Любители на кучета - тема 78

• 42 012
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • София
и моята овчарка едно време смяташе нашите котки за правилните котки, всички останалияха за ядене
сега Рея е привързана към домашните, въпреки че само едната и поддава наигрите, а другата я гони
външните ги гоним
а на сина котката, дето живя у нас няколко месеца, се опитваше откровенно да изяде
та нашата котка е друго нещо, ако го види малко и сладко, Макс може да го хареса

# 361
  • Русе
Блаженство настъпи и при нас. Натрупа сняг и Макс е тотално откачил. Не можем да го приберем Simple Smile

Пускайте снимки  Heart EyesПълните ми работната душа  Mr. Green

# 362
  • София
черно куче на лилав фон

нещо само спяща я снимам
иначе много мърда
а в снега пък съвсем, аз замръзнала, тя тичаща....

# 363
  • София - Рим и обратно
Какви хубави поддържани нокти има Рея. Личи си, че много ходи.
И Кира сама си ги пили, търчейки, ама единия гледам, че й се е сцепил надълго през средата и как не я боли не знам, страх ме е да го кръцна, защото те са й почти до живец.

# 364
  • София
тя е и доста едра, но е само мускули
понеже много обича да я масажирам, и все ми се бута и подава таяи оная лапа, върти се отвсякъде, та я знам цялата, мускулче по мускулче
направо примижала от удоволствие, така е като я мачам

а ноктите на предните лапи са за разпознаване, хихи
понеже има и бяло, точно при ноктите, та нокъта е черен с една бяла ивица по средата
а на  задната лапа има две изцяло бели нокътчета
тулумбичката ми тя

сутринта закъснях за работа,заради нея
като срещна една овчарка и пренебрегна факта, че по принцип не ги харесва и сезаигра и няма тръгване
то беше премятанев снега, то беше търкаляне
даже сама си правеше предно салто, не се налагаше някой да я тръшка на земята
голма гледка е, както си тича и изведнъж се прекатурва през глава в снега
ама така си спестявам къпане, сега е с добре почистена козина
както чистеха едно време нашите килимите през зимата, хихи

беше си счупила и моята един нокът, нищо не го правих, не личеше да и пречи

# 365
Ей, хора, страшна работа е тоя сняг, мустачките замръзнаха, но какъв вой надава като тръгнем да се прибираме.. лелее...

При нас вече е около 50см, а не спира да вали, довечера ще и разривам из парка, за да минава Simple Smile
А ако знаете колко смешно се върти в кръг, докато си отъпка снега, за да си свърши работата Grin

# 366
# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥

Първия сняг на Тейката ☃
Ей, няма такъв кеф 😄

# 368
  • София - Рим и обратно
Как се е ухилил само Simple Smile

# 369
Май всички кучовци се радват на снега. Особено сладки са ми тези, които за пръв път стъпват и се чудят що е туй бялото и студеното Joy
И аз идвам с нова сесия Макс и родата:

# 370

Ех как ни липсваше снегааа!
Сега се прибираме от луда разходка включваща гонене на снежни топки последвано от борба в снега с още 6 кучовци, един от които немски дог на име Иван😂😁🤣

# 371
  • о`майна лунна нощ е
Ехааа, колко са пораснали, Сиви! И как играят - пълнят душата!

# 372
  • Стара Загора

и Мими

# 373
  • София
Страхотни снимки! Балу е на гости и много се кефел. Лилянка и тя много се кефи, скача като полярна лисица и се опитва да се зарови в снега.
Ще поръчвам манджа от ЗооПлюс, ако някой иска да се включи. Имам 10% отстъпка, единствено трябва да си измислите начин да си вземете поръчаното от вкъщи, защото нямам транспорт. Ако някой иска да се възползва, да ми пише на ЛС, за да не пълним темата.

# 374
  • Sofia
И на моята джуджанка й е първа зима и много харесва снега. Търчи като побесняла, въргаля се, скача в най-големите преспи, които са два пъти по-високи от нея. Някой ден ще я загубя в някоя пряспа.  Joy Единственият недостатък на снега е, че заради дългата козина по краката и под мишниците й се заплита сняг и се образуват едни големи буци, които й пречат да ходи и мръзне много. Та не издържа повече от 30-40 мин навън, но колкото - толкова.
Ето:

От известно време се чудя - кучетата в София ли намаляха или аз не уцелвам времето, когато се разхождат. Със старото ми куче (ама това преди повече от 10 год) се разхождахме зад ритуалната зала на Хиподрума и вечер се събираха по 50 кучета сигурно. Сега много често няма нито едно, а в най-добрия случай са под 10. Хем вчера примерно се разхождахме между 16,30 и 17,00ч., което не е чак толкова необичайно време. И нямаше нито едно другарче да си поиграят.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт