Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер! Hug Hug

Дани Hug, благодаря за преразказа на...Карадениза! Щом не те мъча, моля продължи да ми разказваш! Всичко разбирам Joy Joy bouquet /шегичка Simple Smile/
Виктория Hug, естествено, че можеш да пишеш всичко както го искаш ти, аз те чета с интерес, просто не бях в час и немският текст ме шашна newsm78
Сега се замислих какъв е общественият интерес в настоящето? newsm78 Какво показва телевизия, медиите и прочие..., така  щото младежите под 18 да растат с обществена ангажираност, да различават истината от лъжата /обществена/ и редица други newsm78. Това е сложна тема newsm78
Мъри Hug, мисля като теб Peace

ЧРД на Угур! smile3525 Героят му, полицаят Джем, аз приемам със смесени чувства, по-скоро не харесвам образа му newsm78
Но както и Катрина Hug пише, хората не са еднакви по душевност, държание, емоционалност и т.н. Ако ще да са расли при абсолютно еднакви условия на обществената среда newsm78

Ако Ферхат се развие като лигльо, зарязвам сериала...но хич не ми се вярва Аслъ да може да го промени в тази посока newsm78 Щом няма да има втори фраг, започвам да си мисля, че всичко останало хич няма да е розово в предстоящата серия newsm78

# 76
И то колко пъти и го спаси живота , ама и тя гледа повърхностно на нещата, на външния изказ на любовта
да я качи на мотора, примерно...или да готви, да си вдига масата, или да я къпе...да очакваме  цветя и вечеря на свещи...

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 20:13 от dafnе@

# 77
Да се допълня...Няма мъж, който да се отвори към една жена или промени, както желаете/...ако тя му се дзвери и крещи както Аслъто от последната сцена.,,,освен ако не направят героя ни тряпка...Истерията на Аслъто беше единствено и само заради развода. Истерия на наранена жена...Обвиненията, които изрече са абсолютно несъстоятелни...точка по точка, оборими....не се бил смял, да взима  пример от нея, от брат й и Абидин, държал хората на дистанция, за митичното блато, в което е и самата тя... ...просто, не е доволна, че не й обръща достатъчно внимание като жена...вижте, как се е насмяла в трея...има ли някой да твърди, че Ферхат за една серия е излязъл от блатото..та  Аслъто е толкова щастлива..
Е добре, като й обърна внимание и я вкара в леглото защо си тръгна  newsm78 newsm78 newsm78
Ако проблемът й е бил, че не й обръща внимание  Thinking Thinking Thinking

# 78
Обикновено докторите не са романтични натури..Остава да си мислим, че от много учене, Аслъто не е изкарала пубертета и сега си наваксва

# 79
Тери  върна му го, не си ли забелязала,че тя всичко му връща и репликите и постъпките.Той и обърна гръб първия път, сега тя му върна топката.

# 80
Съгласна съм, че Аслъ беше много наранена от това, че той реши отново да я остави и дори не искаше да й каже. Направо се побърка, но не и че е лигла, която само иска внимание от него и не й пука дали той може да се смее, дали може да отпуска душата си, да се чувства свободен. Не искам пак да повтарям онази дума блато, направо я мразя вече. Или ако е така, то всички сме ..
Не мисля, че ако Ферхат прояви нежност към нея това го прави романтичен лигльо, а и не се знае въобще каква ще е серията..
Но е вярно, че когато човек се шокира от нещо и се уплаши да не изгуби човека до себе си изведнъж се променя, но тази промяна е кратка ( поне моя опит е бил такъв) и после пак се успокоява и се връща към старото си държание.
Аз очаквам моментите да са реалност, да са красиви, нежни и споделени.. тяхно малко бягство, но когато се върнат в онази ужасна къща и ги връхлети реалността Ферхат отново да се затвори.

Аз вече нямам никакви претенции към облеклото на някого, дори дали е сън или реалност.. искам просто нова доза от тях и това е .. наистина много ги обичам. Disappointed Relieved

Но вие всичко сте изписали.. не искам да се повтарям, затова споделям една много красива Йетер

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 21:29 от morella allan poe

# 81
Съгласна съм, че Аслъ беше много наранена от това, че той реши отново да я остави и дори не искаше да й каже.
да, всичкото беше заради развода...обеща на брат й,  адвокатката наля масло в огъня..и накрая  го отнесе...
когато Аслъто даде за пример брат си, колко я разбирал или нещо подобно. за разлика от него.  се .усети ирония в репликата му... да, не прилича на брат й...и по-добре, че не прилича...ама аслъто го боготвори...

# 82
Дафне Hug, така е то, стават недоразумения от това, че АсФер, вместо да си решават проблемите сами помежду си, се влияят от всеки и от всичко, тоз казал, ония посъветвал, а помежду си мълчат, не си изясняват нещата newsm78 Това за съжаление е честа практика и у нас Mr. Green
Ама друго си е Джем да посъветва Ферхат, мъж, роднина все пак Sick Мисля си, че Ферхат постепенно ще разбере, че жената, в която е влюбен, не е нещо второстепенно, извън мъжкия свят, а е и равностойна негова половинка newsm78

Една снимка и от мен - майка и син, за съжаление в почивката от сериала Wink

# 83

Дани Hug, благодаря за преразказа на...Карадениза! Щом не те мъча, моля продължи да ми разказваш! Всичко разбирам Joy Joy bouquet /шегичка Simple Smile/
Hug Преразказът значи ми се получава по-ясно за разлика от разсъжденията, а!  Heart Eyes
След седмица тогава отново преразказ!

Момичета, много ми е забавно да ви чета. Пак ме разсмяхте. И понякога си мисля, че говорим за двете страни на една монета, ама прилича малко на спор. Аз щото мога да видя и двете гледни точки и валидността в тях.

Дори и разводът да беше поводът, Аслъ има и по-сериозни причини да се сърди на Ферхат. И да - поливането с тасчето и всичко друго от фрага може и да е много розово и лигаво, а може и да е много на място. И съм съгласна с Катрина, че грубостта не е  нещо, което непременно трябва да се промени във Ферхат, но пък считам, че грубостта му върви с едно бягство от промяната и затова считам, че е стъпка към промяната. Та така де, съгласна съм с всички!

# 84
Дани Hug, Ферхат и да си остане суров /което аз предпочитам/, щом започне да общува с Аслъ нормално, ще загуби грубото си и понякога истерично отношение, изпълнено със заповеди, сарказъм, дори цинизъм към нея Peace Това не значи, че ще се развие като мекушав женчо no no no

"Преразказът значи ми се получава по-ясно за разлика от разсъжденията, а!"
Не точно, много си зависи и от четеца Joy Joy Joy

# 85
И то колко пъти и го спаси живота , ама и тя гледа повърхностно на нещата, на външния изказ на любовта
да я качи на мотора, примерно...или да готви, да си вдига масата, или да я къпе...да очакваме  цветя и вечеря на свещи...

newsm78
Чета тук за романтичен лигльо, за готвене и прочие...
Ама, момичета, какво означава романтичен лигльо? Ако нежно прегърне жена си, това прави ли го романтичен лигльо? Ако жена му го помоли да сготвят заедно поне веднъж, както направи Аслъ, без да очаква със сигурност, че той ще се съгласи, това автоматично "тряпка" ли го прави ?/каквото и да означава тази дума, но нещо не ми се връзва семантично с Ферхат/ Това, че за първи път пое в ръцете си малко бебе, пак ли е признак за глезотия? А това, че споделя с Аслъ своите чувства и преживявания, които е изпитал след тръгването й от къщата през нощта, пак ли го прави олекнал като образ? А ако един ден разкаже на Аслъ своето минало /което предполагам, че ще стане/, пак ли ще ви падне в очите? Просто, за мен, двамата сега изживяват неща, които са характерни за първото отваряне на един мъж към една жена и обратно... С повече внимание и предпазливост, за да не се окажат "изгубени в превода" на своите собствени думи и чувства... Не вярвам сценаристите да преиграят и да вложат в образа на Ферхат повече, отколкото той може да понесе като развитие на този етап... А и по-нататък.. Едва ли и Аслъ ще иска чак такова полиране и изглаждане на образа му... Затова  не се притеснявайте... Има сценаристи, които да мислят за това... hahaha Не че ние оставаме по-назад  де... Joy

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 22:15 от mury9

# 86
Мъри Hug, за поста ти преди мен newsm10

Един коментар в "Milliyet" /Mola 7.2.2018  от Nihan Varlık  /на турски и английски/:

Ferhat Aslan: A revolutionary character in the history of "Bad Guys". ‘Kötü adam’lıkta devrim yaratan ...

https://www.facebook.com/notes/ibrahim-%C3%A7elikkol-addicted-gr … 1639045556208157/

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 23:06 от lia-martin

# 87
На мен лично ще ми олекне Фери , ако стане романтичен и то не защото е килър и блато, а защото той е затворен по принцип.
И пак ще дам пример от моя живот.Около мен всички мъже са сурови, малко говорещи, неромантични, но аз нито за миг не се съмнявам, че ме обичат. И нито веднъж не съм поискала от тях да се смеят, когато не им се смее, нито веднъж не съм искала да ми демонстрират любов, особено това с хващането на Абидин на ръката. Аз си знам че ме обичат, другото е показен израз на любовта, което на едни мъже им се получава, но на други хич.Това не ги прави необичащи, просто са затворен тип хора.
Колкото до величаенето на постъпката на Абидин, за мен не е толкова достойна.Абидин не го прави от братски чувства и всички знаете това, а както знаете Абидин не знае ,че не са първи братовчеди с Гюлсюм, така че героична, героична, колко да е героична.Както и да е, не искам да ви почерням белия рицар, само че аз ще кажа само това, предпочитам ей такова дивогорско като Ферхат да ме обича, отколкото романтичен плазмодий ,като  този от предишната и връзка.
Защото колкото и да го плюе Аслъ, когато тя е в беда, дори не се плаши вече, защото знае че Ферхат ще дойде да я спаси, нейни думи са това. Докато плазмодия с какво  я сюрпризира, с фемили. Спирам ,че и аз като Дани му станах адвокат на Фери

# 88
Имаше един израз- "Малко се пие в тази държава". И ние така. При един епизод седмично изкрейзваме и започваме да си съчиняваме неща, които още не сме видели. Сега честно- гледам филма заради онези моменти между ГГ, които ми показват чувствата между двамата, които са сцени, сведени вероятно до няколко минути за толкова серии. Изиграни толкова хубаво при всички ограничения на моралната цензура. Като всички вас, надявам се, искам да бъда обичана с този трепет от страна на Ферхат. Останалото си е борба, не по-различна от тази, която всяка от нас води с житейските обстоятелства ежедневно. Хубава вечер, че и утре съм на работа!

# 89
Скрит текст:
На мен лично ще ми олекне Фери , ако стане романтичен и то не защото е килър и блато, а защото той е затворен по принцип.
И пак ще дам пример от моя живот.Около мен всички мъже са сурови, малко говорещи, неромантични, но аз нито за миг не се съмнявам, че ме обичат. И нито веднъж не съм поискала от тях да се смеят, когато не им се смее, нито веднъж не съм искала да ми демонстрират любов, особено това с хващането на Абидин на ръката. Аз си знам че ме обичат, другото е показен израз на любовта, което на едни мъже им се получава, но на други хич.Това не ги прави необичащи, просто са затворен тип хора.
Колкото до величаенето на постъпката на Абидин, за мен не е толкова достойна.Абидин не го прави от братски чувства и всички знаете това, а както знаете Абидин не знае ,че не са първи братовчеди с Гюлсюм, така че героична, героична, колко да е героична.Както и да е, не искам да ви почерням белия рицар, само че аз ще кажа само това, предпочитам ей такова дивогорско като Ферхат да ме обича, отколкото романтичен плазмодий ,като  този от предишната и връзка.
Защото колкото и да го плюе Аслъ, когато тя е в беда, дори не се плаши вече, защото знае че Ферхат ще дойде да я спаси, нейни думи са това. Докато плазмодия с какво  я сюрпризира, с фемили. Спирам ,че и аз като Дани му станах адвокат на Фери

За Абидин не съм съгласна с теб. Той, въпреки че започна да я гледа вече с по-други очи, не с  роднинска обич Joy, мисля, че и каза, че няма да я докосне като жена и единствената му цел е да даде име на детето и да я предпази Heart Eyes Доколко ще я предпази от Джюнеит е друг въпрос, предстои да видим newsm78

Общи условия

Активация на акаунт