Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 9

• 80 474
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Щом са живели там, те трябва да платят. Както плащат и почистването на общите части. Ползватели са те, не ти. Точно както Aisha е писала.

# 481
  • Софето

Малена, много ми харесва как си направила апартаментите! Много свежо, уютно и в тон.
Бих искала да питам относно пералнята в шкафа - как си решила въпроса относно цокъла пред филтъра й? На щипки ли е сложен или се маха по друг начин?

Благодаря bubkab, за цокъла да ти кажа честно не съм обърнала внимание как е хванат.

# 482
Мишелинчето се завърна! dancing dancing dancing

# 483
# 484
Оххх, момичета, здравейте Kissing Heart Засрамвате ме Relaxed Тук съм от ден-два и ви чета и се каня да мина да поздравя, но Дева ме изпревари  Innocent

Скрит текст:
Форумът ми отнема ужасно много време и понеже не успявам да се самоконтролирам, реших да си замразя акаунта. Обаче като видях, че няма никаква ползва и че губя същото време в четене, реших, че си се връщам Grinning

# 485
Видях те в друга тема, за мебелите, и реших веднага да зарадвам момичетата тук! Simple Smile
Много ни липсваше, Мише! Hug Hug Hug

# 486
И вие ми липсвахте много Hug , а колко пъти посягах към бутона "Отговори", няма да казвам Joy Абе не си е работа без бг-мама Grinning Grinning Grinning

# 487
Как е наемателят? Слуша ли? Simple Smile

# 488
Надявам се е да е добре, че подозирам, че има драми свързани с жена и ми стана мъчно за него. Та се моля да не е преживял много тежко нещата, които мисля, че са се случили Simple Smile Иначе, много ми тежи да се ангажирам всеки месец със срещи за наема и го помолих да го превежда по банков път

# 489
Да, затуй и ние сме по банков път

# 490
Добре завърнала се Hug,
 никакви срещи, всичко по банков път. Аз и да искам не мога да ходя по срещи с малко дете съм, а и да ангажирам наемателя да се съобразява с мен не върви.

# 491
Аз съм улеснена. Едните са до мен, другият идва да ми ги носи.
Никъде не ходя аз. Simple Smile

# 492
  • София
В Младостите - за колко лв може да се намери самостоятелно жилище (нова работа) - без партер/1и етаж и западно изложение?
Мислех и двустайно, да го деля, но за едни 100лв/мес (освен ако не е готин съкилийника и жилището), предпочитам нещо по-невзрачно да взема (в имот.бг почват от 180Е).
Е не някоя дупка, която да мирише на старо или което не можеш да изчистиш (стар паркет, тапети)..

# 493
Аз съм улеснена. Едните са до мен, другият идва да ми ги носи.
Никъде не ходя аз. Simple Smile

Личен редовен оглед и контрол са задължителни.

Имах дълъг период от време, в който не ходех и само следях банковата сметка и после това цивилизовано отношение ми излезе много скъпо като време и енергия: заварих вратите наядени от животно, доста мебели (нови) набутани в мазе, за да се освободяло място за занятия по гимнастика (група водели) и пр. и пр.

# 494
  • София-в сърцата на моите деца
Всеки месец плащам режийните и отивам, влизам вътре и си вземам и наема и режийните. Пълен контрол. Лек поглед на имота ми е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт