Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро! Hug

Даниииии Hug, къде изчезна?

Допълнителни разяснения по вчерашния фраг:

https://bg-bg.facebook.com/selinsekerci/videos/1920844441577817/

Хубав петъчен ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 09:38 от lia-martin

# 331
Много ме дразнят с тия разяснения на фрага. Виждаме и сами, не е нужно да ни го разказвате  Crossing Arms

Да отразим все пак Бирдже от вчера  Heart Eyes

# 332
Привет, момичета!  Hug

Тери, мерси за цветната Бирдже. Хубава, нежна, ефирна жена е. Свикнах й вече с татуировките. Свикнах на всички с татуировките вече аз, а как мразя някой да си рисува тялото. Тялото обаче си е тяхно, да го правят каквото искат. А аз като нямам избор, свиквам!  Grinning

Лия, тук съм! Ама след чудесната серия всички млъкнаха в темата и аз реших да млъкна. А така ми се искаше повече хора да споделят как намират опитите на Ферхат да се промени, какво мислят за промяната, сюжета, ама йок. Само Дафне го намери за смешен и още един, двама казаха, че са доволни от Ферхат.

Сега 4ти епизод на Черно море за теб специално в спойлер:
Скрит текст:
В този епизод нямаше много действия, беше "психологичен" епизод.
След като обвиниха девойката, че е имала любим изсред гардовете на мъжа си, нейният закрилник реши, че тя е жена, която се възползва от мъжете, за да намери помощ. Тя обаче не каза, че това е брат й, защото знае, че ако Тахир (закрилника) продължи да я закриля, мъжът й, който в момента е все още задържан заради нейната жалба, ще го убие щом излезе от затвора. Но и двамата страдат - тя, че Тахир продължава да е добър с детето и че то се привързва към него и трудно ще се разделят, а той е ядосан, че тя не е с чисто минало.

Подготвя се нейното заминаване за Русия през Грузия от Мустафа, брата на закрилника, а копоите на мъжа й следят всички и разбират за плана.

Без да влизам в подробности, девойката Нефес оттегля жалбата срещу мъжа си, Тахир и приятел я съпровождат до Грузия, където я качват на лодка, но се оказва, че мъжът й се е договорил с посредниците и тя отново попада в ръцете му.

Ключовият момент бяха нейните думи към Тахир - Вече не съм ли принцеса, която заслужава да бъде спасена? Насилието обаче е същото насилие, Ведат (насилника) е същият Ведат. (Дори и да съм имала любим, който е искал да ми помогне и да съм била невярна на мъжа си - което разбрахме, че не е истина.)

След което Тахир й се извини, че я е обвинявал за любимия и че е наговорил глупости, че нямало да бъде като предишния и да бъде убит заради нея.

Тахир се сгоди за жената, заради която ще получат финансова помощ от баща й. Обаче бащата на годеницата сега настоява за сватба, иначе няма да даде и грош. Та примката се затяга около закрилника. Насилникът вече е на свобода, защото част от сделката да не закача Тахир, беше Нефес да оттегли жалбата. Но Ведат, насилникът, няма да се спре. Той е психопат, отмъстителен, така че да видим какво ще стане сега със сделки, уговорки, сватби, отмъщения. Нефес и детето отново са в ръцете му.

Спирам дотук. Спасение за Нефес щеше да има, ако Ведат беше останал в затвора, но заради бизнес договорки, натиск от хора и други неща, влязоха в договорка с него. Грешка, голяма грешка. Това им каза и адвокатката. За такъв само затвор. Това беше посланието на тази серия. И също семейството на Тахир се отказа да я брани, след като научи за любимия, което беше другата грешка. Още едно послание на епизода - ако ще браниш жена от насилие, не брани само тази, която е безгрешна. От закрила имат нужда и тези, които са сгрешили и може да имат отчасти вина за насилието. Но насилието никога не е правилно и оправдано.

# 333
На мен пък ми хареса Ферхат и опитите му да угоди на Аслъ. Казвам опити, защото той пак си беше дърво и то от най-големите. Сцената с пръстена и сцената с преметнатата му ръка ,която не знае какво да я прави си бяха дивогорско сладурски. На мен ми беше ок, но Дафне го е видяла по друг начин.

# 334
На мен пък ми хареса Ферхат и опитите му да угоди на Аслъ. Казвам опити, защото той пак си беше дърво и то от най-големите. Сцената с пръстена и сцената с преметнатата му ръка ,която не знае какво да я прави си бяха дивогорско сладурски. На мен ми беше ок, но Дафне го е видяла по друг начин.
Голям сладур, нали! Как се чуди как да говори за себе си, как да изкаже чувствата си. Но и Аслъ е толкова зряла, мила, търпелива.

Тя Дафне май специално говореше за сцената с родилката, да не се окаже, че я цитирам неправилно де!

Викали му "Ферхат желязната хватка" (буквално Ферхат белезниците) като малък, щото като играели, хванел ли някого, не го пускал. Та и сега така, хвана Аслъ и няма да я пусне до края. Докосна ме серията много, много хубава и плавна промяна в образите прави сценаристът. За моя вкус, разбира се.

# 335
 Hug

Що така всеки започна да се дразни от нещо? Тери Hug, аз на моменти съм такава разсейка, че на мен тези допълнителни обяснения често ми помагат Joy Joy Joy Особено в свободните минути между много работа...направо ми се набиват в очите и ги помня newsm78

Дани Hug, как да пиша за серия, която не съм гледала още?! Така и така не успях, та съм решила този път да изгледам хубавата серия с бг-буквички newsm78 Сиреч утре или в неделя.....по-късно ще си изчета и домашното за Черно море, но да знаеш, че съм ти много благодарна за разказите! love001

Снимки от снимачната площадка на ЧБЛ, интересно, какво ли коментира охраната?

# 336
Peace

Нямаше да е естествено да не е дръвце  Peace

# 337
На мен ми е естествено това поведение на Ферхат.. Да има лека неловкост, очарователна срамежливост.
Някой беше казал, че това са големи хора правили вече 3-4 пъти секс ( всъщност само два пъти) и не е естествено така да се притесняват.
Но сега са заедно за пръв път с открити души. Първите пъти бяха провокирани от други неща/събития/емоции, а сега емоционални разговори. Ферхат се отпусна да говори, да споделя .. за пръв път остават сами за толкова дълго.. и ва това той се смущава и сякаш пак ще им е за пръв път. Според мен е естествено.

П.с. жената на Тимур( Абидин ) се скъсва да лайква коментарите под публикациите му

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 15:36 от morella allan poe

# 338
 wavey

Да си кажа за мен относно споделянето във връзка със сериала.
Значи аз по време на сериите когато гледам онлайн коментирам, след това като ги изгледам на руски също се изказвам кратко и ясно.
Въобще не ми се пишат литературни анализи, съжалявам.

# 339
wavey

Да си кажа за мен относно споделянето във връзка със сериала.
Значи аз по време на сериите когато гледам онлайн коментирам, след това като ги изгледам на руски също се изказвам кратко и ясно.
Въобще не ми се пишат литературни анализи, съжалявам.
бенде  hahaha

# 340
Аз не се дразня на нищо бе. Всеки ще пише колкото си иска, разбира се. Просто си писах два дни сама и се изказах. Аз или мълча, или говоря много - не умея по средата. И за да не ставам досадна и само аз да бърборя, мълча. Не упреквам никого.     Kissing Heart

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 16:08 от Дданни

# 341
Вижте колко са очарователни Heart

https://www.instagram.com/p/BfQjYOJAJoT/

# 342
Аслъ неусетно го беше хванала първа за ръка още в първите серии, когато бяха на вечеря цялото семейство в ресторанта. При нея оттогава се зародиха чувствата ѝ, че не може да си контролира ръката.

# 343
морела , мерси 4е си сложила този момент -това намигване на фери много и хареса

/и убийствените погледи между намък и абидин също/

тигаса, според мен са от още по рано - след операцията на момичето  , тя потърси близост с него , може би беше инстинктивно ,

# 344

newsm10

Най-популярните актриси и актьори (според Somera) за периода 15 януари - 15 февруари 2018г.

Бирдже   - 1 място 🌟
Ибрахим  - 2 място 🌟

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:02 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт