Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Много сладко се смущава до нея, от смеха й. Диалозите са супер, чакам ги на български, за да се потопя в целия им разкош! Grinning

А след фрага онази вечер чак ми се дощя да повтарям и аз на моя мъж колко много го обичам. Толкова сладко Аслъ каза на Ферхат колко много го обича. Ама викам да почакам, ще му го кажа друг път, когато ми идва отвътре, без външно вдъхновение и да не е копи-пейст!  Grinning

# 346
Дани Hug едва ли и Аслъ и Ферхат ще си  казват всеки ден много те обичам, ако поживеят над 10-тина годинки заедно Joy Joy Joy

# 347
Аз даже никога не съм го казвала, но явно просто темперамента на Аслъ е такъв и най-вече защото Ферхат има нужда и това е част от лечението. Simple Smile
Много харесвам и аз неговите погледи към нея още от първи епизод.. как я гледа само..
Напоследък и тя него и определено го смущава.. в последния епизод, когато се бяха прегърнали той й каза '' добре , не ме гледай в очите, гледай напред.''

# 348
Дани Hug едва ли и Аслъ и Ферхат ще си  казват всеки ден много те обичам, ако поживеят над 10-тина годинки заедно Joy Joy Joy
Нали, аз затова пропускам дни, но обичам да си го казвам де. Особено когато си го заслужава!  Grinning
Затова харесвам Аслъ, защото говори за нещата между тях, защото обича да изясни всичко и прилича малко на мен в това отношение. Не се цупи, не се обижда, не чака той да се досети, а говори открито. Темперамент, както казва Морела.

Морела, как я гледа само, нали! Хареса ми как я гледа и когато тя отнасяше сготвеното от кухничката, а той се бавеше още там и погледна след нея. Поглед, който казва "Нима тази жена е моя, нима ме обича. Боже, не мога да повярвам и не мога да сваля очи от нея, от чара й, усмивката й, чувството й за хумор. И аз говоря с нея, разказвам й за затвора, за казармата. Буден ли съм, сънувам ли?"

# 349
Чак сега разбрах какво е казала Бирдже снощи на наградите на GQ за най-добър мъж на 2017 г.

https://vk.com/video469746707_456239077

Скрит текст:
— Есть хорошо продвигающийся сериал.
— Что?
— Отлично продвигающийся сериал есть у вас.
— Да да, именно. Наш сериал отлично продвигается. Рейтинги хорошие.
— Перевернули совсем историю.
— ...?
— Историю совсем перевернули говорю.
— Да да, ну эта история такая.
— Ты полюбила свою роль?
— Разве могу не полюбить?
— Ну как-бы, чтобы не было, после некоторого времени вживаешься да в роль.
— Да, конечно.
— Это долгая работа.
— Без любви (к своей работе), не возможно же это сделать (вжится в роль).

# 350
Чак сега разбрах какво е казала Бирдже снощи на наградите на GQ за най-добър мъж на 2017 г.

https://vk.com/video469746707_456239077

Скрит текст:
— Есть хорошо продвигающийся сериал.
— Что?
— Отлично продвигающийся сериал есть у вас.
— Да да, именно. Наш сериал отлично продвигается. Рейтинги хорошие.
— Перевернули совсем историю.
— ...?
— Историю совсем перевернули говорю.
— Да да, ну эта история такая.
— Ты полюбила свою роль?
— Разве могу не полюбить?
— Ну как-бы, чтобы не было, после некоторого времени вживаешься да в роль.
— Да, конечно.
— Это долгая работа.
— Без любви (к своей работе), не возможно же это сделать (вжится в роль).

Добре де, а тук не спечели ли Ибрахим... защо не беше той там да го наградят? не разбирам...

# 351
Морела Yum, май друга награда чакахме.....не на сп. GQ

# 352
Аз гласувах в толкова мнгоо анкети и накрая той винаги беше на първо място... че си мислих, че и тази е взел.

# 353
Лия, благодаря за превода на руски. И още неща каза. Питаха я, мисля, иска ли да снима филм през лятото (точно въпроса не чух, но от отговора останах с впечатление, че това е въпросът) и тя каза, че и се иска хем да снима филм, хем да почива. Каза, че от началото на сезона много работи и иска да си почине хубаво. Обича да прекарва време със семейство, приятели, да ходи на любими места и още неща каза, но гледах откъси на парчета, а не в цялост репортажите и това запомних. Така ги слагат в Инста.

Много е мила и естествена. Има някаква ефирност и аристократичност в нея, докато в същото време имаш чувството, че гледаш някое хипи, което за малко се е напъхало в елегатна вечерна рокля. Някаква свобода на духа и липса на суетност излъчва, докато в същото време се движи грациозно и артистично.

Аз изобщо не гледах церемонията, не знам кой какво е спечелил. Ще взема да погледна в нета кой какво е спечелил.

# 354
Аз гледах церемонията, беше скучна и кратка.
SET

# 355
леле абидин  колко е сърдит /на снимката /

# 356
Аз гласувах в толкова мнгоо анкети и накрая той винаги беше на първо място... че си мислих, че и тази е взел.
Ония награди бяха от интернет гласуване....на  някаква независима мониторингова агенция , но не се състоя награждаването....Както и предполагах... А тези са на едно модно списание.....повече светска шумотевица, ...Миналата година Киво беше мъж на годината, без никакви изяви..даже тогава писах, .че по милост са му я дали, щото  главната редакторка на списанието е приятелка на жена му...не са ясни критериите...Бирджето много добре стоеше пред камерата...и по-красива отколкото във филма...

# 357
да се включа с питанка....новият персонаж ли беше този, който открадна телефона от колата (съответно айхан на него звънеше)?
ако е вярна информацията, че той ще преследва аслъ става интересно

# 358
да се включа с питанка....новият персонаж ли беше този, който открадна телефона от колата (съответно айхан на него звънеше)?
ако е вярна информацията, че той ще преследва аслъ става интересно

И аз да довърша питанката... На Ферхо там ли му откраднаха пистолета, щото се точеше да вземе друг от Дилсиз... Що ми се струва, че ще го вкарат в беля с този откраднат пистолет... newsm78 Може да инсценират някое престъпление с него и хоп!... Ферхо ще е на мушката... Пък той, милият, вече нали ще се променя..... Heart Eyes

# 359
То това оръжие е незаконно 100 %  hahaha
Щом е толкова спокоен, значи няма проблем  Mr. Green

Аз се питам дали Джуньо има още 1 копие на записа с убийството  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт