Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са термините на бременността на някои от майките във форума?
Каква информация се споделя във форума относно гаденето и повръщането по време на бременност?
Каква информация се споделя във форума относно помощта при раждане на второ дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са термините на бременността на някои от майките във форума?
-
Каква информация се споделя във форума относно гаденето и повръщането по време на бременност?
Във форума се споделя информация за гаденето и повръщането по време на бременност. Някои мами споделят, че гаденето и повръщането са често срещани в първите месеци на бременността, като някои може да продължат до края. Отделните майки споделят лични преживявания и опит, подчертавайки, че всяка бременност е различна и симптомите могат да варират при различните жени.
-
Каква информация се споделя във форума относно помощта при раждане на второ дете?
-
Каква информация се споделя във форума относно създаването на тикер за бременност?
-
Каква информация се споделя във форума относно представянето на мамите и техните термини на бременност?
,не знам,ако греша,простете ми.пиша доста късно,защото просто никакво време не ми остава,не мога да се наспя,камо ли да седна пред компа.
със синът ми Костадин, който се роди на 30.09.2006 и да ви пололя да ни присъедините в общия списак. Благодаря!