В памет на Мишето...

• 18 894
  • 246
  •   1
Отговори
# 45
  • с/у ОколоМръсТното
dezho, тя е добричко бебе като цяло...изпитва някакъв дискомфорт като чувства глад. А за нея е жизнено-важно да не реве, че веднага и пада % на насищане на кръвта с кислород, заради увреденото й сърчице. Омагьосан кръг  Crazy
Та не знам, къде е истината...

# 46
  • София, в офиса
Shani, Йосариан ми показа една снимка на бебка. Тъй като е много малка челюстта и долната челюст е много назад, вероятно има много слаб сукателен рефлекс. Има специален начин да се стимулира сукането + специални шишета, с които мама помага на бебето. 200 на ден прекалено малко, а и бебето го боли коремчето, защото непрекъснато яде или поне се опитва, от което се изморява още повече. Ясно е че не трябва да плаче, ама за целта трябва и да не е гладно. ако сте в софия най-добре ми се обадете да ви видя - колкото може по-бързо, че така само се тормози бебето, а и мамата. А ако не наддава ще им слойат сонда, за да се презастраховат - само това им липсва на хората

# 47
  • с/у ОколоМръсТното
nnnnina - благодаря  Hug Йоси още вчера по кю-то ми каза, че ти би могла да помогнеш успешно. Остава да направите връзката с майката, която е също тук в София.
А долната и челюст е такава, пак заради гадния Синдром, обуславящ тоз гаден дисморфизъм...  Sad (си мисля аз).
Всъщност, колики има само вечер. Самото бебе е било на сонда в първите си дни от живота. Тогава пък е леко кръвнала в стомаха...
Абе не е розово положението, амам хич... Cry
Обещавам, че ще разменя ваши координати.

Само да доуточня - тази специална малка бебка е 3-тото дете в семейството. Тя не е плод на случайна "грешка". Тя е зачената с огромна любов и желание. А само с колко трепет я очаквахме... Особено след трагичната случка от април, сполетял моето семейство...  Cry
Обичаме си я и никога няма да се откажем от нея, нито да я оставим на произвола, захвърлена в дом и обречена на гладна смърт...защото кой би могъл да я храни тъй търпеливо, както майката го прави?! Другите й 2 деца са адски привързани вече към Мишето и не я оставят за секунда сама...Просто тя е една малко и супер обожавано бебе от всички ни. Само да не беше Господ й отредил, такава съдба... Confused

# 48
  • с/у ОколоМръсТното
Забравих... Blush
Огромно благодаря на bejbi    bouquet Heart Eyes, че ни даде нейната везна, за да си мерим Мишенцето.
Поклон  bowuu

# 49
Забравих... Blush
Огромно благодаря на bejbi    bouquet Heart Eyes, че ни даде нейната везна, за да си мерим Мишенцето.
Поклон  bowuu

Шани, толкова си мила  Heart Eyes . Благодари ми най-малко сто пъти   Blush .
Съжалявам, че само това мога да направя за малката бебка. Стискам палци всичко да свърши добре  Heart Eyes

# 50
  • София, "Младост 3"
миличка Шани, дано бебето се подобрисигурна съм че ннннинка ще помогне!
сигурна съм, че това е изпитание, но също така съм убедена, че всичко ще тръгне много по-добре отколкото сега можете и да предположите! просто вътрешно усещане - пък баба ми казва, че жените в рода ни имат такова...
та аз вярвам, че ви предстоят тежки, но окичени с доблър край дни!
прегръщам те и много бих искала да мога да помогна! много! поне ще се моля за вас!
целуни малките ръчички когато пак видиш сладкото Мишенце

# 51
 Шани, предай на майката моето възхощение от нейната борбеност и любов. Вярвам, че Нина ще ви помогне да се справите с храненето. При нашия синдром също има затруднения в това отношение, макар и по-слабо изразени - нашата логопедка ни помогна изключително много.
 Всъщност по отношение на храненнето.....знаеш ли, аз не знаех, че би могло да има такива затруднения.....Боби се дърпаше аз упорито давах...мислех си в незнанието си Embarassed: " Няма дете да не се е научило". И постигнах голям напредък именно с упорство. А в последствие и с помощта на логопед. Моля се, вашата любов и усилия скоро да се увенчаят с успех Praynig 

# 52
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, кокичета...  Hug

Днес бях при Мишето и я гушках и я носих  Party. Тя е много добричко и кротко бебе и вече й е ясно, че е добре да се спи в нечии ръце. Брат й и сестра й я обожават и не я оставят и за секунда. Мама също държи здраво фронта.  Peace

Единствено това трудно хранене е голям проблем. Нина се свърза днес с майката на бебка и утре ще ги посети. Дано със съвместни усилия се получи по-надеждно хранене, че бебка наистина е с големина на кукла и спешно и трябват нови грамчета, че защо не и килограм.
Това е...чакаме с нетърпение утрешното посещение на Нина  Heart Eyes, пред която също се прекланям  bowuu   bouquet

# 53
  • София
Шани,следя всеки ден темичката на Мишето и все се надявам на добри вести Praynig.Сигурна съм,че Нина ще помогне на малката и скоро ще се похвалите с качени грамчета и килограмчета! Hug

# 54
Шани, да нацелуваш малките крачета на принцеската!
Предай на смелата и мама, че всички тук здраво стискаме палци и им пращаме много позитивни
мисли Heart Eyes на каката и баткото - все така да продължават!
много, много късмет на цялото прекрасно семейство! Hug

# 55
Здравейте мили майчета,

аз съм майката на Мишето. От сърце ви благодаря за оказаната подкрепа. newsm51  Добре ,че ви има . newsm51
Днес Нина ни беше на гости да ни научи да се храним като хората. Да е жива и здрава .Безкрайно съм й благодарна. Благодарение на нея Мише яде за пръв път от 1 месец 50 грама от шишето. За нас това е супер резултат на фона на нашите скромни 20.  newsm10 Бавно и славно се оправяме и много се обичаме. Тя е хитруша и лесно свикна с хубавите неща, като носене на ръчички и гушкане. До преди една седмица не знаеше какво е това да те носят, а сега спи в ръцете ни блаженно.
Момичета много ви целувам и ви благодаря за съдействието. Една от вас ми даде везничка и се оказа, че тежим цели 2кг. и 100 гр. но се надявам скоро да се похвалим с бузички. newsm53 Обещавам да пиша често и да ви информирам за нас.  love001

# 56
  • София
Здравей,майче на Мишето!Много се радвам за добрите новини при вас и дано все такива да чуваме. PraynigПиши ни как се развиват нещата при вас и знай,че много мислим и се молим за здравето ви.
Чак сега видях снимката на малката,много е сладка ! Simple Smile

# 57
  • с/у ОколоМръсТното
Йееееееееееес  newsm10 Нашата Мишка ще започне да трупа килца  Grinning

Искам и аз да изразя своята дълбока благодарност към жената, към майката, към професионалиста, към Човека, към Нина   Heart Eyes   bouquet
Благодаря за всичко, което правиш за нас и останалите  newsm51. Поклон 
bowuu

# 58
  • София, в офиса
Разплакахте ме  bouquet

Стискам палци Мишето да наддава по-бързо

# 59

Общи условия

Активация на акаунт