Лакове за нокти - 119

• 76 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък скъсих ноктите и сложих една истински червена Райна Heart Eyes
Скрит текст:

# 346
Арабеск, да, много нежна перла е.
Холограмът е разкошен! Heart Eyes
Лили, страхотна е Райна! Много ситен брокат ли има, или аз недовиждам нещо?

# 347
Лили, страхотна е Райна! Много ситен брокат ли има, или аз недовиждам нещо?
Да, има брокат, не е много ситен и е разноцветен. Не го улавям на снимка изобщо.

# 348
  • Germany
Моят серум не е черен. Ето този е - https://www.dm.de/trend-it-up-nagelhautpflege-enriching-nail-und … TUP.4010355231789

Арабеск, прекрасно! Мой и аз го имам този холограм.

Лили, чудесен!

Мама на Миро, Димитрова, Ина, много хубави маникюри!

# 349
Lily, ето това е червен лак Simple Smile

# 350
Аз пък идвам да кажа, че напразно се разкарвах до магазина на Чайните. Не работи, да знаете. 😒 Ядосах се много.
Не работи по принцип или си нацелила инцидентно, как мислиш? Канех се да отида и аз до магазина, но все не ми оставаше време.

# 351
Ами вътре не беше опразнено, може би е било инцидентно. Писах им във Фейсбук да попитам, чакам отговор.

# 352
  • София
Излизат, за да разнасят поръчки. Може би към 10 ч сутрин могат да бъдат уцелени. Но ако им звъннете предварително, казват кога ще има човек. Не че съм пазарувала от тях, но ги преслушах 1-2 пъти. Едната девойка дори си беше тръгнала и изяви готовност да се върне заради мен. Отказах, така изкушението ме напусна овреме. Simple Smile

# 353
  • София
От вчера съм с LLUMS.

Редичек е,това е на два слоя. Трябва да пробвам с 3 и върху тъмна основа.Но това не му пречи да е красив не само на слънце,а и съхне бързо.

# 354
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:

# 355
  • София
От вчера съм с LLUMS.
Скрит текст:

Редичек е,това е на два слоя. Трябва да пробвам с 3 и върху тъмна основа.Но това не му пречи да е красив не само на слънце,а и съхне бързо.

Много красив лак, но трудно се улавя карасотата му на снимка. Един от любимите ми лакове! При мен е доста траен. Peace

# 356
  • sof
Великолепни сте! А някои сте толкова нереални, че ви подозирам, че сте профита в маникюра.

Може ли едно техническо питане породено от коментарите. Този Infinite Shine (OPI) е система база-цвят-топ от гелоподобен тип, или полу-гел, ако може така да се изразя (разбирам, че е без "печене" в UV лампа), но базата и топа съвместими ли са с други "обикновени" лакове, ако ще и от обичайните OPI.

Никога не съм имала Chinа Glaze, не ги и знаех дори. Споделете как работи този магазин с намаления, ще пробвам някой цвят и аз пък. За Picture Polish знам, ама не съм се впечатлявала колкото вас от цветовете им; ще се вгледам по-отблизо. За Jessica в разпродажба - малко ми се струва че са Доста отлежали още при продавача, но пък показвате интересни цветове.

Пак Мерси за всички неща които научавам тук!

# 357
Catalano, съсипваш ме с тези ПП Two Hearts Ще се радвам да споделиш с нас колекцията ти на тази марка Relaxed

# 358
  • София
От вчера съм с LLUMS.
Скрит текст:

Много красив лак, но трудно се улавя карасотата му на снимка. Един от любимите ми лакове! При мен е доста траен. Peace
Наистина много красив,но вече на дясната ръка се бели на люспи.А не съм чистила или мила чинии.Издържа 2 дена.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт