Лакове за нокти - 119

• 76 718
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
И аз загледах Пасионатата, много красива, но я подминах. Взех някои други неща.

# 181
Ако имаше и молекула светлина наоколо можешe и да се види красотата Simple Smile ама няма и за капак моят Самсунг нещо се гаври със снимките:
OPI Vodka & Caviar (абсолютен кеф за ползване, но 3 слоя)

# 182
А аз защо така се влюбих в този непретенциозен телесен цвят, не знам. Зарази ме един GR 17 Caрpuccino. Много ми е комфортно с него Simple Smile
Скрит текст:

# 183
Да се оплача малко Cry Купих си основа на Есенс от Пинк панда за да допълня поръчката до 20лв. С нея лака ми пада на следващия ден като с отлепяща се база, а ноктите ми се цепят.
Скрит текст:

Сега съм с Catherine Arley 689:

# 184
# 185
  • Кюстендил
Само със заздравител.Хайде да се покажем без лак:)ако искате де:)

# 186
  • София
Момичета, днес от Стар неилз ми отговориха че промоцията на Джесика все още е валидна. Може да пишете защо на вас са ви ги дали на редовна цена.

# 187
И аз ще пусна снимка без лак днес или утре Satisfied Само няма да си отрежа ноктите, защото тогава, както каза Осмичка мисля, ще се изплашим взаимно Sweat Smile

По казуса с цените на Джесиките - търсете си правата, дами! Грешката вероятно е на служител при изпращане на пратките, така че...

# 188
Аз пък ще се въздържа от това предизвикателство. 😁 Толкова си мразя ноктите къси и без лак, че не ща никой да ми ги вижда.

# 189
Безлакови снимки? Grinning Ето
Скрит текст:

# 190
Има жени, на които маникюра е красив и без лак, но моят не е от тях. Laughing Аз натюр изобщо не се харесвам, макар да съм ходила така дълго време и дори да съм получавала комплименти.
Последно включване във февруарското предизвикателство с красивата Магдалена Heart Eyes На снимката не се вижда цялата ѝ прелест, но при липсата на каквото и да е слънце два дни, това е положението Crossing Arms
Скрит текст:

# 191
Точо съм само по основа, и се чудя с какво да се лакирам, но не смятам да пускам снимки. От тъмните лакове, ноктите по краищата са леко оцветени, и не е естетично.
Осмичке,  Магдалената си е Магдалена, разкош.
Не ни е било писано да сме заедно с нея Rolling Eyes

# 192
Пу, чудех и се на Магдалената, но защо не в взех. 😒 Ще има да съжалявам до края на живота си.

# 193
Аз много съжалявам, че не се презапасих с Магдалена. Това за мен е най-красивият им холограм на SNB и единствения лак, който съм преполовила. Heart Eyes Много се надявам да го пуснат отново, но едва ли Sad

# 194
  • Prismatica Aerie
Точо съм само по основа, и се чудя с какво да се лакирам, но не смятам да пускам снимки.
И аз така. И съм с докрай изпилени нокти, заради счупване. И ако се лакирам - ще си омажа върховете на пръстите, а нямам време да чистя Confused
А и след показаните перфектни ръце - ме е срам.

Осмичка, съвършено Heart

Общи условия

Активация на акаунт