Лакове за нокти - 119

• 76 579
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Germany
Ариа, Арабеск, честито, момичета! Прекрасни новини! Пожелавам ви и вие и бебчетата да сте живи и здрави! Purple Heart

Като бях бременна, се стараех да намаля лакирванията. Първите три месеца общо взето изкарах без лак, а след това използвах база, лакове и топ без вредни съставки. Като цяло доста внимавах с тези неща.
Иначе аз никога не съм поддържала дълги нокти и не ми беше проблем да ги скъся. Няколко дни преди термина изтрих лака (в болниците държат да си без лак по принип) и ги изрязах и оформих до дъно. Отначало ми беше странно, но бързо свикнах и от тогава ги поддържам по-къси, отколкото преди раждането, въпреки, че бебето вече не е бебе. Grinning

Аз тотално предадох червената щафета. Сложих една нова Чайна, която бях купила за подарък, но явно не мога да подарявам лакове, та нея и останалите 2, които бях приготвила, си останаха за мен. Blush
Цветът е много плътен и наситен, покрива и на един плътен слой, но аз предпочитам два тънки. Вече четвърти ден е без забележка. Сложих бързосъхнещия на ГР, но ми се сцепи лакът на показалеца, та затова и сложих Гламакси топа на Есънс на следващия ден, понеже ме домързя да трия. Grinning

https://www.instagram.com/p/BfaQEnUj8Oz/?taken-by=chrissie_nails

https://www.instagram.com/p/BfaQJxljlS1/?taken-by=chrissie_nails

А по въпроса с пилите, аз също използвах стъклена, но наскоро се върнах към хартиените с една много хубава на р2 за фини и цепещи се нокти, от която съм много доволна. Метални никога не съм харесвала.
Основа ползвам на р2, така че не мога да помогна с предложения. Преди ползвах и аз 8в1 на Евелин, но от години не съм. Друга, която ми оправя проблемните нокти, е на Микросел зеления (без формалдехид).
Лакочистител използвам на Ебелин розовия (от ДМ).
Кожичките поддържам с маслото на Евелин 8в1, от което съм много доволна, а сега взех и серума на trend it up, белия, та спрях маслото и мажа от него по два пъти на ден в офиса. Отделно използвам cuticle remover пак на р2, но като свърши, ще пробвам черния серум на trend it up. За съжаление и аз съм от режещите кожички, но се старая напоследък да избутвам и да режа само щръкналото. И все пак често режа повече, отколкото съм планирала, лоша работа си е, но само с избутване при мен не става, пробвала съм, но са ми големи и дебели кожичките. Иначе съм пробвала всички възможни инструменти и се спрях на клещи на Солинген за рязане и избутващ инструмент със силиконов накрайник на Ебелин.

# 466
Използвам обикновен "избутвач" от стандартните инструменти за маникюр за кожичките, нередовно слагам масло, каквото купя в движение, напр. сега съм с Velvet Smooth на Scholl, приятен аромат и консистенция. Никога не режа кожички, намирам го нехигиенично, антисанитарно, варварско и самоунищожително. Знам и че някои си въобразяват, че като си изрежат пръстите и ще им изглеждали нокътните плочки по-дълги?!, но аз съм човечка от друго поколение и не го възприемам като метод.
По препоръка от тази прелестна тема ползвам Евелин 8-в-1 и съм удовлетворена. Ползвала съм такива продукти на Mavala, Microcell 2000 и OPI и като че ли имат ефект Докото ги ползвам; всички си съдържат формалдехид. Ноктите ми са печално разслояващи се, карам преходна възраст, пия си лекарствата и пр., но очевидно трябва всякаква поддръжка за организма в тоя период. Предполагам, че и Zoya предрагат такъв продукт, мойта политика е да ги редувам.
Лакочистител ползвам всякакъв.
Picture Polish е супер, може би понеже всички са с блещулки не съм взела нито един; но сега ще избирам. Имате великолепни колекции!
По отношение на разслояването ( може и да е коментирано някъде вече), не се режат ноктите нито с ножички, нито с нокторезачки, а само са пилят. При това изпиляването да е само в една посока. Не се пили на ляво и на дясно, а само в едната посока. Дано го обясних разбираемо.
П.С. Видях клипчето на Агент, ама късно.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 12:11 от 4eri.

# 467
Пропуснах, Ди, красота,  както винаги.  Simple Smile
Lemy, Amiamo, благодаря ви Hug Hug Hug

ARIA*, AraBesqUe, леко бременеене, много положителни емоции и страхотни бебчета на финала bouquet

# 468
Мм, Криси, много хубаво ти стои този цвят, и тези ваденки, чудни.
Аз моите нокти ги отрязах, този път до дъно, до колкото е възможно. Сега се чудя да се лакирам, или малко да ги оставя да си починат.

# 469
  • Бургас
За Ария знам от други теми, а мисля че и тук към края на лятото или есента стана дума.
За Алабеск не знаех Simple Smile....  честито и на двете
Heart Hug
Честито и от мен на двете момичета.Purple Heart

# 470
  • В полите на Пирин планина
Аз моите нокти ги отрязах, този път до дъно, до колкото е възможно. Сега се чудя да се лакирам, или малко да ги оставя да си починат.

О, Леми, ти не си се показвала с къси нокти!

# 471
  • някъде
Сега видях, че съм допуснала неволна грешка Kissing Face Арабескче, ще ме извиниш, но така е като бързах сърцата да сложа Kissing Heart
Ох, Криси, разкошно Heart Eyes
И на Лита много ми хареса плочката и маникюра Hug
Леми искам и аз да я видя с къси ноктета Blush

# 472
Няма проблем, случва се Simple Smile Благодаря още веднъж за позитивните пожелания!

Пъъъъък да ви кажа, аз пиля с метална... в двете посоки Sweat Smile Не казвам, че е правилно, просто ми е удобно Smile

Леми, давай късите нокти да ги видим Simple Smile

# 473
Ще покажа, като се лакирам.

# 474
Никога не съм имала проблеми с ноктите заради начин на пилене, изрязване с нокторезачка или каквото и да е, освен след 4-те пъти, в които съм била с гел. Ползвам картонени и метални пили, и режа с нокторезачка. Пиля яко с една картонена, раш пила направо, защото няма скъсяване иначе, ако реша да намаля с пилене. После оформям с по-фина метална пила. Ноктите ми не се цепят, не се разслояват, не се чупят, дебели и твърди са като черупки. А със стъклена пила не мога нищо да направя. Вероятно заради дебелината на ноктите ми, тя почти нищо не отнема от тях. Все едно търкам с нещо почти гладко и си е мъка. За кожички ползвам клещи. Изрязвам, защото го правя от години, няма връщане назад...

# 475
Щастлива бременност на бъдещите майки!
По ваша препоръка днес вече се сдобих със зеления лакочистител на Лили, само че новата партида. Ще го видя колко е мазен.
Също и заздравителя на Евелин 8 в 1 SENSITIVE.
Сhrissie много красиви нокти!
Би ли споделила пилата на р2 от къде я поръчваш?
Аз от безброй години използвам маслото за кожички и нокти на Икаров. Без него немога
4еry много хубав съвет си дала за пиленето. От две седмици се старая да го спазвам.
Досега винаги в двете посоки съм го правила.

# 476
  • Germany
Много ви благодаря, момичета!

И аз пиля в двете посоки, защото така ми е по-лесно и бързо, но и аз съм чувала за пиленето само в едната.
Вярно, че можем да щадим ноктите, като внимаваме за такива неща, но според мен всичко е до голяма степен и до самите нокти.

Продуктите на р2 си ги купувам от ДМ, но доколкото знам, ги няма в България за съжаление.

Леми, нямам търпение да те видя с къси нокти!

# 477
  • Вестерос
Арабеск, честитоо!!! Simple Smile

# 478
Ария, Арабеск - честито Simple Smile))) Леки и прекрасни бременности да имате!
И ако чакаме момиченце/а - почвайте да събирате за лаков чеиз Wink

Лита - прекрасно!!!
И аз да добавя един червен според ОПИ и доста оранжев според мен лак Simple Smile Но вярно че, че доста се мени на различна светлина - понякога не е маково оранжев!
OPI Meet My "Decorator"

Проклетото Живанши ми боядиса ноктите Sad(((

# 479
  • на последния етаж
Красота!

Общи условия

Активация на акаунт