Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 9

• 80 474
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
drago_2008, много хубаво се е получило! Поздравления! Пожелавам ти да намериш свестни наематели.
Харесаха ми пердетата в спалнята и подредбата на грантогреса в холо-кухнята.
Моля да ми кажеш лампата в кухненската част каква е и откъде е.

# 466
drago_2008, много хубаво се е получило! Поздравления! Пожелавам ти да намериш свестни наематели.
Харесаха ми пердетата в спалнята и подредбата на грантогреса в холо-кухнята.
Моля да ми кажеш лампата в кухненската част каква е и откъде е.

Дано Simple Smile
Лампата е тази. Има място за 2 крушки. Много красиво стои поне според мен идеално пасна. Трябва само да се има предвид, че стъклото е матирано и приглушава светлината, та взех по-силни крушки. Зависи вече на кого как му харесва да е осветено.
https://bauhaus.bg/plafon-fonsea

# 467
  • София
drago_2008, много ми харесва - стилно и функционално. Интересно ми е какви ще са масата и столовете - може би бели в тон с кухнята, макар че най-лесно се цапат? Дано да имате късмет с наемателите!  

# 468
Да, бели. Столовете са пак бели, със сиво и черно дамаска да преливат с цвета в холната секция.

# 469
  • София
Звучи много добре. newsm10

# 470
drago_2008, много добре се е получило, както и с други ваши обекти.
Успех с избора на наематели. Може би е добре да се сложи воден знак на снимките.
Много ми харесаха бялата кухня и бялата спалня. Би ли споделила какъв е номера на цвета на латекса в спалнята?

# 471
  • Софето
drago_2008, супер е апартамента уютно и свежо. Любоптно ми е повече хора да споделят, как са обзавели апартаментите.
Миналия месец отдадох два двустайни апартаменти в Студ. Град, стана много бързо и лесно, на цената на която исках. Бях пуснала обява и във ФБ, но не бих го направила друг път. Такава злоба, мрънкане ...а доста се постарах, инвестирах повечко и време и пари.

# 472
Такава злоба, мрънкане ...а доста се постарах, инвестирах повечко и време и пари.
ФБ е само за евтини жилища, до 200 лв на помещение. В Студ.град са кафези на тройна на тази цена. Личното ми мнение е, че квартирите в онзи район са масово с ненормални наеми, което не знам на какво се дължи.

# 473
  • София
Аз съм писала до досада тук и описвала нашата случка от преди 2-3 месеца
Ние отдадохме мн бързо 2 жилища без агенции
1то го грабнаха познати на мои познати, още докато се ремонтираше го видяха и харесаха, без обява даже мина
2рото се занимах ..... има няма 1-2 седмици......, olx и ФБ , без агенция пак
Пуснах обяви без телефонен номер, разпитах на чат хората ( във фейса има чат и можеш да огледаш профил и да прецениш човека, olx на съобщения) , звънях от скрит номер ... ъъъ беше #31# и номера после...... май така беше ( потърсете назад го има някъде) ..... и тези които "интервюирах" по телефона и харесах, уредих оглед на място в една събота, през 30 минути
4 огледа реално ( 1-2 ма се отказаха нещо, не дойдоха)
едните наеха кажи речи веднага ( бяха от ФБ намерени, момичета чужденки..... )

Плюха ме във ФБ нещо, някакви кукувици писаха.... ама то е видно че са кукувици..... и не се вързах много ... да си плюят.... те плюят всичко... мода е

Уж , засега няма проблем ни с едните ни с другите, но ще видим , рано е....

# 474
И мен ме плюха във фейса но не се впечатлявам от тъпаци

# 475
  • Софето
Такава злоба, мрънкане ...а доста се постарах, инвестирах повечко и време и пари.
ФБ е само за евтини жилища, до 200 лв на помещение. В Студ.град са кафези на тройна на тази цена. Личното ми мнение е, че квартирите в онзи район са масово с ненормални наеми, което не знам на какво се дължи.
60кв чисто за 750лв
Ето:1 и 2

Не знам за какви кафези пишеш и кое му е високо на наема, а за 200лв може един гараж да вземат.

# 476
60кв чисто за 750лв
Ето:1 и 2

Не знам за какви кафези пишеш и кое му е високо на наема, а за 200лв може един гараж да вземат.
Малена, много ми харесва как си направила апартаментите! Много свежо, уютно и в тон.
Бих искала да питам относно пералнята в шкафа - как си решила въпроса относно цокъла пред филтъра й? На щипки ли е сложен или се маха по друг начин?

# 477
Имам предвид жилищата от едно помещение с всичко в него, 'суперлукс' с наем 500 лв.
Това за гаража не е съвсем вярно, освен ако нямаш предвид само Студентски град. Hands V

# 478
От "Топлофикация" ми звъннаха за неплатена фактура, беше шумно и не разбрах точно за какво. До сега наемателите са си плащали всеки месец сметките навреме, изненадаха се, че има нещо неплатено. Съседите споделиха, че  наистина имали допълнителна фактура за общите части, дялово разпределение. Та, въпросът ми е дали е редно да искам от наемателите да я плащат?

# 479
  • София
Ако са живели в апарт. по това време да плащат.
Нали като са отоплени общите части по-лесно се затоплят и техните стаи.

Общи условия

Активация на акаунт