ТЕРМИНИ 2006 ГОДИНА

• 12 988
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
Тази седмица в праламента ще се гласува да се гледа само един месец преди излизането в болнични на колко те осигуряват и да се плащат 315 дни 90 %, така че всички се надяваме да го приемат.

# 121
Здравейте на всички мами Hug Аз съм Владимира на 26 год. от Варна.Моят термин е на 28.12.2006 год.Чакам с голямо нетърпение тази дата,за да гушна моето бебче което ще е момченце.Ще се радвам много ако ми пишете.Целувам ви.

# 122
Здравейте и от мен мами.Най-после реших и аз да драсна някой ред,малко съм позакъсняла но по добре късно от колкото никога Joy.Аз съм от Добрич ще си имам първо бебе,момченце и се казвам Светла.Терминът ми е на 04.09.2006г.Естествено ще се радвам да ме включите във вашия списък Praynig.Ами това е за сега.Леко бременеене.

# 123
Привет и от мен на всички мами!!Nikol 5, виждам,че мен не си ме включила в списъка с ноемврийските мами....... Sad
Целувки на всички

# 124
# 125
Здравейте, казвам се Вяра от Русе и терминът ми е на 19 Октомври. Simple Smile

# 126
Zdravejte i ot men Simple Smile Radvam se da vi vidja vsichki i da se vklucha v grupata na bydeshtite shtastlivi mami   bouquet Az sym Ani, 25 years ot Sofia, s termin - 27.12 Simple Smile Vse oshte ne moga da spodelja toj ili tja, no se nadjavam skoro da moga da se vklucha i az po temata Simple Smile Leka bremennost na vsichki  i do skoro  Mr. Green

# 127
Привет на всички бъдещи мами и от мен - Калина от Варна на 31 години.  Simple Smile С радост се присъединявам към вас, чакам момиченце, второ бебе  - терминът ми е на 21 Декември 2006. Лека бременност на всички  Simple Smile

# 128
Moiat termin e na 26 septemvri-parva bremennost i 6te e momi4ence preggo preggo

# 129
zdraveite i ot men. Kazvam se Simona na 20god. sam, terminat mi e za 09.12.06 i shte bade momchence

# 130
zdraveite i ot men. Kazvam se Simona na 20god. sam, terminat mi e za 09.12.06 i shte bade momchence.
na gorniq red pak sam az prosto bqh zabravila da se registriram  Embarassed

# 131
Изчетох куп статии и публикации в сайта, вече не съм "новак", а още ни няма в списъка с бебо! Е, очаквам дъщеричката си на 01.10.06 - първо бебе!  stork-girl Поздрави на всички ви и да посрещнете едни здрави и красиви бебета! newsm51
p.s. Поздравления, Nikol5! newsm10

# 132
  • Варна
и мен ме пишете при момите  Blush ще си имаме госпожица reverance stork-girl

# 133
Privet i ot men.Kazvam se Kamelia i sy6to o4akvam v na4aloto na dekemvri parvoto si bebe-6.12.-momi4e  ylinfant  1stroller

# 134
Здравейте,
аз май малко съм позакъсняла, но се надявам да ме приемете! От Търговище съм и терминът ми е за 04.09. Това е първото ни бебе, но все още не знаем пола му, защото все се крие!Но колкото и да се крие съвсем скоро ще го видим, няма къде да отиде Hug
Леко бременеене и още по-леко раждане на всички! Joy

Общи условия

Активация на акаунт