Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
https://twitter.com/harbiye1923/status/961934214353637376

Вижте го само Ферхат какъв е учуден -  "И къде е твоят дом?" към Аслъ, когато тя му каза, че е завела Гюлсюм в дома си. Хм, не ти стана приятно като ти каза, че си има дом, нали? Че има нещо, което е нейно, но не твое. Ами бягай още, Ферхат Аслан, заканвай се да се разведеш, пък после питай къде е нейният дом.  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 61
Тази седмица няма да има втори фрагман.
Скрит текст:

# 62
Правим, струваме, всички казваме, че промяна за Ферхат е възможна. Едни си я обясняват с първите седем години, други с това, което Ферхат демонстрира като характер в настоящето, трети с двете, всички ние с Аслъ - така че чакаме да видим как ще настъпи промяната във Ферхат. И какво промяна това ще наложи в Аслъ, защото неговата промяна непременно ще мине през промяна за нея. В процеса на неговата промяна забравяме да видим нейната промяна, но засега нейната промяна за мен е приемлива, затова не я коментирам много. Да видим ще се наложи ли на Аслъ да направи нещо, което за мен ще е неприемливо!
Не ме бройте мен...всички герои се променят и са различни в сравнение с началото на сериала. Под влияние на обстоятелствата от историята...Ферхат не прави изключение.  Но  генерална промяна не очаквам...Треят заблуждава и е подарък на асферките за 14/02/. Но като гледам пак не са доволни...искат още промени...

# 63
Правим, струваме, всички казваме, че промяна за Ферхат е възможна. Едни си я обясняват с първите седем години, други с това, което Ферхат демонстрира като характер в настоящето, трети с двете, всички ние с Аслъ - така че чакаме да видим как ще настъпи промяната във Ферхат. И какво промяна това ще наложи в Аслъ, защото неговата промяна непременно ще мине през промяна за нея. В процеса на неговата промяна забравяме да видим нейната промяна, но засега нейната промяна за мен е приемлива, затова не я коментирам много. Да видим ще се наложи ли на Аслъ да направи нещо, което за мен ще е неприемливо!
Не ме бройте мен...всички герои се променят и са различни в сравнение с началото на сериала. Под влияние на обстоятелствата от историята...Ферхат не прави изключение.  Но  генерална промяна не очаквам...Треят заблуждава и е подарък на асферките за 14/02/. Но като гледам пак не са доволни...искат още промени...
И аз мисля така, даже го написах веднага след фрага.
Аз не вярвам в промяната в хората(в опитите за промяна вярвам обаче).
В зависимост от обстоятелствата и ситуациите в които попадаме просто показваме различни черти на характерите си за които дори ние самите може би не подозираме, че притежаваме(според мен).

# 64
Фрагманът още не го знам каква птица е, затова изобщо не го броя в сметките, когато разсъждавам ще се промени ли Ферхат или не. И изобщо не ме вълнува дали Ферхат ще качи Аслъ на моторетка, дали ще й полива в банята, дали ще се сгуши с нея на дивана. Това са само детайли от пейзажа. Мен ме интересува целия пейзаж на живота му. Черна нощ ли ще бъде или ден! А от това, което виждам във Ферхат, той си е "променен" по начало - в него има всичко, което искаме да видим един ден чисто и ясно, само че не е намерило начин да се изяви. Така че аз вярвам, че Ферхат ще намери начин да покаже това, което е вътре в него и това няма да е промяна, а ще е показване на нещо, което вече съществува.

Някои от вас са си казали, че Ферхат е килър, самотник, емоционално осакатен до степен, до която не може да бъде друг. Щом тази история ви харесва с такъв герой, добре. Но моят герой Ферхат не е нищо от това, което изредих. Моят герой Ферхат е такъв, че жена като докторката да го обикне, да види доброто в него, да пожелае да сподели живота му.

Ох, ама наистина се уморих да си защитавам Ферхатчето. Ще се спра вече! Наистина! Каквото искате си пишете вече за него, за мен е бял дори сега, когато е толкова черен!

Хайде, прегръдки, че да не излезе, че съм ядосана нещо. Не съм, просто съм си влюбена в героя и не го виждам като някои от вас!
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

А, да попитам нещо. Казвате, че Ферхат не може да се промени. Искате да кажете, че не може да полива с тасче на жена си в банята ли, че не може да я метне на моторетката ли, че не може да се сгуши с нея на дивана ли! МОЖЕ!

Искате да кажете, че непременно ще иска цял живот да е убиец и да убива ли, че цял живот ще иска да бъде дясната ръка на човек, когото не уважава ли? Искате да кажете, че не може да види доброто и надеждата, които Аслъ му предлага и не може да пожелае да промени живота си ли?

МОЖЕ! Аз мисля, че може всичко това! Не знам за вас кое е невъзможно и ако е невъзможно, какво всъщност очаквате от сюжета! Да го видите как затъва ли, как отхвърля любовта ли, как остава манипулирано вярно куче на Намък ли? Как не прощава на майка си цял живот ли? Това ли е съдбата, която чертаете за Ферхат! Защото казвайки, че няма промяна, казвате, че това ще бъде животът му и той не може да избяга от това!

Хайде пак прегръдки -  Hug Hug Hug Hug Hug щото не съм ядосана и е ваше пълно право да мислите така и да гледате историята на такъв безнадежден убиец и да ви харесва. На мен такава история не ми се гледа.

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 18:33 от Дданни

# 65
Има една фраза "Като на кино". Така, че всичко може да стане "като на кино".

# 66
Да се допълня...Няма мъж, който да се отвори към една жена или промени, както желаете/...ако тя му се дзвери и крещи както Аслъто от последната сцена.,,,освен ако не направят героя ни тряпка...Истерията на Аслъто беше единствено и само заради развода. Истерия на наранена жена...Обвиненията, които изрече са абсолютно несъстоятелни...точка по точка, оборими....не се бил смял, да взима  пример от нея, от брат й и Абидин, държал хората на дистанция, за митичното блато, в което е и самата тя... ...просто, не е доволна, че не й обръща достатъчно внимание като жена...вижте, как се е насмяла в трея...има ли някой да твърди, че Ферхат за една серия е излязъл от блатото..та  Аслъто е толкова щастлива..

# 67
Ако Ферхат направи тези малки промени, за които го обвинява Аслъ, това е началото на кардиналната промяна, която Аслъ иска. Но ако Ферхат затвори себе си за всякаква промяна, тогава надежда йок. Аслъ е доволна не само защото получи близост, а защото има надежда! (във фрага, ако е реалност!)

Права е за всичко, което каза на Ферхат, защото пътят към промяната тръгва от смелостта. Ти може да носиш в себе си доброто, но ако нямаш смелост да го покажеш, файда йок.

# 68
Като публика сме получили достатъчно доказателства, че героят ни е смел...даже безразсъдно смел...така, че Аслъто може да си говори, какво си иска...

# 69
Смел в мъжките работи, но не и в любовта и близостта, за която не се чувства достоен. Това са две различни неща. Затова във фрага казва "За пръв път се уплаших. Наистина за пръв път." Смъртта не го плаши, говори за нея с пренебрежение. Но го плаши любовта.

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 19:07 от Дданни

# 70
Смел в мъжките работи, но не и в любовта и близостта, за която не се чувства достоен. Това са две различни неща. Затова във фрага казва "За пръв път се уплаших. Наистина за пръв път." Смъртта не го плаши, говори за нея с пренебрежение. Но го плаши любовта.
Точно, търси си нещо, иска повече внимание към нея...като жена...Нали това искам да кажа и аз...В случая блатото е без значение...

# 71
Всичко хубаво, само не мога да разбера , защо искате Ферко да стане пуфлю. Моя баща никого не е убивал, но по държание беше горе долу като Ферхат. Не говореше, не се смееше, не показваше любовта си, командореше ни, винаги се случваше това което той иска, никога не подари подарък на мама, на мен или сестра ми, не се обясняваше за действията си, дори викаше по същия начин тръгвайте. Не ни е галил, въобще много прилича на Фери , но при нас нямаше драма от това, не може всички да се ххилят, да показват любовта си и да бъдат такива каквито ние си ги представяме. Защото Аслъ, точно това иска, Ферхат да бъде еди какъв си, но ако го обича, ще го обича такъв какъвто е, а пък той ако пожелае може и да се опита да се  промени

# 72
Точно, търси си нещо, иска повече внимание към нея...като жена...Нали това искам да кажа и аз...
Разбира се, че търси любов. Нали любовта променя всички. Любовта промени жена като Аслъ да търси любов от мъж като Ферхат с всичката му чернотия. Но когато получи любов от него, дали ще спре до там. Не! Ще се опита да го промени още и още. Няма да й стига само взаимността в любовта, ще иска да промени Ферхат напълно не само заради себе си, но и заради самия него и заради другите. Това е истинската любов.

Другата любов, на жени като Татуто, ще спре дотам да получи взаимност от мъжа, но може би нямаше да искат нищо повече от него. Но не е така с Аслъ, затова Ферхат се страхува.

Отивам да си гледам Невестата и мозъкът ми е раздвоен, може и да съм написала глупости. Утре ще се появя отново, нали защитавам Ферхат все едно е мой близък и стои до мен и ако не го защитя, ще се обърка живота ми! Толкова навътре съм му приела ситуацията значи! Grinning

Бягам!

# 73
Защото Аслъ, точно това иска, Ферхат да бъде еди какъв си, но ако го обича, ще го обича такъв какъвто е, а пък той ако пожелае може и да се опита да се  промени
даа, бързо забрави как й спаси живота и застана срещу Намък...ще му дава за пример абидин...бил защитил любовта си....къде е Намък и колко опасен може да е той, къде е оная кифла майката...

# 74
И то колко пъти и го спаси живота , ама и тя гледа повърхностно на нещата, на външния изказ на любовта

Общи условия

Активация на акаунт