Дани
, благодаря за преразказа на...Карадениза! Щом не те мъча, моля продължи да ми разказваш! Всичко разбирам
/шегичка
/Виктория
, естествено, че можеш да пишеш всичко както го искаш ти, аз те чета с интерес, просто не бях в час и немският текст ме шашна
Сега се замислих какъв е общественият интерес в настоящето?
Какво показва телевизия, медиите и прочие..., така щото младежите под 18 да растат с обществена ангажираност, да различават истината от лъжата /обществена/ и редица други
. Това е сложна тема 
Мъри
, мисля като теб 
ЧРД на Угур!
Героят му, полицаят Джем, аз приемам със смесени чувства, по-скоро не харесвам образа му 
Но както и Катрина
пише, хората не са еднакви по душевност, държание, емоционалност и т.н. Ако ще да са расли при абсолютно еднакви условия на обществената среда 
Ако Ферхат се развие като лигльо, зарязвам сериала...но хич не ми се вярва Аслъ да може да го промени в тази посока
Щом няма да има втори фраг, започвам да си мисля, че всичко останало хич няма да е розово в предстоящата серия 

Мисля си, че Ферхат постепенно ще разбере, че жената, в която е влюбен, не е нещо второстепенно, извън мъжкия свят, а е и равностойна негова половинка 

Не че ние оставаме по-назад де...