Любители на кучета - тема 78

• 41 505
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Вълшебни  Heart Eyes

# 676
  • София
Не знам дали има нещо по-красиви от снимка на дете с куче🐕

# 677
Радвам се, че кифлата е добре Wink
А тази синеока прелест с другата прелест са много хубави Simple Smile

На Джина нещо й става, нощес е повърнала, а тази сутрин сякаш като хълцане и кашляне такова едно, дали да я водя ли на лекар не съм решила още, ще я наблюдавам.

А иначе се изпика на килима, но тук аз май съм виновна. Застана пред вратата, видимо й се пишкаше, свалих я, клекна и някъде се гръмна пиратка. Брей като подпали нагоре. После пробвах пак - не иска. Викам си айде, след час ще си лягам, ще я подканя пак. И след 10 минути клекна на килима в хола. Майка побесня и аз го отнесох. Голяма картинка бяхме Grinning (Аз съм на 30, а мама на 70, но не пречи да го отнасям Laughing )

# 678
Снимките на дете куче са страхотни.
Змия радвам се, че няма последствия от изядените кокали.
Трапезица Макс така от едни свински ребра, мазни, с дни беше с разстройство и повръщане. Ползата от това беше, че у дома се стреснаха и спряха да му дават без мое разрешение храна от масата. И веднъж се размина само с повръщане от суров глиганско кокал, но го отдавам на това, че не е свикнал да яде нищо сурово. Още няколко пъти след това е хрупаш суров кокал и нямаше повече проблеми.
Духче те майките на колкото и да станем все си ни скастрят като ни се ядосат Joy
И един позьор в последния сняг за тази година:

# 679
Специално при моето куче повръщането и дрискането на кръв  беше от механично дразнене на кокала,макар да беше варен. А от тлъсто месо получава разстройство и му се раздразва жлъчката.Но ние семейно сме така-не ядем тлъсто,нашия ген е хванал Simple Smile))

# 680
  • София
Тази сутрин е имало кокали в изходния материал, но не е имало кръв. Надявам се, че вече всичко е приключило.

Остана да проверя как са гълъбчетата.

# 681
  • София - Рим и обратно
Трапезица, може би точно защото е бил варен. Суровите се асимилират по-лесно в стомаха, не се чупят на остри ръбове, а се раздробяват на нещо като прах при дъвчене. С тях не бива също да се прекалява, де, защото много запичат.

# 682
Аха аз разбрах проблема хахаха мама си призна Grinning
Готвила на Джина някакво "було" или нещо подобно - по-тлъстичко, което момичето ми не е успяло да преработи.
Майка ми е голям купон, хем се прави, че я дразни, хем като я погледне с нейния "кравешки-умилителен поглед", мама се занася до кухнята и гледа какво малко да сготви, като добавка към гранулите, за да е доволна и щастлива, кокона Джина.

# 683
  • Sofia
Какъв е този измислен сайт Зоофаст? Гледам, че хората често поръчват от него, а и само там имаше малка разфасовка Акана, та рекох да поръчам. Но за поръчка от 11лв ми дава 18 лв доставка?!? Така ли е по принцип?
Тези които сте на Акана - от къде поръчвате?  newsm78

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 11:11 от savina_33

# 684
  • София - Рим и обратно
Но за поръчка от 11лв ми дава 18 лв доставка?!? Така ли е по принцип?
Тези които сте на Акана - от къде поръчвате?  newsm78
От зооплюс. ако искаш малък пакет обаче, май и там ще ти начислят доставка. Е, няма да е 18 лв... Над 59 лв е безплатна. А защо не провериш в магазини Стефанов? Там продават Акана и може би имат насипна или в малки пакети.

# 685
Зоофаст и зооплюс доставят съответно от Полша и Германия и е нормално при малка поръчка доставката да излиза по-скъпо. И двата сайта имат безплатна доставка при определена сума.
А магазините на Стефанов много ме дразнят, не стига че доставката им е след пет работни дни, ами на четвъртия все звънят да кажат, че някои неща в поръчката ги нямат налични.

# 686
  • Sofia
Проверих. Никъде не намирам 340 гр. Най-малкото е 2кг, а да купя 2 кг и да се окаже, че отказва да ги яде.... Ама май нямам много избор.
В Зооплюс е 4.90 доставката, което е съвсем нормално. А това че доставят от Полша не е причина да е 18 лв. Поръчвам от доста чужди сайтове разни неща, такива доставки никъде няма.  ooooh!

# 687
Доуточнявам последно за кокалите,че много разтегнахме темата- телешко рагу с гръбначни прешлени,разварени под налягане до степен да мога да ги стрия с пръсти.Остри ръбове нямаше.
Четох статия от ветеринар,че ядейки такива кокали,натоварването за по-чувствителните стомахчета е като да яде пясък . Сварени нямат кой знае каква хранителна стойност Sad Лично за нас сме решили да не го храним с кокали.А предишното ни куче живя 14 години на варени шийки с хляб.

Явно си е до животно. Към суровата храна съм с предразсъдъци .

При едно мазничко свинско рагу ставах по спешност да го извеждам в 5,50 зимата. Сложих му светещата каишка,да го виждам . Разлаяхме кучетата на съседите. Съседката видяла само мигащата светлина. ПОмислила жената,че е извънземно нашествие Simple Smile

# 688
  • София
Проверих. Никъде не намирам 340 гр. Най-малкото е 2кг, а да купя 2 кг и да се окаже, че отказва да ги яде.... Ама май нямам много избор.
В Зооплюс е 4.90 доставката, което е съвсем нормално. А това че доставят от Полша не е причина да е 18 лв. Поръчвам от доста чужди сайтове разни неща, такива доставки никъде няма.  ooooh!
Аз имам Акана Ранчлендс. Ако искаш, мога да ти дам/пратя за проба.

# 689
  • Sofia
Много благодаря, но предполагам че различните видове са с  различен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт