Лакове за нокти - 119

• 76 755
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Красивото червено на СА 923
Скрит текст:

# 166
  • Стара Загора
Страхотен е този КА, Лили. Готова си за 14-ти. Heart Exl
И аз сложих най-накрая тематичен цвят. Хванах в тъмното от кутията с червени OPI-та The Spy who loved me от колекцията за James Bond. Не го бях слагала от доста време, но е много красив!

А последните 3 дни бях с Jessica Casablanca:

Скрит текст:

# 167
И аз сложих една червена Джесика, ще ви я покажа обаче утре на дневна светлина.
Lily, гледам решила си някак дилемата кой от новите да сложиш. Казвала съм и преди, ама ще се повторя😜 много ми харесват ноктите ти в червено!
Ивче, хубави снимки си направила на Казабланката. Аз много исках да го покажа, но не успях да направя ни една качествена снимка.

# 168
Много красиви маникюри Heart Eyes
И аз си купих Казабланката, но още не съм я пробвала Laughing

# 169
  • Благоевград
Обещах да се покажа, този път идея с реализация се получи прилично. Доволна съм Simple Smile

# 170
Чудесни маникюри показвате.
Аз няма с какво да се похваля.По заздравител съм само Simple Smile
Взех си този :)Запачвам да го използвам по схема.

# 171
  • ГОре на черешата...
Лили,  Ивче, красота!

# 172
Ди, заради твоите снимки, снощи седнах да разгледам подробно Джесиките.
Обаче, кажи за акцента, как го направи, не вярвам да е лепенка?  Crazy

# 173
Ди, заради твоите снимки, снощи седнах да разгледам подробно Джесиките.
Обаче, кажи за акцента, как го направи, не вярвам да е лепенка?  Crazy
Скрит текст:
Hug Hug Hug
Aз, лично, харесвам марката. При мен са трайни, четката ми е ОК, нанасят се и се свалят лесно, имат всякакви цветове...какво повече може да иска човек от лак за нокти.
Акцентът е точно готова декорация (лепенка), от най-мързеливите, които се поставят директно Wink
Мъчи ме грип, с температура и всичко останали "екстри". Просто нямах сили да правя нещо по-въртеливо (специално).Отделно миризмата на ацетон в момента ми действа супер зле. Tired

# 174
Акцентът е точно готова декорация (лепенка), от най-мързеливите, които се поставят директно Wink
Ще падна, как пък намери абсолютно същият цвят като лака  Crazy
Оправяй се бързо!

Докато търсех суочове, попаднах на този страшничък маникюр Sunglasses

https://lesgriffesdeluna.com/2015/11/24/jessica-222-winter-berries/

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 10:59 от Lemy

# 175
  • Germany
Прекрасни маникюри отново!

Агент, чудно е наистина това ОПИ!

Арабеск, точно такава декорация мислех да си направя, даже с почти същите стикери, но се отказах в последния момент. Много хубаво ти се е получило, трябва и аз да пробвам.

Ди, прекрасна е тази Джесика! Много й се чудих и на нея, жалко, че не я взех.

Лили, честити придобивки! Много ми харесва това червено на КА.

Аз не издържах толкова време на червено и миналата седмица се спретнах с един перлен розов, даже направо цикламен, Флормар.

https://www.instagram.com/p/BfGPlGfjo_A/?taken-by=chrissie_nails

Лакът е много подобен на Ралица на СНБ, който също имам и много харесвам, но този е с още по-силно изразен перлен ефект. Пошът ми изсъхна доста и отдръпна много грозно лака. Като го разреждате развалят ли се качествата му?

От снощи съм пък с един стар любимец на КА, но не съм снимала още. Ще покажа тези дни.

# 176
Много ми е любим този Флормар, Chrissie! Heart Eyes Имам го, естествено, такова красиво цикламено Grinning

# 177
Показвам ви Jessica passionate kiss, която като че ли ми напомня на Аферата на ОПИ. Не знам дали и вие така я виждате. Ваденките бяха отврат, като минах с топ лака се събраха. Похабих няколко докато постигна този също незадоволителен резултат.

# 178
Оххх, да, имала съм такива ваденки и е изнервям само като се сетя Sweat Smile

Криси, пробвай, не знам дали си личи на снимката ми, но основата под розите не е бяла, а по-скоро мръсно бяло Satisfied

# 179
  • Вестерос
Много е красиво обаче.
Някои ваденки и на мен са ми изкарвали душата, уж са залепнали и като посегна се хлъзгат по нокътя грр

Общи условия

Активация на акаунт