Любители на кучета - тема 78

• 42 016
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
  • София - Рим и обратно
Леле Нарцисче, много им се радвам на общите снимки. Моите щураци не мога да сваря да ги хвана в такива снимки, защото дори и да легнат за малко заедно, котаракът възмутено се оттегля на почтено разстояние почти веднага Joy . Да те питам (не по темата), твоят не повръща ли от толкова много козина? Нашия вече го подстригваме на всеки 2 месеца, защото адски много гълта и повръща ежедневно. Като го острижем, всичко е ок. От малцовата паста също повръща, знам че това се дава, но при нас не върви.

# 346
Дзак!
Да ви питам какви таблетки давате за вътрешно обезпаразитяване?
Мисля да поръчам от интернетните аптеки, че излиза по-евтино-при вета едно хапче ми го дават за 15€

matze, то верно че стандартът там е по-висок, ама чак пък 15€ за едно хапче........освен да е неква нова технология!? newsm78 На Рекси редувам Дронтал, Каниверм, Празимек, Бихелдон, Канидон...........май тия бяха, но струват дребни левчета 4 бройки. Peace
Но госпожицата е за милион €, чудна девойка! Heart Eyes bouquet

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кафенце , много рядко повръща котака .
Храната му е Josera за капризни и за космените топки, от две години е на една и съща и никога не й се муси като кучето.
Много беше се заплел и ходих да питам тук, там, ама искаха да го упояват за да го фризират, за това и отказах.
Тогва взех фурминатора за да го разплета, и машинка взех за подстригване ама само като я чуе и откача, а е много кротък принципно🤔
Ама и тя излезе скапана някаква и явно го оскуба първия път, ще взема нова и пак ще пробвам, че и аз искам да го подстрижа да му олекне малко, то страшен космарлак 🙈
Ако хване бълхи, абсурд да убия някоя (слава Богу, че не хваща ) направо ще е Рай за тях 😄
А за стоенето, кучо се навира, че е много любвеобилен ама само към нашата котка, много странна работа 🤔
Котака седи колкото да го щракна и айде бегом 😺
За вътрешни Донтрал и Каниверм съм давала на моя и аз от Вета ги взимам за левчета, и на котака взимам за същите пари .
Какви са тия цени бе 15€, явно е лукс да имаш куче там, то не че и тук не стана така😏

# 348
  • Euskal Herria
За Макс ветеринарят ни дава 4 таблетки Милбактор - по една на всеки три месеца.
http://www.tiendaanimalesonline.com/milbactor-perros.html

Но плащаме комплексно, защото обикновено тогава слагаме и годишната ваксина. Знам, че таблетките покриват доста заболявания.

# 349
  • София - Рим и обратно
Тя и Кира приема и (май) обича само нашия котак. Уличните ги гони настръхнала от ловен инстинкт. Но не се радва на голяма взаимност, де Satisfied. Той нашия е аутист, не понася докосвания и разни умилквания (само ако той реши за малко). Кира един път си легна до него, много гальовно настроена, даже положи глава на дупето му да спи така на мекичко, той беше буквало потресен. Смръзна се за две секунди и стана да си ходи.

# 350
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, ох Кафенце, те да не са братчета с моя 😂😂😂
Никакви лигави неща не обича, когато той реши идва в теб Та даже и мяука, пък ако не почнеш го милваш те бута с лапата 😄
Но това е за 10 мин най максимум на деня, през другото време все едно го няма, толкова кротко животно❤

Да взема и аз да питам за тоя Милбактор, че да не го товаря всеки месец .
Сега нали сме на антибиотик и доктора каза да изчакам с хаповете да не натоварваме черния дроб .

# 351
  • Sofia
Кира един път си легна до него, много гальовно настроена, даже положи глава на дупето му да спи така на мекичко, той беше буквало потресен. Смръзна се за две секунди и стана да си ходи.

JoyJoyJoy

# 352
  • София - Рим и обратно
Ей го аутиста, само със себе си се занимава (дано не досаждам с котешки неща в кучешка тема):

Нарцисче, нашия НИКОГА не идва в тебе, най-много до тебе да си легне и да понася милувки за няколко минути, даже мъркайки.

Киричка днес сутринта се чудеше как да клекне на полянката, снегът й беше до чатала Joy

# 353
  • sf
Снегорин 😂

# 354
Aз на бебка специално й изчистих един периметър,ама тя-не,ще иде на дълбокия сняг. Е стигна й до гушата,само глава и уши се виждаха и се отказа. 😂
Много сладко коте! 😍 

# 355
matze аз давам Цестал, като през няколко приема го разнообразявам с Дронтал. Последно от ветеринаря купих Каниверм, но Макс го хвана разстройство и не успях да му дам. Обезпаразитих кучетата на работа с хаповете и реално не знам как щеше да ги понесе. От Бихелдон се просира, няколко дена го държи едно гадно разстройство и не съм давала повече от него.
А пък тази шоколадова ЗУ, много е готина на снимката.
А котаците пухкави, също. Племенника иска да си вземем и котка, ама ше падне страшно пазене и викане по Макс и няма да го огрее за сега. Като знам как ги гони на вън хич не си помислям да стресирам някоя животинка у дома с това моето диване.
Най-накрая заваля сняг и при нас. Голям кеф беше днес в полето.

# 356
  • София - Рим и обратно
Сиви, ако е малко котето, Макс ще го приеме за част от семейството, особено ако е бебе и ще станат приятели. Нашият котак беше на 4 като взехме Кира и много трудно раздели територията с нея. Да не кажа, че и досега си отдъхва облекчено, като види, че я няма. А Кира много иска да са си дружки, ходи и го закача за игра, души му дупето, все едно е куче Joy. А външните непознати котки много ги мрази и ги гони.

# 357
  • София
Моята кифла обича снега, но той сега е по-висок от нея и й е много трудно да се придвижва😂

# 358
  • Euskal Herria
А Макс досега не е виждал сняг, та не знам как ще реагира.

# 359
Ето го нашето излизане преди малко (размазана е,но знаете как е 😂)

Общи условия

Активация на акаунт