Лакове за нокти - 119

• 76 589
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Аа, и аз знаех Grinning

Ари, вземи си sensitive варианта на 8 в 1. Той е без формалдехид. Минах на него и аз откакто разбрах същата новина Joy Ако не ти допадне, поне няма да е голяма инвестиция.
В този ред на мисли, понеже споменаваш, че те ужасява рязането, как ще процедираш като се появи бебето? Много ме тормози мен това нещо....

# 451
Айдеее, Арабеск, и ти ли? Simple Smile Честито, ако е така!

# 452
Ей, верно вие двете знаете отдавана. 🤗

Ползвам калциевия гел на Перфект, доволна съм като цяло, но щом ноктите се чупят значи не е идеален. Знам за изчистената версия на 8 в 1, но колкото пъти го потърся в близкия ДМ, все удрям на камък.

Арабеск,

Скрит текст:
Все се каня да те питам, ама за да не досаждам излишно не те притеснявам. Как върви? 😁 Пиши ми ако искаш на лично да не пълним темата тук с бременни работи. 🤗

# 453
  • София
Скрит текст:
Вчера взех един лак на Llumis от night garden колекцията, на щанда се сетих, че Lily беше писала, че е желе и за миг се разколебах. В крайна сметка любопитството ми надделя, не съжалявам де, много ми допада.

ARIA*, прекрасен маникюр! Успяла си да уловиш красотата на този лак! И бебче ще си имаме в темата! Честито!

# 454
Силки, да, благодаря Grinning

# 455
  • ГОре на черешата...
Охо, какви хубави новини! Честито! Heart
Александра, много нежен лак! И разкошна плочка имаш!

# 456
  • София
AraBesqUe, и на теб честито Simple Smile
И на двете ви пожелавам лека бременност, леко раждане и всичко да е перфектно. Свиква се с дълги нокти и бебе Simple Smile. Ако трябва мога да давам акъл и да помагам /не с гледане, че 3 ми стигат/ Simple Smile

# 457
  • някъде
За Ария знам от други теми, а мисля че и тук към края на лятото или есента стана дума.
За Арабеск не знаех Simple Smile....  честито и на двете
Heart Hug

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 10:40 от D S

# 458
Арабеск, честито и на теб! Flowers Hibiscus
Аз дълги години поддържах дължина около тази на Ивчето например, а по време на бременността ноктите ми бяха станали супер здрави и много дълги, но в момента, в който одрасках малката, отидох до аптеката на болницата, купих си нокторезачка и пила и ги скъсих до дъно. Въобще не ме заболя сърцето, както преди, когато ми се налагаше да ги режа заради счупване. Сега гледам, че другите майки около мен поддържат дълъг маникюр и уж не драскали децата, но при мен не се получава, така че в близките години ще си ходя с къси ноктета.

# 459
Абе, не драскат. Аз имам белег на единия клепач от майка си.
Така че и аз ходех без манинюр като бяха бебета моите.

# 460
  • на последния етаж
Честито, момичета! Здрави бебчета ви пожелавам!  Heart Eyes
Днес вече сложих червено:

# 461
  • Prismatica Aerie
Ариа, Арабеск, честити ви коремчета, мили момичета 🤗🤗 Много спокойствие ви пожелавам.

Лита ❤ кой е лакът? Аз го виждам оранжевеещ 😊

# 462
  • на последния етаж
Лакът е от лимитирана колекция на Catrice преди две години мисля (Women's cut): https://little-things-by-mala-palccica.blogspot.bg/2016/06/catri … ovi-za-nokte.html

# 463
Благодаря, момичета! Two Hearts

Лита, хвана февруари поне Smile

# 464
Честито момичета.Имайте лека бременност и прекрасни бебчета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт