Любители на кучета - тема 78

• 41 554
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
А мен пък ме е яд, че нямам възможност да счупя главата на изрода дето ги е изхвърлил.....

# 481
Сиви, скъпа, щастлива съм, че те познавам!

# 482
  • София
Сиви, без думи съм за постъпката на това същество (защото не е човек, определено). А за теб просто много сили, кураж и прегръдки, за да можеш да продължиш да правиш такива неща.
И след като така наклеветих Лили, малко снимки. Вкъщи е най-доброто куче.

# 483
Козината е разкошна.  Каква козметика ползваш?

# 484
  • София
Козината е разкошна.  Каква козметика ползваш?
Това към нас с Лили ли е? Ако да, къпя с шампоан за бяла козина на 1 All System и храня само с Taste Of the Wild. Нищо друго

# 485
Съвпадение на шампоана Simple Smile  Но тази храна не е по възможностите ми.  Купувам  Bosh само, различни вкусове.

Много лъскава е Лили,  грее Simple Smile

# 486
Откакто храним Спайк с Taste of the wild козината му е като на Лили и е с един стабилен гръб - разкошен е станал. Поръчваме главно от emag и понякога zoo fast или zooplus. Сега в емаг разфасовка 13,6кг излиза 6лв и малко за килограм.

# 487
  • София
Фръц, тя боша е на същата цена, че и по-скъпа май

на мен Акана и Ориджин ми идват скъпички, ама реших да пробвам Акана
нещо не съм доволна и, като свърша чувала, се връщам на Taste of the wild пак

# 488
  • София
Ние с Киви днес си намерихме много сладък бездомен приятел.
Това куче беше изключително мило! Правеше жестове с лапата все едно иска да я гушне. ♥

Ето го:

Изкарахме страхотна 2 часова разходка, времето е неверояяятно!
Киви е най-доволна от всички😃

# 489
  • Sofia
И нашата козина изглежда по-добре, откакто яде Taste of the wild. Сега ще й взема и масло от сьомга да пие.
Навън е прекрасно топличко, но е такава страшна шльопавица, че едвам се ходи. И двете се върнахме вир вода от разходката. И да се похваля - изпишка се навън. Явно температурата е разковничето. До сега го е правила 3 пъти, все в по-топли дни. Ще чакаме пролетта, дано се научи вече. Че на 6 мес стана вчера, а още е на памперс.

# 490
  • Sofia
Сиви,  Hug Hug Hug Колко са милички малки бебета, толкова ми е мъчно за такива невинни душици... Имали са голям късмет!

А всички снимки са разкошни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
Поръчваме главно от emag и понякога zoo fast или zooplus. Сега в емаг разфасовка 13,6кг излиза 6лв и малко за килограм.
Мерси момичета за информацията.  Ще дебна за промоция,  към момента  повече от 55/60 лв за 15 кг не ми се дават.  Ако имах дребно кученце с удоволствие бих му доставила тази наслада, но  с хъски ми идва нагоре .

# 492
Скрит текст:
Поръчваме главно от emag и понякога zoo fast или zooplus. Сега в емаг разфасовка 13,6кг излиза 6лв и малко за килограм.
Мерси момичета за информацията.  Ще дебна за промоция,  към момента  повече от 55/60 лв за 15 кг не ми се дават.  Ако имах дребно кученце с удоволствие бих му доставила тази наслада, но  с хъски ми идва нагоре .

Фръц, от емаг са ми пратили оферта, погледни я, ако те устройва:

Скрит текст:

Май много не се вижда, за тая храна става дума, ако ти върши работа.

# 493
Labrex,  благодаря, много си мила !
Точно този чувал миналата седмица ми доставиха от emаg. Инак,  изминалите години бях клиент само на zoofast, но рязко повишиха цените от днес за утре с поне 40 %.
А моето куче пристигна при нас /около 7 месечен беше / със сериозни стомашни проблеми.  Трябваха ни 4 месеца , за да му открием подходяща за коремчето храна,  и такава да я хапва с удоволствие.   Честно ви казвам,  благославях ги Bosch . Гледам да сменям вкусовете,  че  ще  му омръзне едно и също.  Обожава и човешка храна Simple Smile но на изхода имаме проблеми,  та много рядко и по  малко от нашите гозби  Simple Smile
Харесва ми, че не е лакомник.  Много деликатно си взима храна от ръката ми.  От други хора и от улицата не поглежда изобщо. Поне имам едно спокойствие, че няма да приеме отрова от разни доброжетали.

# 494
Моята черна маймунка не ще да опита суха храна. Първите три години я яде, после смених с домашна заради алергия, оказа се, че не храната е причина, но дотам беше със сухата. Лятото го пробвах с 1 кг Супер премиум суха храна за възрастни кучета от всякакви породи Best Choice Super Premium Senior/Maintenance AB, похвалиха ми я, ами не ще и не ще да опита. Черпих уличните ни приятелчета с нея, те не отказваха. Днес, докато се чудех дали си струва да поръчам от тая за проба заради добрите отзиви, имаше 2 кг опаковка, някой я взе. Ще си караме на готвеното. Peace

Общи условия

Активация на акаунт