" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия - тема 2

• 40 813
  • 472
  •   1
Отговори
# 150
Да, Яна никога няма да стане дама. Йордан искаше дете. И понеже усещаше любовта ѝ заради това се венча за нея. Дете вече има, а той не способен да има нормално семейство. Мислите и целите са му други. Сега ще видите и от Цветана к'ва дама ще стане. Ill
Панто!❤️

# 151
  • in Wonderland
Аз не разбрах на кого беше превързаната ръка, която видя Йордан- на генерала ли, на Личката или на някой милиционер.

Интересно ми е какъв им е случая на Панто и геолога. Тези татуси какво ли символизират?

Божура дано не кажа на Илийчо, че е бременна от него, че тпзи ще я убие на място.

# 152
  • Mediterraneo
На мен ми се стори, че е на някой от полицаите ръката. Не на генерала, нито на Личката.

# 153
Аз не разбрах на кого беше превързаната ръка, която видя Йордан- на генерала ли, на Личката или на някой милиционер.

Превъразана ръка бе на човек на Личката, дето ги беше изпратил да го пребият, Йордан. В парка маскирани като клоуни.

# 154
  • Пловдив
Аз не разбрах че Панто и геолога имат връзка newsm78

# 155
  • София
Това го загатнаха в промото за следващия епизод. Обаче аз от самото начало го подозирам. Иначе актьорът играещ Личката е страхотен. А Цветана ще се приземи много скоро. Като гледам наближава преврата срещу Стамболийски, а е ясно, какво ще се случи с поддръжниците му.

# 156
  • София
Имат еднакви татуси.За онези години това не може да е съвпадение.

# 157
  • Пловдив
Имат еднакви татуси.За онези години това не може да е съвпадение.
явно ще отмъщават на Илийчо...

# 158
Татуси едно време са имали само циганите и затворниците.

# 159
  • Пловдив
Явно докато го нямаше Панто са лежали нейде на топло...  Grinning и така са се сдушили с геолога.
А той,вторият как се добра до Илия и го зариби с това злато?

# 160
  • густо майна Филибето
Уговорка е. Само че отмъщавайки на Илия, семейството ще остане без къща Sad

# 161
  • София
Страхотен разговор между двамата братя. Панто наисина си прилича с Йордан. Илия и Христо са съвсем други.

# 162
  • София
Ах, какъв плазмодий е Христо.

# 163
Ех, каква жена си има Личката:))) Ама голяма игра прави и той!
Илия вместо да развърти бастуна, пак предаде брат си:(
 А Христо тотално промит, бори се за власт и той.

# 164
Комунисти... Отврат. Вече съм убедена, че нещастникът Христо ще има нещо общо с атентата в "Св. Неделя". И все си мисля, че точно Йордан ще загине там... Иронията е видна - Христо спаси живота на брат си, но именно той ще го погуби. А "господарката" Цветана много хубаво я насади Личката - ще гледа бебе сама май.

Общи условия

Активация на акаунт