Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 9

• 80 480
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Принципно избягвам брокерски обяви, но един път се хванах на един по най-смотания начин. Апартаментът беше обявен в Борово, а се оказа, че е в Павлово, но нали не ти казват точния адрес преди да подпишеш бланката им. Само си загубих времето.

# 451
Мацки, този апартамент нали беше на някоя от Вас? На Макарон ли, че не помня? Седи обява за отдаване под наем...
https://www.olx.bg/ad/obzaveden-dvustaen-apartament-hipodruma-so … D368-ID7qbAH.html

Най-накрая пуснах обявата, сега ще видим какво ще се заформи около нас.

# 452
Драго, пусни я да я видим, че ти винаги правиш много хубави апартаменти Simple Smile

# 453
Боже, да, това е моят апартамент...

Звъннах, казаха, че ще го спрат. Направо съм безмълвна... Драго, благодаря, че ми каза, не бих видяла иначе. Не мога да разбера с каква цел - нито е евтин, че да е набирателна обява, нито е кой знае какво като жилище. И не всички снимки са от нашия апартамент. 

Чудесен е станал вашият апартамент.  bouquet Успех!

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 16:07 от Макарон

# 454
Този не е кой знае какво. ММ не ме остави да се изтява до край Sad Тепърва ще го пусна и на други места. Още чакам масата и столчетата за хранене ама вече нямаше за кога да отлагам пускането.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 07:59 от drago_2008

# 455
Този не е кой знае какво. ММ не ме остави да се изява до край Sad Тепърва ще го пусна и на други места. Още чакам масата и столчетата за хранене ама вече нямаше за кога да чакам с обявяването...

https://www.olx.bg/ad/pod-naem-tristaen-do-5-te-kosheta-ot-sobst … D368-ID7qh23.html
Ехе , имаш си икейското комплектче с масата  и столчетата. Една приятелка ме навива да си купя такова за нашия балкон , ама аз харесах едно от Юск.
Хубав ти е , браво !
Макарон , аз твоя го имам за еталон , но ти други снимки ни показа , на масата имаше такива тюркоазени  подложки. Вдъхнових се тогава , та и аз поосвежих моя пейзаж Rolling Eyes по твой образец.
Тези са за бой , хем е трагично , хем смешно ми стана . Ето как се зарибява клиентелата.

# 456
  • София
Е хубав е какво, само мини радиаторчето "боде" окото ! Обаче затуй климатика не дразни ! Аз не обичам климатици плеснати на мястото на картината в хола  Grinning Grinning

# 457
Този не е кой знае какво. ММ не ме остави да се изява до край Sad Тепърва ще го пусна и на други места. Още чакам масата и столчетата за хранене ама вече нямаше за кога да чакам с обявяването...

https://www.olx.bg/ad/pod-naem-tristaen-do-5-te-kosheta-ot-sobst … D368-ID7qh23.html

Благодаря Simple Smile Както и очаквах - много красив. И с много внимание към детайлите. От Айко ли е диванчето?

# 458
Благодаря Ви момичета Kissing Heart

Диванът беше от Лабиринт или от Зона мебели, но навсякъде го има май в различни разцветки.
Yangdze, имаме подово. Климатикът е само да разхлажда. Мнооого е топло зимата в това помещение и без да работи парно.

# 459
Хубав е апартамента, хареса ми.
Дано случите и с читави квартиранти.
Само не ми е ясно защо е с 2 спални?
Ако са семейство с 2 деца напр.

# 460
Не е предвиден за семейството с две деца. Ако някой не го устройва ще търси друг. Няма да имам време да давам избор и да обзавеждам според чуждите нужди. Нито искам да приспадам от наеми. Ако му е писано така ще го вземат.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 10:20 от drago_2008

# 461
Не бях влизала отдавна в темата, ама се сетих за измамни номера по този повод:

http://www.segabg.com/article.php?id=901193

"Схемата на всичките измами е приблизително една и съща. По обява във вестник или в сайт Е. М. публикувала, че отдава апартамент под наем. За връзка с нея посочвала личния си мобилен телефон. В същото време преглеждала и сайтове, в които различни хора търсели под наем жилище във Варна. Обаждала се на търсещите, уговаряла си среща и показвала предлаганото под наем жилище, в което били и трите й деца. Искала и капаро или наем за месец или повече от харесалите имота. Когато наемателите искали да се нанесат, подсъдимата започвала да изтъква проблеми с документите на едно от децата си, които трябвало да изведе зад граница".

# 462
drago_2008, много хубав е станал апартамента. Успех с отдаването. Харесаха ми интериорните ви врати, може ли да ми кажеш къде ги поръчахте и доволна ли си от тях? Ако входната врата е същия цвят ще помоля за координати и за нея.

# 463
Мерси!
Интериорните врати са на Треска. Входната е слагана отдавна в същия цвят е, обаче фирмата вече не съществува.

# 464
Благодаря, drago_2008!

Общи условия

Активация на акаунт