Защо се отказа от нея Simple Smile
Да,при нея бях.Не съм се отказала точно,но имам някои малки забележки.
Подразни ме този път,че бързо ми падна цвета,както и началото на веждите не ми харесва.Искам по-прави косъмчета там,а според нея така ще изглеждат неестествени.
Но тя определено е добра и се справя с трудни случаи.Като гледам веждите на много нейни колежки се хващам за главата...

# 247
Първите ти вежди от нея бяха много красиви

# 248
Мога да препоръчам Ивета Костадинова, MY FACE & PhiBrows. Преди две седмици си направих микроблейдинг - смесена техника - косъм по косъм и омбре, за да попълни стар перманентен грим. Доволна съм, а и мацката е мила и старателна:) Ретуш ще направя януари и ще видиме колко ще издържат.Може да видите снимки във ФБ страницата и, ако Ви харесва работата и салона е в кв. Борово.
Цената беше 320 лв за косъм по косъм и 350 лв за омбре- или обратното😊

# 249
  • Street of Dreams
Като казахте баснословни суми - аз също мисля, че тази цена е абсолютно преекспонирана - не виждам какво толкова в процедурата - която отнема час до час и половина, почти никакви инструменти или материали - струва толкова много пари. Нагло ми се вижда, особено от страна на пишман-козметички.

# 250
Ами докато имат клиенти, ще се възползват с неоправдано високите цени. За мен високата цена трябва да гарантира безкомпромисно качество. При тези условия всички бихме ги дали. Ако се гарантира 2 години без промяна в цвета и ако ги изкриви, да ги оправи и процедурата да е за нейна сметка, т.е. изцяло безплатно за клиента. Е, Ако всички мислехме така, може би щяха да са по ниски и цените. Simple Smile

# 251
Моята козметичка, която ми прави веждите от поне 2 години, даже и половина е Поли от https://www.facebook.com/Poly-Dreams-Beauty-Centre-486630101534862/. Повече от 60 лв не ми е взимала, даже на един ретуш отказа да ми вземе пари, та ходих да купувам сладки и сокчета да ги почерпя. Микроблейдинга ми държеше малко-около 7-8 месеца, но миналия януари с машинката за перманент ми изрисува косъмчета както на микроблейдинга, не е мръднал. И е супер мило същество.

# 252
Даяна1111, страницата на Диана Петрова съм я гледала и снимките ми допаднаха. Затова и търся мнения.
Ето, тези, които ти беше показала, не са по моя вкус. Не ми седят естествено, кукленски са ми.

Bubolita88, от какво остана разочарована?

# 253
  • София
Даяна1111, страницата на Диана Петрова съм я гледала и снимките ми допаднаха. Затова и търся мнения.
Ето, тези, които ти беше показала, не са по моя вкус. Не ми седят естествено, кукленски са ми.

Bubolita88, от какво остана разочарована?
Всеки има различен вкус за вежди,факт. Peace
Ето защо всеки сам трябва да си преценява явно и да не се доверява сляпо на препоръки. Wink

# 254
Sunipop, аз и преди съм писала, просто не беше уау ефектът който очаквах от нея. Началото на веждите не ми харесва, а и няколко човека, независими един от друг, ми казват, че веждите са твърде къси. Не ме разбирай грешно, прилични вежди ми направи, но няма да отида втори път при нея.

Общи условия

Активация на акаунт