Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 6

• 113 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
От една страна с препоръките е така, винаги има доволни и недоволни. Всички имаме различен усет за красиво, това е и красотата. Обаче в тази свера, схемата проба грешка, малко ме плаши.

Bubolita88, потърсих да видя твои снимки за да се ориентирам. Аз съм на етап проучване, моите ще мога да ги направя чак догодина. На ретуш какво може да се коригира?

# 256
След първата процедура веждите избледнява ,затова след месец ги повтарят наново , за да се натрупа пигмента . На мен и формата ми коригираха малко .

# 257
За формата веднага ли се преценява дали е добра, или след време? Получават ли се отоци по време на работата?

# 258
Формата може да се коригира при ретуша. Отоци не мисля, че е нормално да се получават.

# 259
  • Street of Dreams
Аз пък мисля, че е съвсем нормално да се надуе кожата при такава интервенция. Дори съм виждала с очите си, че така става.

# 260
Кожата ми се зачерви и леко подпихна , чак подуване не е имало . Но е нормално да реагира по някакъв начин , все пак се вкарва пигмент с острие в нея , чуждо  тяло е , няма как да не реагира .

# 261
Мога да препоръчам Ивета Костадинова, MY FACE & PhiBrows.

Към нея съм се насочила. Може ли снимки след ретуша, благодаря.

# 262
Аз пък мисля, че е съвсем нормално да се надуе кожата при такава интервенция. Дори съм виждала с очите си, че така става.
А след колко време спадат, макар и минимални, тези отоци. Мисълта ми е, може ли веднага да се прецени ефекта?

# 263
При мен лично след няколко дни бяха поизбледнели , тоест не се запазват толкова наситени,колкото са в началото , затова и се прави ретуш след месец .

# 264
  • Street of Dreams
На моята приятелка й спаднаха за няколко часа. В началото веждите са боядисани и не си личат отделните "косъмчета", а е нацяло боядисано заедно с кожата. След няколко измивания си проличава крайният резултат. При нея минаха два месеца и тя ретуш няма да прави, защото все още са си доста тъмни, а тя е руса. Не е мръднал цветът като цяло.

Аз днес сякаш се реших окончателно. Скоро ще ходя в Бургас - можете ли да ми препоръчате някой там?

# 265
  • софия
Аз си направих микроблейдинг в София при JU style - Phibrows,доволна съм Л Simple Smile  300 лв е процедурата плюс ретуша. На 15 ноевмри ми беше 1та процедура, сега в събота ретуша. Качвам снимка за да видите резултата.

# 266
  • Street of Dreams
Вера - чудесно изхарчени 300 лв. Ефектът при теб преди/след е поразителна. Честито!

# 267
Извинете, има ли разлика между перманентен грим на вежди и микроблейдинг?

# 268
  • София
Има огромна разлика.

# 269
Извинете, има ли разлика между перманентен грим на вежди и микроблейдинг?
Микроблейдингът е полуперманентен грим - пигментът се вкарва на по-малка дълбочина в кожата и съответно е по-краткотраен от напълно перманентния грим , където пигментът се вкарва на по-голяма дълбочина . При микроблейдинга могат да се изрисуват косъмчета по веждите и стои по-естествено . Аз лично никога не бих си направила перманентен, защото се задържа с години и ако резултатът не те удовлетворява много трудно се покрива посредством милроблейдинг . Имам познати с перманентен и веждите им направо синеят .

Общи условия

Активация на акаунт